Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסרווין וגה VMAX 300RMS.

הסאב ניקנה כמשומש,הוא התחיל תופעה כזו של התנתקויות ו"כחח כחח" בווליום נמוך,לעומת ווליום גבוה שזה לא נישמע ורגיל.

זה נישמע כאילו זה עומד להישרף אם אתם מבינים למה אני מתכוון,בווליום נמוך הוא עובד ופתאום מקרקש עושה כח כחח ומתנתק לכמה שניות או שלפעמים גם בהרמת ווליום הוא לא נידלק בחזרה כזה.

משהו משגע,אשמח לדעת מה הסימפטומים שיכולים להיות,תזוזה של הסליל מהמקום? שובק חיים? יתכן,לא יתכן,אתם תעזרו לי.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

האמת שלא בדקתי אותו בקניה,אבל הוא מנגן אצלי בית בינתיים עד שיכנס לאוטו לעבוד על המונו שלי (R500.1) .

הוא עובד פה על 120RMS ב4אום הוא סליל בודד של 4אום.

מה הסיבה לכך הוא עומד להישרף או משהו אחר?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אותו סימנים בדיוק כמו שלי בווליום חלש פשוט שומעים את הרישרוש הזה בחזק זה אותו רישרוש רק שלא שומעים בגלל המוזיקה.

המלצה שלי תשמע על בנוני ככה ולפי דעתי לא יקרה כלום ככה אני עשייתי עד שפעם אחת ניסתי לשמוע בעוצמה חזקה שהייתי שומע ככה שהוא היה תקין ו..... היה עשן טיפה D:

פורסם

לי היו רישרושים כאלה בסאב שבוע לפני שהוא נשרך לגמרה, היה לי עוד סאב שלאחר תקופה היו לו רישרושים דומים והוא לא נשרף אבל האיכות שלו ירדה משמעותית וכימעט ולא היה מוציא באסים, כך או כך זה לא מבשר טובות עדיף תינסה להחזיר את הסאב לבחור שממנו קנית.

פורסם

טוב לפי מה שהבנתי,הסאב בדרכיו האחרונות:angel: אני יהנה ממנו כמה שאפשר,זה לא קורה תמיד אלה לפעמים לכמה דקות כאלה הוא מקבל שיתוק קל :p .

אני כלכך אוהב את הסאב הזה ואת הצליל שלו שנורא חבל לי אליו וקשה להשיג אותו כי לא כל אחד מוכר אותו כמו הפיונירים המגעילים למיניהם.

ואני עוד חושב לחבר אותו למונו R500.1 שהבאתי..אוקיי תודה חברה ליל טוב חזרתי בדיוק מהעבודה כמלצר נואש :(.

עייף מאוד ותודה רבה לילה טוב..:drinking::morning:

• תוכן חדש...