Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי רנו קליאו שנת 95 גיר רגיל

אילו שיפורים (פנימיים וחיצוניים) ניתן / כדאי / משתלם לעשות לה

חרשתי את הרשת ולא מצאתי שום פרויקט שנעשה על קליאו , או שלא חיפשתי טוב או שפשוט אין?

תודה רבה לעונים

עידו

חדש וטיפש

פורסם

חרשתי את הרשת ולא מצאתי שום פרויקט שנעשה על קליאו , או שלא חיפשתי טוב או שפשוט אין?

זה בדיוק בגלל שלא כדאי ולא משתלם.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

כמו שכבר רשמו לך, לא כדאי - לא משתלם.

יש לך כסף מיותר? השתמש בו לקורס נהיגה מתקדמת, או לחילופין חסוך אותו וקנה קליאו מתקדמת יותר.

(או, אם אתה ממש מתעקש, אתה מוזמן להביא לי אותו:wink:)

פורסם

תראה מר בחור:

במידה וכבר נהגת המון ברכב, למדת אותו מכל כיוון ואף מיצית אותו, אתה יכול להשתדרג לדגם הRSI, הגרסה הספורטיבית של הרכב הזה. רק בגלל העובדה הזו, לא שווה לנסות לשפר את הרכב שלך מכנית. כל שיפור מכני משמעותי יתקרב כבר למחיר RSI, או למחיר הרכב שלך....

אם אתה אוהב אותו, תמיד תוכל להחליף לצמיגים טובים יותר, ולעשות יישור קו מכני על מנת לשמור על מצבו הטוב.

בקשר לשיפורי יופי, חפש טמבונים ופנסי ערפל של הRSI, תשיג ג'נטים, תוסיף סופית אגזוז. האוטו יראה טוב יותר מבחוץ.

מבפנים חפש ידיות הילוכים, דוושות והגה של חברות מובילות (omp, sparco, momo). אם בא לך להשתגע, תחליף ריפוד.

שמור על מראה נקי ולא מצועצע.

בהצלחה.

Honda civic EJ6

פורסם

בקשר לשיפורי יופי, חפש טמבונים ופנסי ערפל של הRSI, תשיג ג'נטים, תוסיף סופית אגזוז. האוטו יראה טוב יותר מבחוץ.

מבפנים חפש ידיות הילוכים, דוושות והגה של חברות מובילות (omp, sparco, momo). אם בא לך להשתגע, תחליף ריפוד.

שמור על מראה נקי ולא מצועצע.

וזו הייתה חצי דקה של איך להפוך את הרכב שלך לערסמוביל..

נקי זה יכול להיות, אבל מצועצע זה בטוח יהיה אם הוא יעשה את זה

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקשר לערסמוביל?

ומה זה קשור לשיפורים?

אם אתה רוצה לשפר את ביצועי הרכב, תביא אותו למצב מכאני תקין 100%. טיפול גדול של כל הנוזלים, בדיקה שאין חופשים והכל במקום, כיוון קרבורטור (אם יש), החלפה של רצועות אם צריך, לבדוק בלמים וצמיגים איכותיים חדשים.

מניסיון השיפור מורגש.

לא מספיק לך?

פיתרון הגיוני: אם זה כבר לא מספק אותך, תתקדם לגרסה הספורטיבית של הרכב.

פיתרון פחות הגיוני: אם אתה רוצה להישאר עם הקליאו הנוכחית, וכסף זה לא בעיה, בדוק במחלקה הטכנית של היבואן לאיזה מנוע בנפח גדול יותר אפשר להחליף, ובמה זה כרוך. (סביר להניח שלא יאשרו)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראשית לא הייתי משפר רכב כזה. הרכב ישן, עבר הרבה, המנוע בטוח כבר עייף. אתה משקיע כסף רב

בכדי לעלות לו את ההספק שיהיה רחוק מהמקור כשהיה חדש. כמה כבר תצליח לעלות 10 כוחות סוס נו ומה

זה נותן? כל מזדה 3 תקרע אותך.

אני ממליץ תנסה להשקיע ברכב קצת יותר ספורטיבי את הכסף.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

• תוכן חדש...