Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והינה החבר הכי טוב אצלנו במשפחה. קוראים לו ויטו, ולא הוא לא איטלקי, אלא גרמני (הגזע עצמו יפני). גזעי 100%, יובא מגרמניה בגיל הרך. עוד כחודש וחצי יהיה בן 6.

P1030248.jpgP1040255.jpgP1040272.jpgתמונה426.jpg

תמונה675.jpgתמונה716.jpgתמונה717.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת המטומטמת שלי:

http://www.youtube.com/watch?v=wFfDNaEBH2c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל אין עליה בעולם :oops: מצחיקה ברמות ומפונקת כמו חתולה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

בגיל 6 הבאתי לאמא שלי "הפתעה" שחיה אצלנו עד גיל 24 (הוא נפטר אחרי 18 שנים)-כלב מעורב שהומלט משגר של הכלבה של הדודה שלי, ששמו בישראל היה זיפו. הוא היה אחד הכלבים החכמים ביותר שיצא לי להתקל בהם, ועליו נכתב המשפט "טוב כלב חבר מחבר כלב". בהזדמנות אני אמצא את התמונה שלו ואעלה לכאן.

החיה השנייה שלי (שנפטרה לפני חודשיים) היתה אוגר בשם "מילקי" שחי אצלי 3 שנים בחדרון במעונות הסטודנטים במקווה ישראל, עד שהועבר אחר כבוד לבית אמי בחדרה כשנכנס אלינו החתול הביתה. אמצא את התמונה שלו ואעלה בהזדמנות.

לגבי ה"וילדע חייה" הנוכחית שאני מגדל? ובכן, לפני שנה בערך, גרתי במעונות סטודנטים במקווה ישראל בחולון וחברתי גרה בראשון לציון. היא מאוד רצתה חתול כי היה לה אחד כזה ברוסיה והיא היתה קשורה אליו מאוד. היא נאלצה בלב כבד להשאיר אותו אצל משפחתה כשהיא עלתה לארץ.

יום אחד כשהגענו למעונות, ראינו על מדרגות הבניין גור חתולים אפור, שלא ברח כשעברנו לידו. יתרה מזאת-הוא התחכך בנו ויילל לאוכל. אחרי שחברה שלי האכילה אותו (ורחצה אותו בכיור), היא אימצה אותו אליה הביתה בחשש רב-אך לאחר שבוע לא היתה מסוגלת להיפרד ממנו. כשעברנו דירה ביחד-החתול עבר איתנו ונשאר. חברתי טוענת בתוקף שהוא דומה שתי טיפות מים לחתול שהשאירה ברוסיה-אפילו אותו אופי. היא קיבלה את "מקסיק" שלה בחזרה :-D

שמו בישראל-שמיל.

בתמונה הראשונה (ליד הכפכפים) הוא בן 3 חודשים.

שאר התמונות זה מאתמול, בגיל שנה וחודשיים-והוא שמנמן קרנף במלוא מובן המילה שישן אפילו אצלנו במיטה, ונראה מישהו שמעז להזיז אותו משם :twisted:

שמיל קטן.jpg

שמיל1.jpg

שמיל2.jpg

שמיל3.jpg

שמיל4.jpg

שמיל5.jpg

שמיל6.jpg

שמיל7.jpg

פורסם

מיקה, כלבת מרמנו גזעית , נמצאת איתנו כבר 8 שנים.

קיבלתי אותה במתנה כשהייתה בת 3 שבועות, כשסיימתי את שירות הקבע שלי.

55 קילו של אדישות, ואופי מאוד מיוחד.

DSCF0139.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

משקל כבד? תלוי בחתול. לאחד מבני המשפחה יש את המפלץ הזה, כ-12 ק"ג,

והוא לא שמן! פשוט חתול ענק עם עצמות כבדות (וגם מוח ואומץ ביחס הפוך לגודל, אבל זה סיפור אחר:drinking:).

לצערי אין אבטיח להשוואה.

t3.jpg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שומאכר, יש לך כלב יפייפה ומיוחד! תמיד רציתי דגם יפני כלבים מיוחדים יש להם, מדהים הכלב שלך מדהים!

פורסם
והינה החבר הכי טוב אצלנו במשפחה. קוראים לו ויטו, ולא הוא לא איטלקי, אלא גרמני (הגזע עצמו יפני). גזעי 100%, יובא מגרמניה בגיל הרך. עוד כחודש וחצי יהיה בן 6.

[ATTACH]249999[/ATTACH][ATTACH]250000[/ATTACH][ATTACH]250001[/ATTACH][ATTACH]250002[/ATTACH]

[ATTACH]250003[/ATTACH][ATTACH]250004[/ATTACH][ATTACH]250005[/ATTACH]

זה אקיטה ??

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קבלו את קאטם, ויימראנר בן 7.

35 קילו של סתימות בלחץ.

הבאתי אותו לאישתי כמתנת אירוסין עם טבעת תלויה על הקולר.

IMG_1568.jpg

n653851363_886976_4490.jpg

n653851363_889322_7980.jpg

n653851363_981071_6287.jpg

n653851363_981072_7561.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קבלו את קאטם, ויימראנר בן 7.

35 קילו של סתימות בלחץ.

הבאתי אותו לאישתי כמתנת אירוסין עם טבעת תלויה על הקולר.

אווו איזה כלב מדהים !! גם אני רוצה... אפשר גם בלי טבעת :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214561

ובגלל שהשרשור הנ"ל מכיל רק תמונות של כלבים, אני גאה להציג בפניכם את התמונות של החתול הכי חתיך בכל היקום - טוסיק האחד והיחיד!

הפושע הזה היום כבר בן 3. כשהוא אינו עוסק בשיוף ציפורניו על הספות בסלון שלנו, הוא מבלה את זמנו בציד ג'וקים ואכילתם, קיום תצפיות על הנעשה בחצר, שינה, ויללות כדי שנפתח לו את הדלת למרפסת.

בנוסף לאלה, הוא גם שונא זרים מלידה. פעם הוא היה מסתתר כל אימת שאורח היה מגיע אלינו. היום הוא פשוט נעמד על החלון וצורח, ואם האורח לא משתכנע וממשיך להתקרב אליו, הוא ינשוף עליו בצורה מאיימת (ותכלס, בהתחשב ב"ניחוח" שיוצא לו מהפה, הוא לא צריך לעשות שום דבר חוץ מלנשוף על אנשים שהוא לא אוהב. זה כבר בטוח יבריח אותם ממנו...).

בתמונה הראשונה הוא צולם בעודו מתכנן לצוד חרק שעשה את טעות חייו והסתנן לתוך הבית. פעם גם הוא הרג לי ציפור בתוך הבית, אל תשאלו אותי איך היא הגיעה לשם.

IMG_2265.jpg

IMG_1858.jpg

IMG_1951.jpg

IMG_2137.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...