Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם זו התייקרות כתוצאה מכל מה שהולך בלוב.

אבל צריך לזכור שעוד לפני זה המחיר היה מוגזם לחלוטין.

אם הממשלה לא הייתה כל כך חמדנית, ההתייקרות הזאת יכלה להצטרף למחיר של 5.50 או 6 שקלים וזה לא היה כל כך

נורא.

פורסם

מחר בחצות הליל.

הגדילה לעשות חברת סדש שייקרה את המחירים כבר עם הצפי לעליה, בשבוע שעבר (סדש, חברה זולה יותר בד"כ מהחברות הגדולות, פשוט השוותה מחירים לתקופת הביניים, ואני לא רואה זאת בעין יפה! אם כבר חברה קטנה וזולה, אז למה משחקים?)

פורסם

ביולי 2008 שילמו נהגי ישראל 7 שקלים לליטר בנזין כשמחיר חבית נפט הגיע לשיא של 150 דולר. כיצד קרה שהחל מהיום הם ישלמו 6.62 שקלים לליטר בעוד שמחיר חבית נפט ירד לכ־80 דולר? התשובה טמונה במס הבלו - הקופון של המדינה - שעלה ב־20%

ומה הולך היום מחיר חבית 104 דולר והדלק 7.3?

עדיין עובדים עלינו ? :)

פורסם

עד מתי וכמה עוד??!!!

נמאס מהמחירים האלא הרכב שלי שכח מה זה קיקים והארנק מה זה כסף!!!!!!:?

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

פשוט נמאס!

כמה אפשר לסבול?

כל פעם שיש עלייה, עובר לי המחשבה למכור את הרכב, אבל הוא כל כך חשוב לי שאני לא מסוגל למכור אותו.

כל נסיעה שאני מבצע, אני צריך לחשוב פעמיים ולרוב לוותר עלייה ולתכנן נסיעות כאילו זה מסלול טיול.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם
אנשים תלכו לעבודה אז אולי תפסיקו לבכות על מחירי הדלק כל הזמן

בוא נראה אותך הולך לעבודה 70 ק"ם ביום)))

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

אל תלך כזה רחוק לשנת 2004,

לפני שנתיים אם אני לא טועה, הדלק היה 5.90 בערך, ופשוט היה כיף לכנס לתחנת דלק, וחווית הנהיגה היתה יותר טובה, היום רק מלהניע אני מתבאס.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם
אנשים תלכו לעבודה אז אולי תפסיקו לבכות על מחירי הדלק כל הזמן

אני מבין מדברייך שלשכת האבטלה נמצאת מול הבית שלך, סבבה.

עריכה:

פרנקוס זה בטוח נחשב לטרול!!

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...