Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיל, אתה צודק, אלא אם כן הטידה "עלתה" לארץ נניח בפברואר 2010, עברו 12 חודשים, ואז בוצע לה רישוי בפברואר 2011.

בכל מקרה, שימי לב שמתחייבים בפניך כי ברשיון יופיע תאריך עליה לכביש 2011. אחרת את גם יד שניה, וגם מודל 2010 שמחירון שלו כפי שרשמתי הוא סביב ה100K ש"ח.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי קצת חיפוש בפורום אבל הרבה הודעות הן יחסית ישנות והבנתי שיצא חוק חדש בנושא.

אם אני קונה ניסן טידה "חדשה"-מה צריך להופיע במסמכים או ברשיון מבחינת שנת מודל ותאריך עליה לכביש?

אני הולכת לסגור עיסקה עם חברת ליסינג ולקבל טידה חדשה לגמרי שלא תהיה רשומה על שמי במהלך 30 חודשים, לאחר מכן בכוונתי לקנות אותה מהחברה, לכן חשוב לי מה יופיע ברשיון.

מה שאני מפחדת זה שחברת הליסינג תמכור לי רכב שעמד שנה אצל היבואן ולא נמכר - למעשה מודל 2010, ואמנם ירשם שעלה לכביש ב-2011 אבל איפשהו כן יופיע שהדגם ישן יותר. איך לשים לב שזה לא יקרה ואני אקבל רכב "טרי" של השנה? האם יש סעיף של שנת יצור או משהו דומה שאפשר לוודא בו את הנושא?

תודה...

פורסם

רכבים החל משנת 2008 רשומים כתאריך עלייה לכביש ולא מודל.

ברגע שתקני רכב תסתכלי שהתאריך עלייה לכביש שרשום ברישיון זה התאריך שקנית את הרכב.

אם אין שינוי מבחינת הדגם בין 2010 ל 2011 אין דרך וודאית לדעת אם הרכב עמד כמה זמן בלי שמכרו אותו, מה שבטוח זה שהוא לא יכול לשבת שנה מבלי שמכרו אותו ולא תדעי כי שנה מהייצור של הרכב (או ממתי שהוא מגיע לארץ) הוא חייב להיות רשום במשרד הרישוי ואז את תראי ברשיון של הרכב שהוא כבר יד ראשונה .

בנוסף אני מניח שאם הרכב רק כמה חודשים לא נמכר לא תהיה לך אופציה לדעת את זה וגם לא נראה לי שזה משנה כל כך אבל אם זאת תקופה ארוכה יותר כנראה שאפשר להבחין בדברים מסויימים שאפשר למצוא בבדיקת רכב שאפשר לעשות כל מכון בדיקה (יש איזה שרשור שהיה רשום איך אפשר לדעת בערך תעשי חיפוש)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

שנת המודל אינה רשומה ברשיון. אם את רוצה להבטיח אותה - עליך לבדוק את מספר השלדה (VIN) שבו מקודדת שנת הדגם. כמובן שנתון זה רשום ברשיון הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום,

איזה צבע הייתם ממליצים לבחור לניסן טידה שאני קונה בימים אלה?

אילו שיקולים יש בבחירת צבע לרכב?

(מתכוונים להחזיק ברכב מספר שנים-לפחות 3-4)

תודה...

• תוכן חדש...