Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין בהמלצה לסאב בקוטר 8"-10" שיהיה טוב במוסיקה.

הסאב יוגבר עם מגבר יחסית חלש בהספק 180W RMS ולכן צריך להיות נציל.

הסאב יותקן בגולף ולכן הוא יותקן בתיבה קטנה אטומה קטנה על מנת לשמור על תא מטען פנוי.

יתקבלו בברכה גם המלצות על "סאבים" בקוטר 6" שכאופציה 2 יותקנו בדלתות האחוריות.

פורסם

תודה על ההמלצה,יש לך מושג כמה הוא אמור לעלות...גם ביד שניה?

ראיתי בחתימה שלך שברשותך ה-ES200,האם הוא ממלא את חלל הרכב בצורה טובה?

פורסם
אהלן , אני ממליץ על סאב הרץ es250 סאב מצויין ונציל שעומד בתקציב שלך.

הסאב הנ"ל מוגדר 250 WRMS, וההגברה שציינת תעבוד איתו טוב

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_es250.pdf

+1

לי יש את הסאב הנ"ל והוא מצויין

עלה לי עם תיבה לפי המידות המומלצות מהיצרן בסביבות 900 שקל בתקופתו ואני מאד מבסוט ממנו

בקטע של מקום הוא תופס בערך 1/3 מהבגז' של הרכב שלי... במקרה שלי זה קליאו RSI.

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אל תקנה סאב על הפנים, יומיים אחרי שהיה לי אותו החלפתי אותו והיה לי את הדגל ES300 הסאב לא נשמע משהו בלשון יפה, חלש והחותים שמחברים בתוכו איך לומר עבודה חאפרית, לכן אני לא ממליץ על הסאב הנ"ל, לעומת זאת יש סאב של DLS RW612 שהוא יהיה לך נציל מאוד והרבה יותר איכותי וחזק מה ES200 ( מה ES300 הוא היה אז למה שמהסדרות הקודמות לא ), בכלל אני אבל מחליף את הסאב הזה ( לא לטעמי אני יותר חובב SQ ) למורל אולטימו SC.

תהנה בבחירה ואל תשכח שבסופו של דבר זה הכל עניין של הטעם שלך 500 יכולים להמליץ לך עליו ואני אישית לא אין לי אינטרסים כלכלים על הסאב אז אני אומר לך את חוות דעתי.

פורסם

סליחה אבל איך אתה יכול להגיד על ה ES300/250 שהם סאבים לא טובים.

בדיוק כמו שאמרת הכל עניין של טעם (בגבול מסויים כמובן) אני חושב שפותח השרשור

צריך לשמוע את הסאבים שהומלצו לו אם זה ה- ES250 ואם זה ה- DLS או כל דבר אחר,

אלו רק המלצות.

פותח השרשור:

לך תשמע איך הם נשמעים ברכב שלך עם ההגברה שלך!

יש כאן לא מעט חברי פורום נחמדים ועם רצון לעזור שיש להם את הסאבים הנ"ל ואני מאמין שלא יפריע להם

להעביר לך את הסאב לחמש דקות לרכב שתשמע איך הוא נשמע אצלך עם ההגברה שלך אין דרך יותר טובה

מזה לבחור סאב.

המלצה: יש בפורום יד שנייה המון סאבים יד שנייה במצב מצויין ובמחיר מעולה דפדף קצת בפורום.

פורסם
תודה על ההמלצה,יש לך מושג כמה הוא אמור לעלות...גם ביד שניה?

ראיתי בחתימה שלך שברשותך ה-ES200,האם הוא ממלא את חלל הרכב בצורה טובה?

לגביי מחיר, כפי שכבר ציינו סדר גודל של 900-1000

לגביי ה ES200 שלי, כן הוא בהחלט ממלא את החלל (רכב קטן 3 דל' שאין הפרדה לתא מטען), לשלך אני ממליץ על ה 250.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...