Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שניר, בן 22

נוהג על הונדה סיויק SR 2000 כסופה - 1.6 125 כ"ס.

אוהב מערכות אודיו לרכב, חייל בצבא (משתחרר עוד שנה וחודשיים) וחולה על מוסיקה חוץ ממזרחית.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם. האמת שהמשתמש בכלל שלך אבא שלי שרצה לפרסם תמונות באתר אבל מאז השתלטתי על היוזר והחלטתי סתם להשתתף במשחק של הפורום. קוראים לי רן(י) דקל אני בן 19 עוד 11 יום ואני נוהג כל יום לטכניון (עתודאיכס- לומד "מעשייה וטיול") עם היונדאי לנטרה של ההורים שלי (אל תזלזלו האוטו הזה הוציא אותי ממצבים מאוד לא נעימים והוא ידני- אני יודע עדיין על הפנים). חוץ מזה אני מאוד אוהב קארטינג ומשתתף בתחרויות כמה שאפשר. מתגורר בחור שכוח אל שנקרא נופית.

פורסם

יותר טוב מאוחר מאף פעם אז ככה:

הרכב הראשון היה חיפושית 1500-- חצי אוטומט שנת 73

השני רובר 414 שנת 95

השלישי dtr 50cc

הרביעי פיזו 305 86 אוטומט

החמישי אופל קורסה gt 1300

ועכשיו gs 500 כחול לבן מהמם...

5.jpg

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

אז ככה קוראים לי איגור בן 17 וחצי מרחובות

לומד באורט רחובות במגמת אלקטרוניקה

בנתיים לא נוהג אבל הולך לנהוג על סוזוקי באלנו 99 1.6 כסופה (אוטו זריז בהחלט :twisted: )

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

:p טוב.....נו

קוראים לי רועי מת"א ..חולה הגה..גלים ...רגליים ארוכות....ישבנים..עגולים.. :twisted: כול הדברים הטובים בחיים...מכור לגדישה...וחייב את הץץץץץץץץץץץץץץץץץץץלפריקה :evil:

המכונית שליPUNTO GT#1.....בקרוב הצרף תמונה

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי גבי

אני חבר חדש בפורום

הכרתי אותו דרך חבר

ואני חושב שאתם עושים עבודה מעולה

המשיכו כך...! :!::!:

אני אשמח אם אני אצליח להתקבל פה

אני חובב מוכוניות אך לא מבין כולכך

הייתי רוצה ללמוד דרך האתר הזה כמה שיותר

אשמח לקבל אולי קצת עזרה

בתודה גבי

חולה על הפולו שלי

פורסם

שלום שמי יוסי בן 23

משרת בצבא

השכלה של הנדסאי מכונות

רוכב על איביזה 1400 CLX שנת 94 שבזמן האחרון בוגדת בי..

אוהב לעסוק במכונות על כל סוגיהן

אוהב מוסיקת קלאב

חי ואוהב את העולם..

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

אני אורי ימיני, 24 מיותר לציין את התחביב הראשון שלי, במקור אני מאליכין (ליד חדרה).

נוהג על (בעצם כבר לא :(:(:( ) אלפא 147 2.0 SELESPEED האדומה והיפה שלי.

בתקופה זו לומד עיצוב מכוניות בטורינו - איטליה ומגשים בעצם את חלום ילדותי (חיי).

מוזיקה: עברי ולועזי משנות החמישים המאוחרות ועד שנות השמונים המוקדמות, אלקטרונית די מצומצמת (חלק מצומצם מהאוס), מזרחית מאוד מצומצמת ועכשיו גם איטלקית..

ראיתי שיש כאן הרבה סטודנטים - אז בהצלחה לכולם :wink:

La Bellezza Non Basta

פורסם

עידן כהן.. בן 21 מאשקלון , כרגע בצבא - עוד 8 חודש למאנייק! :)

הולך ללמוד מנהל עסקים וכלכלה. הרכב שאני נוהג עליו הוא קליאו B ספורט MK2 - ניתן לראות את הרכב באיקון :)

חולה על מערכות אודיו, אוטוטו הולכת להיות מותקנת אחת המפלצות ברכב שלי :)

רק מחכה ל HU חדש שאמור להגיע.

פורסם

קוראים לי שלומי ישראל מאשדוד בן 18 וחצי נוהג על יונדאי אקנסט 2004 לאחר השבתה של האקסנט 97 מטורף על מערכות לבית ולרכב ומת על הפורום הזה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני בן 18, מר"ג

מוזיקה: חובב מוזיקת טראנס בעדיפות לפסיכודלי

ומעשן איך לא....

נוהג על פיאט אונו SL-70

1300 סמ"ק

(בסדר אז כל הנתונים אולי אומרים שאני אמור להיות ערס אבל אני לא !!!)

יש לי רישיון חצי שנה ובחצי שנה הזאת הספקתי לנהוג ב-13 מכוניות נרשום לכם איזה...

פיאט אונו (האוטו שלי)

פיאט פונטו

רנו קליאו-אליזה אוטומט-נוסע עליה הרבה

רנו קליאו-אליזה ידנית

GMC ספארי

שברולט לומינה

מיצובישי פג'רו

מיצובישי סופר לאנסר

מיצובישי לנסר

טויוטה קורולה

פאסט

פולו גירסת 1400 סמ"ק, ו- 1600 סמ"ק

ומסקנותי הן:

אםם אוקיי מבחינת מהירות בקו ישר הכי נהנתי מהלומינה, אוטו ממש מהיר!

מבחינת אוטו שנהניתי לעשות איתו שטויות ויש לו הרבה כוח וגם יציבות זה הפולו 1600, אחלה אוטו...

נוסיף לזה גם את האוטו שלי רק שאין לו יציבות משהו....

איפה ישבתי כמו לורד??? זה ב- GMC ספארי אתה מרגיש שאתה מלך העולם שאתה נוסע על האוטו הזה.

אם נשווה את הפאסט ללומינה תאמת יותר נהנתי מהלומינה אם כל הבטיחות שיש לפסאט לא יודע למה אבל מבחינת תחושה פנימית הרגשתי יותר בטוח בלומינה כמו בבית חחחח שיהיו בריאים האמריקאים המפונקים האלה.

קליאו אליזה, ואני מתכוון גם לידני וכם לאוטומט, מבחינת האצה בו נגיד ככה, אם אני פותח עם קטנוע 50 סמ"ק הוא ייקח אותי ואני לא ציני אני רציני בהחלט, רק מ-50 קמ"ש ככה האוטו מתחיל "להרביץ" ,סיבובים תענוג לקחת איתו ממש כייף. חווית נסיעה טובה+

פיאט פונטו , ממש אבל ממש לא נהנה לנסוע עליה ויוצא לי לא מעט לעלות עליה, ידית הילוכים רכה מידי אתה מרגיש שעוד רגע אתה נשאר רק את והידית ,שלא כמו בפיאט אונו הישנה והמוצלחת יותר, נקודת חיכוך רחוקה מידיי, דבר שאם אתה לא ממש רגיל לאוטו גם אבא שלך שהוא נהג משאית ונוהג כבר 20 שנה, יתקשה לעשות עם האוטו הזה זינוק בעלייה (עלייה רצינית אני מתכוון) בלי שתשמע את הטורים מזנקים, או בלי הפירפור של הזריקה.

חוצמה נהנה מהחיים עד כמה שאפשר!!

Honda hornet 600

פורסם

בן 16 גר במושב עין עירון ליד פרדס חנה

יצא לי לבנות באגי

עכשיו אין לי רישיון אז ככה שאני לא נוהג על שום מכונית אבל יש לי ימאהה ווריאר ועליו אני כן נוהג

פורסם

אסף מפתח תקווה בן 17 ושלושה חודשים יש רישיון לאוטו כבר יש ועוד מעט גם ל-50 סמק"ים

ובהמשך גם ל-500...

בינתיים אין אוטו באופק אבל בא לי או על סייארה מנוע 2000 הנעה אחורית למי שלא יודע... זורקת כמו מטורפת :twisted::twisted::twisted:

או על איזה 106 XSI

מתעניין באלקטרוניקה, מערכות סאונד, ומכוניות...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תוכן חדש...