Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני 4 שנים קניתי רכב מסוחר רכב .

לקחתי את הרכב לבדיקה במכון בדיקה מורשה והתוצאות היו שיש לרכב פגיעות קלות אך ללא שום ליקויים בעלי משמעות גבוהה.

במהלך השנים הללו לא הייתה שום תאונה לרכב וששום פגיעות.

אתמול כשהלכתי כדי למכור את הרכב למכון בדיקה מורשה אחר מסתבר כי יש ליקויים בעלי משמעות גבוהה ויש פגיעות והלחמות

מה שמוריד משמעותית את ערך הרכב שלי..

מה ניתן לעשות ?

האם ניתן להוכיח שהייתה איזו שהיא עיסקה בין סוחר הרכב לבין בעל המכון בדיקה על חשבוני?

ואיך הם יכולים לשלם על כך?

תודה

פורסם

לתבוע אפשר, לזכות בתביעה זה כבר סיפור אחר.

האם יש לך את טופס הבדיקה מאז? צעד ראשון.

לך תוכיח שלא הייתה לך אחות , כלומר כיצד תוכיח שהממצאים שהמכון מגלה עכשיו לא קרו בזמנך?? קשה עד בלתי אפשרי.

תביא הוכחות מהביטוח שלך שלא היו לך תביעות. אפשרות טובה אבל לא מספקת לחלוטין.

אולי בפעם הבאה שיבוא קונה תלך איתו לאותו מכון שבדק לך את הרכב בזמן שרכשת אותו.

האם הלכתם אז למכון שהמוכר בחר או למכון שאתה בחרת?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלום

יש לי את טופס הבדיקה מלפני 4 שנים

יש לי אישור מהביטוח שלא היו כל תביעות

וכן הסוחר הוא זה שיזם את המקום של הבדיקה כי המכון האחר שיש באיזור שלי, שייך לאבא של השותף של הסוחר אך הוא הצליח לשכנע אותי שזה לא יהיה אתי ללכת למכון של אבא של השותף שלו.

תודה

פורסם
שלום

יש לי את טופס הבדיקה מלפני 4 שנים

יש לי אישור מהביטוח שלא היו כל תביעות

וכן הסוחר הוא זה שיזם את המקום של הבדיקה כי המכון האחר שיש באיזור שלי, שייך לאבא של השותף של הסוחר אך הוא הצליח לשכנע אותי שזה לא יהיה אתי ללכת למכון של אבא של השותף שלו.

תודה

המשפט בכחול מעיד שלא דיווחת לחברת הביטוח שלך על תאונות , לא אומר בהכרח שלא הייתה תאונה שתיקנת לבד , ועכשיו אתה בא להעליל על מכון הבדיקות וסוחר הרכב.

האם הבדיקה עכשיו מדברת על תאונה אחת רצינית שהיו לה פגעים רבים??

אפשרות אחרת היא לבקש מסוכן הביטוח שיערוך באמצעות חברת הביטוח בדיקה על העבר התאונתי של הרכב לפני הרכישה שלך.

אם ימצא כי אכן דווח בזמנו על תאונה הרי יש בידך הוכחה טובה, שאיתה תוכל לשכנע את בית המשפט.

האם המכון / סוחר הרכב עדיין פעילים ויש ממי לתבוע לזכות וגם לקבל כסף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלום

לפי טופס הבדיקה רשום:

תיקוני תאונה מאחור , החלפה פח אחורי מולחם.

המכון עובד כרגע . והסוחר עובד תחת שם אחר היום.

תודה על העצה עם חברת הביטוח

תודה

• תוכן חדש...