Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, ושלום רב לגיל מאוויס.

בהמשך לשרשור הנ"ל

החלטתי שאני בודק את הטיפול של חברת הליסינג.

הבוקר שלחתי את הרכב שלי לטיפול של 45K, כשהגיע הבחור הנחמד מאוויס לאסוף את הרכב המלוכלך שלי, ציינתי בפניו כי איני רוצה שישטפו לי את הרכב.

כמו כן ביקשתי שיבדקו ברקסים שמלווים אותי כבר 45K מהזמן שהרכב אצלי, משמע ברקסים של היצרן מאז שהרכב קיים.

בכל מקרה,

כשהנציג של אוויס החזיר לי את הרכב, עשיתי בדיקה מקיפה של הרכב שכללה בין השאר האם החליפו לי ברקסים כפי שביקשתי.

יש לציין שהאוטו חזר מלוכלך כפי שביקשתי ועם האזיקונים על הטאסות.

כששאלתי את הנציג האם החליפו ברקסים הוא אמר שלא היה צריך, וכששאלתי אותו איך יכול להיות שבכלל בדקו את הברקסים בזמן שעדיין קיימים האזיקונים על הרכב, הוא ענה לי שהרימו את הרכב על הליפט ובדקו מלמטה.

עכשיו אני שואל אתכם, האם אלו התשובות שאני אמור לקבל עבור בדיקה בטיחותית של רכבי? זו לא חוצפה?

העיקר שהם שולחים לך טופס בדיקת בטיחות חתום על ידי איזה מישהו מוסמך מאוויס וסוגרים את העניין.

לפחות 25% מהרכבים על הכביש הן בבעלות חברות השכרה וליסינג, אם ככה מטפלים בכל רכב, אז אבוי לנו.

Polo 2012

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפסיד לחיות באשליה, לקחת רכב מליסינג וזה מה שאתה מקבל.

אבל העיקר שהרכב עבר טיפול "במוסך מורשה".

אל תקח ברצינות את דברי הנהג, הוא בסך הכל ניסה להוריד אותך מהגב שלו. אין לו ואפילו רבע דבר בעניין הטיפול של הרכב (חוץ מלנהוג ברכב שלך). בשביל לקבל פרטים נוספים צלצל לסניף שטיפל בך ודבר עם המנהל הטכני (בכל סניף יש אחד כזה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תפסיד לחיות באשליה, לקחת רכב מליסינג וזה מה שאתה מקבל.

אבל העיקר שהרכב עבר טיפול "במוסך מורשה".

אל תקח ברצינות את דברי הנהג, הוא בסך הכל ניסה להוריד אותך מהגב שלו. אין לו ואפילו רבע דבר בעניין הטיפול של הרכב (חוץ מלנהוג ברכב שלך). בשביל לקבל פרטים נוספים צלצל לסניף שטיפל בך ודבר עם המנהל הטכני (בכל סניף יש אחד כזה).

כן אני יודע על מה אתה מדבר, אבל בכל זאת אני בסך הכל דואג לבטיחות שלי אתה יודע.

ובקשר ל"מוסך מורשה", מתוך סקרנות גם את זה שאלתי, האם הרכב יהיה במוסך מורשה, וכמובן שאמרו לי שבגלל שהרכב עדיין באחריות, הוא יילקח למוסך מורשה מאזדה, מה שלא קרה, וכמו כל רכב, הוא הגיע למוסך של אוויס, מוסך שאליו נכנסים הרבה רכבים ביום.

Polo 2012

פורסם

אני לא יודע מה זה מוסך "מורשה אוויס", אבל בזמנו שהיתי עובד במוסך מורשה במרכז הארץ, אוויס היו שולחים אלינו את כל הרכבים שעדין במסגרת האחריות לטיפולים, או לבדיקות בלמים, או ברגע שיש תקלה כל שהיא, הדבר היחיד אני זוכר שאוויס היו עושים אצלהם, זה היה שטיפת רכבים, ושליחת חלקי חילוף למוסך (לדוגמא נורות מגבים וכדומה, לרכבים שלהם, כדי שיהיה פיקוח).

פורסם

עיניין האחריות ומוסך מורשה יבואן כבר לא רלוונטים.

כיום האחריות תקיפה גם אם אתה מטפל בכל מוסך מורשה (כלומר בעל רישיון מוסך) ולא רק "מורשה יבואן", וטוב שכך!

משום מה אנשים עדיין נטפלים לקטע של "מורשה יבואן" כאילו שבמוסכים אלו מעסיקים מוסכניקים מהנדסים אשר התמחו ביפן לטיפול במאזדה שלך.. :roll:

בקשר לטיפול, אף אחד כאן לא מופתע.

אני הייתי לוקח את הרכב לבדיקת בלמים במוסך של אוטו-דיפו (או כל מוסך אחר שאתה סומך עליו, למשל המוסך שמטפל לך בסיויק), ומבקש מהם לבדוק את מצב הבלמים.

פורסם

מצטרף.

גם לי יש רכב ליסינג של אוויס שעבר טיפול 30K לפני חודש וקצת..

במסגרת הטיפול נרשם ונכתב כי הוחלפו בלמים קדמיים כולל צלחות ורפידות.

השבוע לפני יומיים נדלקה לי נורה אדומה של בלמים ("!"),

בדקתי מפלס נוזל בלמים וגיליתי כי הוא ממש במינימום. למי שלא יודע, מפלס הנוזל מושפע ישירות מ"עובי" הרפידות, כלומר

ככל שהשחיקה גדולה יותר כך מפלס הנוזל יורד (בהנחה שאין נזילה).

פניתי לאוויס והם שלחו נציג שיקח את הרכב.

כשהחזירו לי אותו, נרשם כי הוחלפו רפידות וצלחות בילום.. כמו שהבחור למעלה רשם עם חתימה של נציג שבדק את הרכב.

האם יתכן כי צלחות ורפידות נשחקו לאחר 6K בלבד?

למען הגילוי הנאות, אני נוסע המון מחוץ לעיר ומן הסתם השימוש בבלמים אינטנסיבי יותר אך משהו

לא מסתדר לי.

לא רוצה חס וחלילה להשמיץ אבל המקרה של פותח השרשור נראה לי מוכר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
קצת עצוב שאני צריך לעשות את זה במקום אוויס, את לא חושב?

אם אתה לא מוכן לעשות את המינימום בכדי לשמור על ביטחונך, זה מה שעצוב..

אתה בחרת לקחת רכב ליסינג בכדי לחסוך את כל העיניין של טיפול ברכב וזה אחלה, אבל מידי פעם אתה יכול לדאוג לעצמך.

תהיה בטוח שחברת הליסינג לא דואגת לך..

לדעתי הביטחון האישי של הלקוח לא ממש מזיז להם את קצה השפיץ ובדיוק מאותה הסיבה הם משתמשים בצמיגים הכי זולים שניתן למצוא (נקנק או זבל סיני אחר).

לאחרונה לקחתי רכב מהפול של החברה לאחר שהולחפו לו צמיגים ל"ננגנק" או משהו כזה (סיני), הרכב התנהג פשוט זוועה, קיפץ על הכביש עם אפס אחיזה, הרעיש כמו משוגע ורעד כמו וויברטור.

כאשר הערתי על כך לקצין הרכב שלי הוא אמר שלפי חברת הליסינג אלו צמיגים בטיחותיים והם אפילו הציגו לו תעודה (אישור יבוא) ולכן הוא מאשר אותם.

אז חברת הליסינג חסכה 200 ש"ח על זוג צמיגים ודפקה את המפעל לעוד שנתיים עם צמיגים סוג ז'.

מה אכפת להם, אם אפילו קצין הרכב של החברה לא רב איתם על זה?

פורסם

זה שמעליי, אתה רציני?

מה הקשר לעובדה שהוא בחר רכב ליסינג וסיבותיו לכך שמורות עימו לעובדה שהוא לא דואג לבטיחות שלו, מה אתה מצפה ממנו לפרק גלגלים ולבדוק כמה בשר נשאר ברפידות או בצלחות?

אם יש פה משהו עצוב זה העובדה שמוסכי אוויס נותנים לרכב להתגלגל עם אותם דיסקים ורפידות כבר קרוב ל50 אלף קילומטר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מה קשור לזה שהוא בחר רכב ליסינג לחסכון? מישהו אמר שרכב ליסינג חייב להיות לא בטיחותי?

איזה שטויות אלה? רכב ולא משנה איזה, צריך להיות תקין, כולל כל המערכות שלו, בייחוד אלה

שקשורות לבטיחות.

האמת, לא מתאים לאוויס. לנו היו רכבים של אוויס, ולא אחד, והיו מתוחזקים טיפטופ, כולל החלפות ברקסים/צמיגים

וכל מה שצריך. לדעתי זה גם קשור לקצין הרכב של החברה. לנו היה קצין רכב קרציה שחבל"ז,

וחסר לחברת הליסינג אם מישהו היה מתלונן על זה שלא החליפו לו ברקסים או צמיגים שחוקים.

פורסם

היי,

Avis מקפידה לטפל בכלי רכב במוסכים מורשים, לרוב מוסכי היבואן עצמו. לכן קשה לי להאמין שהרכב עבר טיפול לא ראוי או כלאחר יד.

אני מערב בנושא את מנהל המערך הטכני שלנו, כדי שיתעמק במקרה הספציפי ויספק לי דו"ח מפורט על השתלשלות המקרה.

מדובר בעניין בטיחותי שאנחנו לא מקלים בו ראש בכלל, אם הטיפול היה לא תקין – ניקח על זה אחריות.

אך לאור לקחי מקרים דומים שעלו כאן בעבר – הבה נתאזר במעט סבלנות לפני שאנחנו "מעלים מישהו על המוקד".

אנא השאר את מספר הנייד שלך בהודעה פרטית, ייצרו איתך קשר מהמחלקה הטכנית של Avis

המשך יום טוב,

גיל מאוויס

פורסם

אציין כי בטיפול הנ"ל לקחו את הרכב שלי למוסך של אוויס בלוד.

רק בטיפול הראשון בא נציג של מוסך מאזדה מחולון, אחרי זה רק נציגים של אוויס.

גיל, אני אשמח לשמוע איך בדיוק אתם לוקחים אחריות על מקרים כאלה?

Polo 2012

• תוכן חדש...