Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

עברה בראשי המחשבה שאם מתדלקים מיכל מלא והרכב עומד בשמש כמה ימים ללא שימוש ישנה תופעה של התאדות דלק או שינוי מולקולרי בדלק וכתוצאה מכך נדמה שהרכב "שותה יותר דלק"

בבדיקה שערכתי ברכב שלי נוכחתי לגלות שיש מעט אמת בתאוריה הזאת.

האם אני צודק?

יום נעים

דודי.

פורסם

לא, הדלק בתוך מיכל אטום (בגלל זה כשאתם פותחים בתחנת דלק את הפקק יש "ט'סס", זה הלחץ שנוצר שם) ואין לו ממש אפשרות לצאת משם בצורת "התאדות".

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

דודי שלום רב !

הפוך(גוטה (גוטה מתוך הסרט "מציצים"),במיכל מלא , קצב ההתאידות השולי קטן יותר מאשר במיכל ריק למחצה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז אני באמת לא יודע להסביר איך בבדיקה של צריכת דלק (200 קילומטר נסיעה לצורך העניין) שנמשכה שבועיים יצא לי 1:8.5 ובבדיקה שנמשכה שלושה ימים יצא לי 1:12.3 אותה תחנה אותה משאבה אותם נסיעות (בבדיקה של ה1:8.5 אולי היו ממש מעט פקקים זה הכל..)

וביום אחד בערב תידלקתי פול נסעתי 50 קילומטר חזרתי לאותה משאבה ונכנס לי 3 ליטר וקצת (שזה מעל 1:14!!):shock:

פורסם

מה זאת אומרת נכנס לך ? אתה מסתמך עם המדידות שלך על מתי המשאבה מחליטה שהמיכל מלא לפי כמות האדי דלק ? או עד שהמיכל ממש מלא וכמעט נשפך דלק בנקודה מאוד מסוימת?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...