Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה 3 בלילה, אני נכנס לכיכר. בזמן שאני בתור הכיכר אני רואה במראה העליונה רכב שמגיע מאחורי במהירות.

אני נותן גז ובורח ימינה כמה שאפשר. חריקת בלמים- אין תאונה.

אני מסתכל במראה ורואה שהרכב לא זז. עצרתי במפרץ האוטובוס הקרוב והלכתי לראות אם הכל בסדר ובמידת הצורך להגיש עזרה.

בנתיים, הרכב עומד באמצע הכיכר (נטושה בשעה הזאת) במשך משהו כמו 40 שניות בלי לזוז.

כשהגעתי לרכב, החלונות האחוריים קצת מושחרים, אבל רואים שיש אנשים בפנים.

ההורים בשוק, לא חגורים.

אני דופק על החלון הקדמי- האשה מסתכלת עלי עדיין בשוק ולא עושה כלום, הגבר לא עושה כלום.

פתחתי את הדלת מאחור ראיתי ארבעה ילדים בגילאי 4-8 בערך, כולם לא חגורים.

חלקם בוכים, לילדה הגדולה יורד דם מהמצח.

הילד היחיד מבניהם נראה ישן ולא מגיב.

הזמנתי אמבולנס, חיכיתי שיגיע, 2 הילדים פונו לבית חולים, אחד הפרמדיקים דיבר עם ההורים.

ועכשיו עולה בי השאלה- מה ההגיון שעמד מאחורי זוג ההורים האלה, שלא טרח לחגור את ילדיהם ואת עצמם לפני הנסיעה?

אני בטוח שאם הייתה חגורה לא היה קורה כלום ושנינו היינו מסתכלים אחד על השני ברמזור הבא.

למה בגלל אנשים כאלה חסרי אחריות אני עלול לקחת על עצמי את האחריות שבמידה והייתה קוראת תאונה הייתי אחראי על הריגת משפחה שלמה?

הרכב המדובר היה מאזדה 3 שחורה חדשה עם סיומת 68.

אני אשמח אם תעזרו לי להבין את זה. מאז שאני זוכר את עצמי אני חוגר בכל מקום, גם באוטובוסים של הטיולים השנתיים בבית הספר.

למה כשאני נכנס לפורום המשפטי אני רואה 2 נושאים אחד ליד השני על 2 נהגים שהסיעו/נסעו בעצמם ללא חגורה?

אנשים, תחגרו. לא בשביל הקנס, לא בשביל הנקודות. כי אם לא בשביל החיים שלכם, אז בשביל האנשים היקרים לכם הנמצאים מסביבכם!

אביב.

פורסם

יש אנשים שפשוט מזלזלים בחיים של עצמם ושל יקיריהם, כן, גם לאחר שכבר הפכו להורים. אני מצר על כך שהחינוך הזה ככל הנראה יחלחל לאותם הילדים.

קבל ח"ח על התנהלותך בסיטואציה ומתן העזרה.

וסתם מתוך סקרנות - בהנחה וההורים התאוששו מההלם לפני שנסעו להם לבי"ח, קיבלת מהם בכלל פידבק כלשהו?

פורסם

כן, טענה שאני לא נתתי זכות קדימה.. לנהג שנכנס לכיכר במהירות הגבוהה מ 80 קמ"ש, כשאני הייתי כבר בתוך הכיכר.

בתוך הכיכר חנתה סוזוקי סוויפט שחורה גם כן, שחסמה לו את שדה הראייה.

איך אתה נכנס במהירות כל כך גבוהה לכיכר, כשאין לך שדה ראיה? אלוהים יודע.

תודה קיבלתי רק מהפרמדיק על כך שחיכיתי עד שהם יבואו ולא עזבתי אותם גם בשעה 3 בלילה.

פורסם

נשאלת גם השאלה, מה עושים עם ארבעה ילדים קטנים בשעה 3 בלילה במכונית. הם חזרו בדיוק ממסיבת קרחנה ביער? :roll:

זה שהורים לא חוגרים את ילדיהם זה ממש לא חדש. זה שהם נוסעים איתם במהירות באמצע הלילה זה כבר קצת מפתיע. בכל מקרה, נראה לי שאת הלקח הם כבר למדו - גם בלי תאונה אפשר להיפצע כשלא חגורים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה הסיפור של אנשים שנוסעים עם משענת ראש שמגיעה להם למפרקת? עם אנשים שנוהגים עם כיסא מוטה אחורה? עם אנשים שההגה מכוון להם לגובה הביצים? עם אלה ששמים "קליפס" לחגורת בטיחות שגורם לה להיות מונחת במצב רפוי מדי על הגוף?

מה הסיפור? חוסר הבנה ואיכפתיות.

במקרה הזה צריך לתת לאבולוציה לעשות את שלה, אני רק מעדיף שאם אני אעשה תאונה עם רכב שבו נוסעים אנשים כאלה, הנוסעים ישבו מאחורה:roll:.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

חוסר הבנה? אני לא בטוח.

אני חושב שזה פשוט בא מהמחשבה ש "אני יודע יותר טוב מכולם" או "לי זה לא יקרה".

אני בספק אם אותם הורים חגרו אחרי האירוע.

פורסם

לצערינו, המקרה שכיח. אני נתקל הרבה במקרים בהם משפחות דתיות נוסעות ברכב, עם ארבעה זאטוטים מאחור, מקפצים ומשתוללים להם במושב האחורי. לפעמים בא לי לשאול את ההורים אם הם חושבים שהקב"ה יציל אותם במקרה חירום.

כמו כן לנו בתור נהגים אסור לחשוב "לא נורא, במקרה תאונה הם ימותו". במקרה תאונה הם יעופו עלינו ועלולים להרוג אותנו, החגורים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לנו בתור נהגים אסור לחשוב "לא נורא, במקרה תאונה הם ימותו". במקרה תאונה הם יעופו עלינו ועלולים להרוג אותנו, החגורים.

אין לי מושג איך אתה יכול להגיד דבר כזה על ילדים. זה שההורים שלהם "נוסעים בעזרת השם" ולא כאילו הם למדו נהיגה אי פעם זו לא סיבה לזלזל במותם.

אישית גם אותי מרתיח לנסוע בכביש ולראות באוטו לפני ילד קטן מסתכל עליי ועוד אחד קופץ לידו כשהמכונית במהירות 70 קמ"ש.

צריך לשלול את הרשיון לאחד כזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תוך כמה מאות דורות הברירה הטבעית אמורה לגרום לכך שהגנים של אי-חגירת-הצאצאים-שלך-באוטו ייכחדו.

דארווין וכל זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...