Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי על כמה מהשרשורים שקשורים לטווינגו פה בפורום.

בכמה מהם ראיתי המלצות לטיפול במוסך המרכזי.

לי באופן אישי אין בעיות להשיג חלקים חלופיים (היום התקשרתי אפילו לרנו בקולומביה כדי לראות אם אפשר לקנות פנסים חדשים).

האם יש הצדקה לזה?

האם הם ידעו לטפל ברכב באמת או שעדיף ללכת לכל מוסך?

אני צריך יישור קו לא כל כך גדול אבל שיבדקו את הרכב עם ידע.

אני גר בחיפה אז אני משער שיש להם מוסך פה באזור.

פורסם

תתחדש.

כשקניתי את הטווינגו שלי הכנסתי את הרכב לטיפול ראשון במוסך המרכזי, ליישור קו.

העדפתי לעשות את זה שם כי חשבתי שמגיע לרכב טיפול מגורם שאמור להכיר אותו. את הטיפולים הבאים ביצעתי במוסך של רנו (אבל לא של היבואן), או שעשיתי בעצמי.

בכל מקרה, הרכב פשוט ונוח להתעסק איתו מבחינה מכנית.

נסיעה טובה :)

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

זה מנוע של רנו 8, אין פה מדע טילים.

אם אתה רוצה מורשה, אז גש ל"הוד אל-רום" בעכו.

הבעיה של הטווינגו זה העלות של החלפים המקוריים (משאבת מים, תושבות מנוע) ולא הידע בטיפול (הפשוט, יחידת הינע של רנו 5).

משכנתא זה קל

פורסם

בתור בעלים לשעבר של טווינגו 94, ברוך הבא למשפחה.

אין ממש סיבה להכניס את הטווינגו למוסך מורשה רנו, אלא אם יש לך עודף כסף בכיס.

כל מוסך שמתמחה ברנו יוכל לעזור לכך, החלקים המכניים זהים לרנו 5.

הבעיה היחידה היא להשיג חלקי פנים (אני ממליץ על איביי גרמניה וצרפת - אפשר למצוא שם כמעט הכל). מהבחינה הזו האוטו כל כך פשוט שאת רוב העבודה אתה יכול לעשות בעצמך.

תהנה

פורסם
עברתי על כמה מהשרשורים שקשורים לטווינגו פה בפורום.

בכמה מהם ראיתי המלצות לטיפול במוסך המרכזי.

לי באופן אישי אין בעיות להשיג חלקים חלופיים (היום התקשרתי אפילו לרנו בקולומביה כדי לראות אם אפשר לקנות פנסים חדשים).

האם יש הצדקה לזה?

האם הם ידעו לטפל ברכב באמת או שעדיף ללכת לכל מוסך?

אני צריך יישור קו לא כל כך גדול אבל שיבדקו את הרכב עם ידע.

אני גר בחיפה אז אני משער שיש להם מוסך פה באזור.

מניסיון, לא הייתי ממליץ לך על מוסך מרכזי, כשהכנסתי לשם את הרכב הייתה לי יותר מתחושה שהם לא מכירים את הדגם.

מאז שרכשתי אותו טיפלתי בו במוסך מדרכה ככלי והתוצאות היו לשביעות רצוני

פורסם

בשביל מה יוסי? שיחייבו אותך על חיבור למחשב אפילו שבאוטו אין מחשב?....

אם מטופל בטיפול שגרתי - הרי כל מוסך אמין ומומלץ יעשה את הטיפול במחיר נוח יותר.

אם יש משהו מורכ ביותר ואתה מתקרב אזור המרכז - פנה לבני ל שיש לו נסיון רב ברנו ואני ממליץ עליו. גם במוסך שאפט תמצא מי שמבין צרפתית (שפה מכנית) ויתן לך מחיר הוגן ונוח.

אגב, אם אני זוכר רכשת את הרכב ממכונאי - האם הוא (במוסך בו הוא נמצא) אפשרות לביצוע הטיפול?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בני ל?

יש לי ולבני היסטוריה ארוכה וטובה (תיקן לי המון רכבים וממנו קניתי גם שניים).

הוא מהמכונאים היחידים שאני יכול לסמוך עליהם עם עיניים עצומות.

הבעיה היחידה היא שאני בחיפה ובני נמצא באזור המרכז.

המכונאי שממנו קניתי את הטווינגו הוא לא בדיוק מכונאי אלא מומחה בקרבורטורים ומערכות הזרקה.

חוץ מזה, לא נעים לי כל כך לקחת אליו רכב שהוא מכר לי ולהתלונן על בעיות שהרכב עושה לי.

עד לפני כמה ימים לא ממש הבנתי באיזה סוג טכנולוגיה השתמשו בטווינגו, והוא תמיד נראה לי כמו משהו ממש רחוק משאר הדגמים.

אני שמח לראות שהוא כמעט זהה לחלק גדול מהדגמים, וגם הטווינגו החדשות (לא אלו שמגיעות הנה, אלא אלו שנראות כמו שלי ועדיין מיוצרות) הן בעלות מנוע זהה לזה של הקנגו.

אני אמשיך לתקן את הרכב הזה באותו מוסך שאליו אני הולך כבר 6 שנים ומטפלים בי טוב. שם גם קניתי אותו, מהבחור האחראי על הזרקה וקרבורטורים.

• תוכן חדש...