Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי 3 ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי 3 ילדות.

כיום בבעלותי סיטרואן קסארה אבל צפוף לנו מאחורה כי יש לנו שני בוסטרים ועוד כיסא תינוק.

אני מחפש רכב שיכול להכיל במושב האחורי 3 ילדים עם כסאות בטיחות.

הקסארה קצת צפופה לנו ותא המטען קטן.

אני לא מעוניין בג'יפ ורוצה רכב לא יקר וחסכוני בדלק וכמובן בתחזוקה.

אני רואה מיני וואנים אבל הם גדולים מידי לטעמי.

יש המלצות?

האם ההונדה סיוויק מתאימה למשפחה?

פורסם

ידידי רק וואן בעל 7 מקומות יתן לך את התשובה שאתה זקוק לה כי גם בסיויק או בכל משפחתית 5 דלתות, 3 כסאות בטיחות זה צפיפות נוראה! לא ציינת תקציב/שנתון רצוי ולכן קשה לעזור אבל בהסתמך על רכב 7 מקומות ההמלצה הטובה ביותר שלי - מאזדה 5.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הדרישות לרכב חסכוני עם מקום ל-3 ילדים הן דרישות סותרות.

פלח הרכבים שאתה מכוון אליהם הוא מיני-וואנים או רכבי מנהלים (ההונדה סיווק היא רכב משפחתי שככל הנראה אינה עונה לדרישה שלך).

פלח של רכבי המנהלים יקר יותר ובעל מנועים גדולים יחסית, מה שאומר צריכת דלק לא חסכונית במיוחד.

כל בחירה שתעשה למעשה תהייה פשרה.

המגוון הקיים הוא די גדול השאלה היא תמיד התקציב.

יש להגדיר תקציב ואז לצאת לדרך בחיפוש.

פורסם

בוקר טוב,

כמו שכבר כתבו קצת קשה לעזור לך בלי שציינת כמה כסף אתה מעוניין להוציא אבל אני אשתדל.

אם אתה מחפש להישאר בקטגוריה של המשפחתיות ולא לעלות למיניוואנים אז אולי כדאי לך לבדוק את הרנו פלואנס או הפוקוס או האוקטביה, שהם קצת יותר גדולות מהקסארה ויתנו קצת יותר מרווח מאחור ותא מטען קצת יותר גדול.

אם אתה מעוניין לעלות למיניוואנים, שזאת בעיקרון האופציה הקלאסית למשפחה עם שלושה שובבים, אז יש דווקא די הרבה אופציות - מאזדה 5, קיה קרניבל, שברולט ויואנט ועוד. לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

תודה למגיבים

זו בדיוק הדילמה. אין לי צורך ברכב בעל 7 מקומות. כל המיני וואנים האלה הם גדולים מידי וצרכני דלק.

אני חמפש רכב רגיל שרחב דיו להכיל 3 כסאות בטיחות למעשה.

תקציב? נראה לי בסביבות 80

פורסם

רנו סניק תתן תשובה מצויינת המתאימה לצרכיך ודרישותיך.

בתקציבך תוכל לרכוש כזאת אפילו משנת 2008

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קשה לי להבין אם בנוסף לתינוק יש 2 מושבי בטיחות לפעוטים שתופסים נפח גדול או 2 בוסטרים שלא תופסים מקום והם רק הרמה של הילד.

מנסיון אישי עם סניק - זה אוטו הכי בטיחותי באותן שנים, שימושי, כייפי וחביב לנהיגה, למשפחה ולרוכב בודד...

צריכת הדלק טובה וחסכונית מול רכבים דומים. רק לא דגם ליסינג.

גם פוקוס או C5 יוכלו להתאים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני לא בטוח שיש ב-80 אלף אבל אם כן - אך ורק מאזדה 5

במאזדה הוא יצטרך לחלק את ילדיו בין שתי שורות ולוותר על חצי מתא המטען - לא ממש נוח :?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה למגיבים

זו בדיוק הדילמה. אין לי צורך ברכב בעל 7 מקומות. כל המיני וואנים האלה הם גדולים מידי וצרכני דלק.

תקציב? נראה לי בסביבות 80

תנסה למצוא רכבים כמו הטויוטה אוונסיס או סוברו B4 מפרטיים.

גם הסונטה יכולה לבוא בחשבון.

פורסם

בדיוק מהסיבה הזו רכשתי ניסאן מקסימה. תא מטען גדול, רחב מספיק, אמין.

אם אתה רוצה להתרשם, אתה מוזמן, אני מהמרכז.

רכב נוסף ששווה לך לבדוק זה הוולוו S80 - דגם ה 2.4 ליטר. (הכי פשוט. בלי טורבו)

המחיר - הרבה פחות מהתקציב שהעמדת.

יש כאן שרשור שפתחתי על המסקנות מהשימוש במקסימה - תקרא ותראה אם מתאים לך.

יש שרשור נוסף בו אני תוהה אם המקסימה היא רכב העארסים החדש - תקרא גם ותראה אם מתאים לך.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

C5 בהחלט יכולה לבוא בחשבון, ובתקציב שלך תוכל להניח ידיך על רכב חדש יותר מאשר דגמים אחרים.

בתור בעלים של C5 ישנה יותר אני יכול לומר לך שזהו רכב מעולה לשינוע משפחה - תא מטען ענק בתצורת הצ'בק(!) נוח מאד להטענה, מרווח פנים גדול מאד, בטיחותי (שלך תהיה עם 7כ"א, ESP) ועוד כהנה.

ממליץ בחום. מה שכן, אם אתה שוקל את הרכב, אני ממליץ שתלמד קצת עליו ספציפית, כדי שתדע למה לצפות ומה לבדוק.

בהצלוחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם ממליץ על ה C5 - אני באופן אישי העמסתי 2 כסאות תינוק(סלקל) וכסא תינוק רגיל מאחור והיה מקום רב וכמובן תא המטען ענק ומספיק לשתי עגלות גדולות וטיולון.

וגם אתה נשאר במשפחה...

לא מזמן נערך במגזין אוטו מבחן לכל המשפחתיות על השאלה שלך (לא זוכר כרגע באיזה גליון)

כדאי לבדוק שם את התוצאות

בנוסף אופציות נוספות:

407, פלואנס, סניק, קרניבל- (רכב מדהים ואמין ובמחיר סביר כיד שנייה)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

• תוכן חדש...