Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שרכשתי את הרכב, עיצבנו לי את העין האינסרטים השחורים הימני והשמאלי בעוד המרכזי התחתון הוא אלומיניום מוברש שמוטבע עליו לוגו GTI.

לא רק שהם מבחינת מראה היו מאכזבים, אלא שקניתי את הרכב כשאחד מהם כבר התחיל להתקלף. (לכל צמאי הדם- בדור 5 זה הדבר היחיד שהתקלף בינתיים והוא התקלף בגלל שנסרט בחלקו העליון ע"י הבעלים הקודם)

חיפשתי במשך תקופה ארוכה פתרון אך כל מה שהיה בשוק היה גימור כסוף מבריק מזעזע, בסופו של דבר אחרי שנה הגעתי ליצרן שמייצר בדיוק מה שאני צריך והרי הפתרון לפניכם : (לחצו על התמונות להגדלה)

המצב לפני:

3jzedbz1zgtu.jpg

החלק התחליפי, בגימור אלומיניום מוברש :

vwbhum2jn3nn.jpg

החלק מורכב על ההגה:

mtwvmtqe3y3j.jpg

ההגה לאחר הרכבת שני האינסרטים:

n2mk5imgnnez.jpg

מצטער על איכות התמונות, צולם בסלולרי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מאז שרכשתי את הרכב, עיצבנו לי את העין האינסרטים השחורים הימני והשמאלי בעוד המרכזי התחתון הוא אלומיניום מוברש שמוטבע עליו לוגו GTI.

לא רק שהם מבחינת מראה היו מאכזבים, אלא שקניתי את הרכב כשאחד מהם כבר התחיל להתקלף. (לכל צמאי הדם- בדור 5 זה הדבר היחיד שהתקלף בינתיים והוא התקלף בגלל שנסרט בחלקו העליון ע"י הבעלים הקודם) - גם אצלי שלושת הפלסטיקים בגלגל ההגה מתקלפים.

חיפשתי במשך תקופה ארוכה פתרון אך כל מה שהיה בשוק היה גימור כסוף מבריק מזעזע, בסופו של דבר אחרי שנה הגעתי ליצרן שמייצר בדיוק מה שאני צריך והרי הפתרון לפניכם : (לחצו על התמונות להגדלה)

המצב לפני:

3jzedbz1zgtu.jpg

החלק התחליפי, בגימור אלומיניום מוברש :

vwbhum2jn3nn.jpg

החלק מורכב על ההגה:

mtwvmtqe3y3j.jpg

ההגה לאחר הרכבת שני האינסרטים:

n2mk5imgnnez.jpg

מצטער על איכות התמונות, צולם בסלולרי.

יש לך קישור למקור הרכישה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשר קישור לעמוד הקנייה?

כמה עלה?

גם אצלי הפלסטיק הזה התקלף והזמנתי פלסטיק סיני כסוף במקום שאכן נראה לא משהו. דוקא בתמונות לפני הקנייה הוא נראה בסדר...

היחיד שמצאתי לא מפלסטיק (באיזה אתר שיפורים גרמני) עלה ממש הרבה.

פורסם

מצטער חברים, פשפשתי באימיילים ונכון לעכשיו הספק ממנו רכשתי לא מחזיק כאלה יותר. (הזמנתי את הפריט בסביבות מרץ-אפריל והוא הגיע אליי בחודש מאי, רק עכשיו פרסמתי את זה)

אבל מחיפוש שביצעתי באתרים החביבים עליי , גיליתי שהפריט נמצא גם ב ECSTUNING :

http://www.ecstuning.com/Search/Steering_Wheel_Insert/ES8703/

וזה גם המחיר ששילמתי, 30 ומשהו דולר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אהבתי את ה"חלוקה" במד המהירות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יפה מאוד!-) זה תפוס בליפסים איך מפרקים?

ד.א זה לא מסנוור?

העור של ההגה שלך נראה במצב מצויין באיזה חומר אתה משתמש?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

זה לא מסנוור. התמונה מטעה.

בקשר להרכבה - זה יושב בלחץ צריך לבוא עם מברג עדין מאחור ולדחוף את זה כלפי חוץ. ראה תמונה מצורפת.

אני לא עושה טיפול מיוחד להגה העור, עשיתי לו טיפול עם חומר לעור של אחת החברות המובילות (רכשתי באוטו דיפו) כשרכשתי את הרכב לפני כ15 חודשים ומאז ההגה שומר על מצבו. אולי באמת הגיע הזמן לתחזק אותו קצת :)

כנראה שהטיפול הטוב ביותר הוא שאני שם צלון על החלון כשאני חונה בשמש ובשאר הזמן מכסה את הרכב עם כיסוי או חונה בחניה מקורה (כרגע חניה מקורה בעבודה ובבית תמיד חניה מקורה).

נ.ב. מד המהירות מגיע עד 300 למי ששאל :)

IMG_0469.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מצטער חברים, פשפשתי באימיילים ונכון לעכשיו הספק ממנו רכשתי לא מחזיק כאלה יותר. (הזמנתי את הפריט בסביבות מרץ-אפריל והוא הגיע אליי בחודש מאי, רק עכשיו פרסמתי את זה)

אבל מחיפוש שביצעתי באתרים החביבים עליי , גיליתי שהפריט נמצא גם ב ECSTUNING :

http://www.ecstuning.com/Search/Steering_Wheel_Insert/ES8703/

וזה גם המחיר ששילמתי, 30 ומשהו דולר.

במידה ורכשת את המוצר באייבי אז תבדוק בהיסטוריה של הרכישות. במידה ורכשת את המוצר ושילמת בכרטיס אשראי תבדוק בבקשה ברשימת החיובים את שמו של המוטב או למי הועבר התשלום.

אני רוצה גם להזמין אבל פלסטיקים שחורים פשוטים.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה מה שיש לי כרגע. סתם פלסטיק זול מצופה בחומר נוצץ.

נראה טוב בתמונה והרבה פחות במציאות. לדעתי בכל מקרה עדיף על המקורי המתקלף.

אמנם ecstuning מוכרים את הכיסוי מתכת ב-30$ אבל צריך גם את החלק התחתון (למי שאין GTI) שזה עוד 50$ והמשלוח גם כן מאוד יקר.

אם מישהו מוצא אלטרנטיבה, אשמח לקבל קישור.

את השחורים הרגילים אפשר לקנות כאן: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OEM-VW-Black-Insert-Set-Sport-Steering-Wheel-Golf-MK5-/140566824735

פורסם

זה עם הגימור המבריק שנמנעתי מלרכוש אותו.

מרק, לדעתי ה OEM השחורים יעלו לך יותר מהאפטר מרקט הכסופים...

אם אתה בקטע הזה, במקומך הייתי מפרק אותם, משייף וצובע בצבע שחור מט, אולי עם שכבת ביניים.

תסתכל על הפרוייקטים שעשו על אינטריור מתקלף של MK4.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצאתי את זה:

http://www.vaglink.com/VAG/Golf_MK5_Matt_Chrome_Steering_Wheel_Insert_Golf_MK5.htm

http://www.vaglink.com/VAG/Jetta_Bora_MK5_05_Matt_Chrome_Steering_Wheel_Blank_Bottom_Insert_Jetta_MK5.htm

ביחד, כולל משלוח, יוצא פחות מ-60$.

מצד אחד נראה טוב בתמונה והם טוענים שזה בגימור מט (ולא נוצץ כמו שיש לי כרגע). מצד שני זה מגיע מהונקונג.

הזמנתי בתקווה לא להתאכזב הפעם.

• תוכן חדש...