Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חבל להשקיע כ"כ הרבה שעות על שטיפת הרכב? גם ככה עוד שבוע לא ישאר זכר מהדיטיילינג הזה.

אני משתמש במוצרים של מגווירס לA4 שלי, לא רואה טעם להשקיע יותר מזה בסופו של דבר התוצאה תצא אותו הדבר גם ככה.

את ההפרש אפשר היה להשקיע במשהו שבאמת ישפר את מראה הרכב כמו פנסי ערפל או ג'אנטים גדולים יותר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שהרכב נראה מדהים, יש מין גוון כתום כזה שקורץ לי ואיכשהו הרכב פשוט נראה כאילו זה איזו גרסא מיוחדת שהוזמנה באופן מיוחד. אני במקומך הייתי מכריח אנשים שמתקרבים לאוטו ללבוש כפפות גומי כדי לא להשאיר עליו טביעות אצבע ולכלוך..

האם אפשר לשאול כמה עלה כל הסיפור? וכמה זמן לקח לך לעשות את זה?

פורסם
לא נכון, יש טובים מהם ונוחים בהרבה לשימוש (סוויס ווקס אפקטיבי רק במריחה עם היד).

אבל אני חייב לתהות כרגע על עניין ארסנל אביזרי הניקוי של יקיר (שהיא מכובדת ב-ה-ח-ל-ט):

האם זה באמת שווה ?

כלומר, האם שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בחומרי ניקוי מהשורה הראשונה (וזה לא משנה אם זה המוצר הכי טוב או השני הכי טוב), וזה המון כסף כי המוצרים של סוויסווקס יקרים בצורה מטורפת, האם שווה להוציא סכום כסף כזה על רכב "ממוצע" ? (חלילה לא לפגוע יקיר, אני מתכוון ברמה הכללית, רכב ממוצע ולא איזה יוקרה).

רוב המוצרים התחליפיים למוצרים שיקיר רכש ייתנו תוצאות כמעט זהות למראה, למעט פוליס ווקס\גלייז שמוצר של טרטל ווקס לא ייתן תוצאה זהה, אבל בשורה התחתונה פוליש ווקס עושים אחת ל-4 עד 6 חודשים, לא בכל שטיפה.

יש באמת טעם להשקיע כזה סכום ?

אני שוקל את זה מנקודת מבט של מישהו שמאוד פדנט לגבי הרכב ומוכן להשקיע ה-מ-ו-ן בטיפולים לרכב וטיפוח הרכב אבל חושב באיזשהו מקום שלהשקיע כל כך הרבה כסף במוצרי ניקוי כאלה זה קצת לזרוק כסף (שוב, למעט הווקס ופוליש שבהחלט עושים את ההבדל).

אני מודע לזה שמבחינת חומרים אולי לא יראו הבדל גדול , אבל אני החלטתי לרכוש את המוצרים של Swissvax כי זה מה שרציתי.

המטרה של הדיון היא לא על כמה כסף אני מבזבז על חומרים או האם זה שווה לי , יש לי את השיקולים שלי לגבי זה :-)

אגב , אני אוהב לבזבז את מעט הזמן הפנוי שיש לי בסופ"ש על ניקיון לרכב , זה התחביב שלי.

shayBB - לא בא לי לבזבז את הכסף שלי על שיפורי מראה לרכב , כל אחד והשיקולים שלו.

matanff - ציינתי כמה עלו החומרים , לקח בערך 6-7 שעות הטיפול.

בכל מקרה תודה לכולם.

פורסם

אתה מהיר , ב-6 שעות אני בקושי מכין את הרכב לווקס :oops:

ווקס לוקח עוד כמה שעות לעשות כמה שכבות (גם אתה "טכנית" עושה 3 שכבות , חומר הכנה , המיסטרי עצמו והקוויקדיטיילייר) .

לא לדבר על הפרטים הקטנים שלוקחים עוד כמה שעות טובות :-(

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
:shock: מעולה.
שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אתה מהיר , ב-6 שעות אני בקושי מכין את הרכב לווקס :oops:

ווקס לוקח עוד כמה שעות לעשות כמה שכבות (גם אתה "טכנית" עושה 3 שכבות , חומר הכנה , המיסטרי עצמו והקוויקדיטיילייר) .

לא לדבר על הפרטים הקטנים שלוקחים עוד כמה שעות טובות :-(

האמת חברה שלי דיי הלחיצה אותי לסיים כמה שיותר מהר , הפעם הבאה תיהיה הרבה יותר רגועה ויסודית.

תודה לכולם !

ד"א למישהו יש המלצה לחומר שמסיר Swirl marks מהפלסטיק שמגן על לוח המחוונים ברכב?

פורסם
ד"א למישהו יש המלצה לחומר שמסיר Swirl marks מהפלסטיק שמגן על לוח המחוונים ברכב?

יש לי ניסיון טוב עם ה-PlastX , בכל מקרה תמיד מניעה עדיפה על הפלה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

המטרה של הדיון היא לא על כמה כסף אני מבזבז על חומרים או האם זה שווה לי , יש לי את השיקולים שלי לגבי זה :-)

.

חלילה לא נכנס לך לכיס, סתם תהייה שלי בעניין הזה כי גם אני התלבטתי אם להשקיע בסט high end של אביזרי ניקוי לרכב, אבל בסוף החלטתי ללכת על חומרי ניקוי "עממיים" לשטיפות הרגילות ואני עדיין מתלבט על איזה ווקס פוליש וגלייז ללכת, בהם אני כן רוצה להשקיע כי הם מגנים על הצבע ונותנים אפקט יותר ארוך טווח.

בכל אופן, התוצאה על הרכב שלך מצויינת ללא ספק, ויש לרכב צבע ממש מרשים ומיוחד, מאוד אהבתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...