Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי שהרכב כבר לא באחריות, לא בא לי על פליקס. אחלה מוסך, שירות מצויין, אבל מחירים בשמיים!!!! עכשיו למשל, אני צריכה להחליף בוקסות למשולשים, והם רוצים על זה 1200 ש"ח לפני מע"מ (חלקים ועבודה). יקר לי.

מי יכול להמליץ לי על מוסך שמתמחה בפולסוואגן, אבל נותן שירות איכותי וטוב, ולא יקרן?

כמה בכלל צריך לעלות כזה סיפור?

תודה, יעל...

פורסם

למרות ההמלצות פה, יש לי נסיון קצת לא טוב עם מוסך זה, ולכן אני רוצה לנסות משהו אחר...תודה אל

פורסם

אם היית אצל פליקס, אזי גם מוסך רון שהומלץ לך, נמצא באותו איזור פחות או יותר (מרחק דקות ספורות מפליקס).

אני חושב שאפילו אם הנסיון שלך איתו לא היה מוצלח (?) תני צ'אנס נוסף.

ואם בכל זאת מוסך אחר - אני יכול להמליץ על מוסך תושיה (ברח' אחים מסלאוויטה 10), מוסך יבואן, ככה שאל תצפי למחירים יותר זולים.

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם

מפליא אותי לקרוא על התנסות שלילית אצל רון. מהכרותי מדובר במוסך מאוד מסודר ומקצועי.

בכל מקרה, מוסך מורשה אחר באזור תל-אביב, מומלץ לא פחות, הוא מוסך תושיה. מדובר במוסך מאוד וותיק שמתעסק בעיקר עם דגמי פולקסוואגן (מורשה יבואן) אך גם ברכבים אחרים. אני בטוח ששם יוכלו לטפל בבעיית הבוקסות של רכבך ללא שום בעיה ולתת שירות מעולה.

פורסם

0506333905 נועם,מוסך באיזור קניון אילון אלופים עם רכבי פולסוואגן.

אישית מטפל שם שנים,בקשי הצעת מחיר כבר בטלפון.

מוסך משפחתי עם אחלה שרות וסבלנות!

עם כול המיחשוב ואביזרים שצריך לרכבי VAG.

יריב.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, הייתי אצל מוסך רון. ואני מרוצה. דיברנו גם על הניסיון הלא טוב שהיה לי בביקור הקודם שם. מה שקרה הוא שהיתה תקלה שבאתי לתקן, אך היא המשיכה לקרות גם אחרי התיקון. הטעות שלי היתה שלא חזרתי למוסך רון, אלא עברתי לפליקס, ושם תיקנו הכל. כך שבעצם לא נתתי הזדמנות לרון לפתור את הבעיה לשביעות רצוני, ויצאתי מאוכזבת. הלקח הופק: אם לא אהיה מרוצה עכשיו מטיפולים שאבצע במוסך רון - פשוט אחזור לשם, ואני בטוחה שהבעיה תיפתר...

מפליא אותי לקרוא על התנסות שלילית אצל רון. מהכרותי מדובר במוסך מאוד מסודר ומקצועי.

בכל מקרה, מוסך מורשה אחר באזור תל-אביב, מומלץ לא פחות, הוא מוסך תושיה. מדובר במוסך מאוד וותיק שמתעסק בעיקר עם דגמי פולקסוואגן (מורשה יבואן) אך גם ברכבים אחרים. אני בטוח ששם יוכלו לטפל בבעיית הבוקסות של רכבך ללא שום בעיה ולתת שירות מעולה.

פורסם

אם יש מוסך בארץ. שיש עליו הכי הרבה ביקורות טובות. זה מוסך רון !!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
טוב, הייתי אצל מוסך רון. ואני מרוצה. דיברנו גם על הניסיון הלא טוב שהיה לי בביקור הקודם שם. מה שקרה הוא שהיתה תקלה שבאתי לתקן, אך היא המשיכה לקרות גם אחרי התיקון. הטעות שלי היתה שלא חזרתי למוסך רון, אלא עברתי לפליקס, ושם תיקנו הכל. כך שבעצם לא נתתי הזדמנות לרון לפתור את הבעיה לשביעות רצוני, ויצאתי מאוכזבת. הלקח הופק: אם לא אהיה מרוצה עכשיו מטיפולים שאבצע במוסך רון - פשוט אחזור לשם, ואני בטוחה שהבעיה תיפתר...

כל הכבוד לך שחזרת לניסיון שני ושליבנתם את העיניינים בינכם.

זה יפה לראות שיש אנשים שמוכנים לנסות שוב ולוותר על רושם ראשוני כדי לתת סיכוי נוסף.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה לך .

והכי חשוב שבאותו מעמד גם החלפת את התותבים הללו למקוריים בחצי מחיר ממה שביקשו

במוסך הקודם .

נשמח לראותך בהמשך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...