Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאורטית יכול להיות משאבת דלק, אבל מה הקשר לרוורס?

האם המוסך חיבר את הרכב לסורק תקלות?

האם ניסית את מה שהציעו לך? לנתק את המצבר ולחבר שוב.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הדבר הראשון שעשיתי ניתקתי וחיברתי.

ואור רוורס לא קשור זה פשוט תקלה אחרת יש מים בחוט חשמל שקיצר וגרם למתח בנורה

לגבי המשאבה הוא ריסס חומר והאוטו התחיל להניע וכבה

אין לי מושג אם כל הסיפור הזה קשור לכבלים או שזה צירוף מקרים

מה שבטוח שלעולם אני לא עוזר לאף אחד

פורסם

אני סמוך ובטוח לפי שנת היצור, והעובדה שמשאבת הדלק חשמלית, שהרכב מוזרק, אם כי קיימים דגמי קרבורטור עם משאבה חשמלית טבולה, אך זה לא המקרה.

מכיוון שאני טוען תמיד שאין צירוף מקרים העובדה שהרכב לא התניע לאחר ניסיון העזרה, ובעיית האור רברס, מעידה על קצר שנגרם בזמן ניסיון ההתנעה, ולדעתי הבלתי מחייבת אין קשר למשאבת הדלק, שעבדה בצורה תקינה עד המקרה של ניסיו ההתנעה בעזרת כבלי עזר.

את המסקנה תסיקו אתם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
זה הדבר הראשון שעשיתי ניתקתי וחיברתי.

ואור רוורס לא קשור זה פשוט תקלה אחרת יש מים בחוט חשמל שקיצר וגרם למתח בנורה

לגבי המשאבה הוא ריסס חומר והאוטו התחיל להניע וכבה

אין לי מושג אם כל הסיפור הזה קשור לכבלים או שזה צירוף מקרים

מה שבטוח שלעולם אני לא עוזר לאף אחד

צירוף מקרים לא בבית ספרנו, לכבי העזרה לאחרים, יש משהו בדבריי אך אל תשכח שלמטבע יש שני צדדים, וזה עלול לחזור אליך כבומרנג, ואחרים גם לא יזרו לך כשתזדקק.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה לא הבנתי מדבריך מה בעצם אתה אומר?

שסתם המציאו שהבעיה במשאבה?

ולגבי האור רוורס יכול להיות שזו בעיה שהייתי לי מזמן ולא שמתי לב

אף פעם לא יצאתי מחוץ לרכב לבדוק עם הנורות תקינות

אגב הוחלפה משאבה הרכב עכשיו מתניע

לגבי האור הראה לי במו עניי שיש מים

ולאחר לחץ אוויר ליבוש המים האור כבה

אז מה אתה אומר על זה צביקה?

פורסם

זה נשמע שהכבלים חוברו בצורה לא נכונה ויש קצר חשמלי או התכה במקום כלשהו. האם המוסכניק בדק אם בכלל מגיע מתח למשאבת דלק?

אני מציע לך לפנות לחשמלאי רכב, כי זה נשמע שהחיבור קיצר/התיך וזה משפיע לך על ההנעה/סוויטץ'

פורסם
צירוף מקרים לא בבית ספרנו, לכבי העזרה לאחרים, יש משהו בדבריי אך אל תשכח שלמטבע יש שני צדדים, וזה עלול לחזור אליך כבומרנג, ואחרים גם לא יזרו לך כשתזדקק.

בברכה

צביקה

לא אעזור אם לא יהיה בטוח ב100 אחוז לגבי התוצאה

פורסם
בדק במו עניי ראיתי

ואני מסביר שהרכב עכשיו תקין

אני לא מבין פשוט אם זה צירוף מקרים?

זה לא צירוף מקרים, הרי התנעת וכיביתי אחרי דקה וניסית שוב להתניע אחר מספר שניות (אני מעריך שמספר שניות כי כמה זמן לוקח לחבר כבלים) אז "אימצת" את המשאבת דלק ואולי זה מה שהאיץ את התקלה.

ותגיד תודה שזה קרה לך מתחת לבית ולא באיזה חור.

פורסם

גם אני לא מכיר מושג של לאמץ את משאבת הדלק והמצב היחידי שבו משאבת הדלק מיתאמצת באמת זה מתי שמיכל הדלק ריק יחסית והמשאבה בתהליך היניקה שלה מהמיכל ועם חוסר רציני של דלק המשאבה פשוט נישרפת. המשאבה חשמלית ולא מכנית. לדעתי כתוצאה מקצר שניגרם מסיבה כלשהיא הקשורה כמובן לחיבור הכבלים זה פגע במנגנון החשמלי של משאבת הדלק.

:)
פורסם
גם אני לא מכיר מושג של לאמץ את משאבת הדלק והמצב היחידי שבו משאבת הדלק מיתאמצת באמת זה מתי שמיכל הדלק ריק יחסית והמשאבה בתהליך היניקה שלה מהמיכל ועם חוסר רציני של דלק המשאבה פשוט נישרפת. המשאבה חשמלית ולא מכנית. לדעתי כתוצאה מקצר שניגרם מסיבה כלשהיא הקשורה כמובן לחיבור הכבלים זה פגע במנגנון החשמלי של משאבת הדלק.

מאמץ כל מילה של הכותב מעלי!

צרוף מקרים לא ידוע ולא מוכר לי !

בברכה

צביקה

פורסם

גם לי עניין של משאבת הדלק שקרסה בבת אחת נשמע הזוי אבל הכל יכול להיות.

יש מצב שמתג האנרצייה קיבל מכה וכול מה שהיה צריך הוא ללחוץ עליו? , נדמה לי שהוא יושב קרוב למצבר בדגם הזה.

חיים יוד.

פורסם
מה הכוונה שלך באימצתי את המשאבה?

לא סתם הוספתי מרכאות למילה אימצת, התכוונתי שגרמת לה לפעול בתדירות גבוהה וקיצרת לה את החיים שגם ככה היו אמורים להיגמר בקרוב.

• תוכן חדש...