Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי פורד פיאסטה מודל 00' ידני. עברה 150-155 אלף ק"מ. עד היום ללא תקלות מיוחדות טפו טפו טפו.

לאחרונה, ובפעמים הראשונות שהוא ברשותי (מזה כשנה) כבה המנוע באמצע נסיעה. זה קרה כ-3 פעמים ואני מקווה שזה לא הולך להחמיר. לאחר שהוא נכבה אני מניע וממשיך ללא בעיות.

אני לא מרגיש דברים מיוחדים לפני שזה קורה. פשוט ההגה מתקשח והנורות נדלקות בלוח המחוונים ואני נאלץ להבין שהוא כבה.

מה שכן, בכל הפעמים עד כה זה קרה במהירויות נמוכות מאוד. למשל בכיכר/בדרך לרמזור. וכשהילוך משולב.

המנוע לאו דווקא קר במקרים האלה וזה מעולם לא קרה בעבר.

לאן יכול הכיוון ללכת? יש לי הרגשה שזה קשור לפילטר אוויר, אולי כניסת אוויר למערכת ונפילת טורים? כי אני זוכר שפעם היתה לי בעיה שהטורים היו יכולים פתאום "להיתפס" ולעלות סתם ככה בלי קשר לנסיעה (נסיעה רגועה ופתאום הטורים טסים לכיוון ה 3-4-5) ואז הייתי מכבה את המנוע ומדליק וזה היה מסתדר. אבל זה היה פעם, ובתקופה ההיא המכסה של הפילטר אוויר היה משוחרר קצת ולא סגור היטב. עכשיו זה כן אבל.

מעבר לכך הסלד יציב בעמידה. מניע במכה ראשונה. (לעיתים רחוקות נדרשת התנעה שניה, מה שגם תופעה די חדשה לאחרונה).

פילטר אוויר ודלק הוחלפו לפני כ 10-15K.

רעיונות?

• תוכן חדש...