Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הצינורות מזגן שלי קופאים אחרי נסיעה קצרה.

סיטרואן סקסו שנת 97,המערכת מזגן זהה לסקסו דיזל לפי מה שראיתי,מקורית מהיצרן.

שמתי לב שבסרק לא קורה כלום,והצינורות בסדר..אבל שאני מחזיק על 2500 סל"ד למשך חצי דקה הם מתחילים לקפוא.

הבנתי שהבעיה יכולה להיות הטרמוסטט שנמצא בתא נוסעים?

איך אני בודק את התקינות שלו? האם פשוט לקנות אחר ולהחליף?

מה עוד יכול לגרום לבעיה?

אגב,ברגע שאין גז במערכת,המדחס לא נכנס לפעולה,אז הקטע הזה במערכת כן תקין.. (פרסוסטט אני חושב שקוראים לו.)

תודה רבה לכל העוזרים!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
לחץ גז נמוך (אבל לא נמוך מידי) יכול לגרום לקירור יתר.

תתחיל מזה.

לחץ גז נמוך ולא מידי או מידי יגרום לקפיאת המאיד או הצנרת שלו .ולא יאפשר BACK FROST .

הקפיאה תתבטא בעיקר אחרי האוריפייס או השסתום .

כדאי שהבחור יבדוק אם המאייד לא סתום לחלוטין מלבד הפילטר .

דבר שני הוא ונטיל שמשאיר את המחט פתוחה מידי .

חוסר גז מתבטא בקפיאה רק אחרי נפילת הלחץ אינו עובר לצנרת היניקה .

חוץ מזה איני בטוח שיש לו תקלה ,יש להרכיב מנומטר ולראות עין מראה אם יש .

ביחידות אוריפייס יש תמיד BACK FROST חזק וצנרת קרה מאוד במפריד נוזלים וגם אחריו לכיוון המדחס.

פורסם

אני יכול להשאיר את הרכב 10 דקות דולק עם מזגן בסרק,והצינורות לא יקפאו.

ברגע שאני יחזיק טורים על 2500 סל"ד בערך,הצינורות יתחילו לקפוא עד לנקודה שרואים רק לבן ולא את השחור של הברזל של הצינורות!!

וזה קורה רק בצינור שהולך ישירות מהקיר אש למדחס,ולא בצינור הקטן יותר שהולך למיכל הזה שלדעתי נקרא המייבש,הצינור שהולך לשם נשאר יחסית חמים.

אז איזה חלקים אמרתם לבדוק?

אגב,בדיוק לפני שבועיים החזרתי את המערכת מזגן לחיים,ומלאו שם חצי קילו של גז עד כמה שזכור לי,ואין דליפות כלל במערכת החלפתי את הצינור הראשי שעשה את הבעיות.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
אני יכול להשאיר את הרכב 10 דקות דולק עם מזגן בסרק,והצינורות לא יקפאו.

ברגע שאני יחזיק טורים על 2500 סל"ד בערך,הצינורות יתחילו לקפוא עד לנקודה שרואים רק לבן ולא את השחור של הברזל של הצינורות!!

וזה קורה רק בצינור שהולך ישירות מהקיר אש למדחס,ולא בצינור הקטן יותר שהולך למיכל הזה שלדעתי נקרא המייבש,הצינור שהולך לשם נשאר יחסית חמים.

אז איזה חלקים אמרתם לבדוק?

אגב,בדיוק לפני שבועיים החזרתי את המערכת מזגן לחיים,ומלאו שם חצי קילו של גז עד כמה שזכור לי,ואין דליפות כלל במערכת החלפתי את הצינור הראשי שעשה את הבעיות.

קרא שוב בעיון את שכתבתי , בעיון !

• תוכן חדש...