Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם, הקיום של הפורום הזה הוא ממש חסד גדול.

ברשותי קאיה פרייד מודל 2000, אוטומט

והרכב מידי פעם נכבה תוך כדי נסיעה,

לקחתי אותו למוסך מסוים שתיקן\ניקה משהו שקשור לזרימה של הדלק, אך הדבר לא פתר את הבעיה

אני לא רוצה לקחת אותו שוב למוסך מחמת שכל מוסכניק מנחש מה הבעיה ואין לי כסף מיותר

ועתה לגוף הבעיה:

כשקר יש יותר סיכויים שהוא יכבה ובפרט שיורד גשם אבל היו מקרים כשהוא נכבה גם בעודו חם, לדוגמא כגון שנסעו איתו חצי שעה עצרו למלאות דלק ומיד לאחר קילומטר נכבה [אני אומר מה שראיתי ואני לא מבין באמת כדי לדעת אם זו הסיבה או לא]

לפני שהוא מתכבה הוא משמיע כעין 'תיק תיק תיק' הדומה במקצת ל'איתות', והוא נשמע מהרכב באיזור שמשמאל להגה

העלתי השערה שאולי זה הקודן אבל אני לא מספיק מבין כדי לאמת את ההשערה.

תודה רבה, ופורים שמח אורי.

פורסם

כדאי לבצע בדיקה חזותית של החיבורים החשמליים אל מתג ההתנעה, כי אולי אחד מהם חופשי או שרוף חלקית.

כמו כן לבדוק את כל חיבורי החשמל בתא המנוע ע"י הסתכלות ומגע ידני.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...