Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אסף כשבאמת צריך אותו [ערכת נושא BUUF2]

סולל הדרך
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול סוף סופ שידרגתי את האייפוד טאצ דור שני מ 3.1.2 לגרסה המעודכנת ביותר 4.2.1

כמובן שפרצתי והתקנתי בצורה סיזיפית את כל התוכנות החביבות עלי כולל ערכת הנושא BUUF2

הפלא ופלא חלק מהאיקונים לא מתעדכן. זאת בניגוד מוחלט לאיפון שלי בגירסה 4.3.3

אסף דחוף אני לא ישן בלילה.

מצורפת תמונה של האיפוד ליד אבטיח495590173v2147483647_480x480_Front_Color-White.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:lol:

תוריד את התוכנה הזאת:

http://dl.i-funbox.com/ifunbox_en.zip

היא תיתן לך לחטט בקבצים של המכשיר. תיכנס ל RAW FILE SYSTEM ומשם לתיקיה:

var/stash/theme

חפש את התיקיה של BUUF. תגיע שם לתיקיה של האייקונים, ותבדוק מה לא בסדר ולמה הם לא מתאימים לשמות של האייקונים המקוריים.

תשנה להם את השמות לעברית אם אתה כרגע על עברית כללית באייפוד.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגעתי לקבצים עם winSCP.

יש כמה תיקיות של איקונים אבל נגיד שמצאתי את האיקונים

אם אני עושה להם RENAME לעברית (כפי שמופיע לי באיפד) השם שלהם הופך להיות ג'יבריש וזה לא עובד.

כששיניתי את שפת הממשק לאנגלית, הכל עובד.

יש עוד רעיונות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקין את IFILE מסידיה, מהסורס הזה למשל:

ihacksrepo.com

בעזרתו תגיע לתיקיה של האייקונים. תשנה להם את השם לעברית, מתוך המכשיר עצמו. ככה אין מצב שהם יראו כג׳יבריש.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגעתי לקבצים עם winSCP.

לא עובד עם WINSCP. או שתעבוד עם ה IFUNBOX. אתה צריך להעתיק את הקבצים לשולחן העבודה

במחשב, ואז להעתיק חזרה למכשיר. משום מה הוא לא נותן לשנות ישירות את השם.

או בשיטה השניה שאסף כתב לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף.

אתה תותח !

אין עליך. המון תודה

אבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...