Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על לשים רדיו נורמאלי בלי להרוג את התצוגה שלי. אצלי היא מחוברת לרדיו. בדגמים חדשים יוצר אני לא יודע לאן היא מתחברת, חשבתי לקחת תצוגה מפרוק כדי לשים את הרדיו... מי יוכל לענות לי?

תודה רבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אולי הייתי צריך לשאול בפורום אודיו... :shock:

פורסם

שלום לך

במזדה 3 התצוגה שמעל הרדיו דיסק (המקורי של האוטו) בשנת 04-05 מראה רק את התצוגה של המכשיר והוא מתפרק עם הדיסק אי אפשר לשים אותו לבד (הם מחוברים ביחד ) וגם אם תפרק אותם שזה סך הכול שני ברגים ותחבר אותו לאוטו הוא לא יראה לך כלום חוץ מאור בצבע כתום. בשנת 06 ומעלה (עד הצורה החדשה) התצוגה היא גם של המזגן ולכן היא חלק מהרכב משאירים אותה והיא ממשיכה לעבוד רגיל( חוץ מהשעון של מכשיר הרדיו דיסק המקורי ) בכול מצב אתה צריך לקחת בחשבון שאתה צריך לשים בית לרדיו דיסק החדש שעלותו בערך 400 ש'ח (למדתי את השיעור הזה על עצמי ) מקווה שעזרתי

פורסם

תודה אבל לא ענית לי על השאלה.

אני יודע שהתצוגה אצלי (2005) מתחברת לרדיו. אני רוצה לדעת לאיפה היא מתחברת בדגמי 2006 ומעלה. השורה התחתונה, איזה חלק אני צריך לארגן כדי לחבר אותה אליו ולא אל הרדיו המקורי.

• תוכן חדש...