Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני כותב הודעה זו כעזרה לחברה של אמא שלי.

הסיפור הוא כזה , היא ובעלה והילד שלהם הגיעו לארץ לפני יותר מ10 שנים , חיו פה מספר שנים (אחד מהם יהודי) עם הילד , ולאחר מכן שלחו את הילד חזרה לבלרוס והמשיכו לחיות פה וכל קיץ היו טסים לבלרוס ל3-4 חודשים.

בזמן עופרת יצוקה גם הם ירדו מהארץ והשתקעו שוב בבלרוס. כיום הילד אמור להיות מלש"ב אך אינו גר בישראל , האמא אומרת שהרשויות שם משתפות מעט מאוד פעולה ופשוט אמרו לה שההתנהלות שלה צריכה להיות מול צה"ל ומדינת ישראל. הבעיה היא שהילד ללא דרכון כרגע ולא יכול לקבל דרכון ואמרו לה שהוא צריך להגיע לארץ ולהסדיר את מעמדו , האם מפחדת לשלוח אותה מחשש שיגייסו אותו (הוא עומד להתחתן גם בקרוב).

שאלתי היא כזו - האם באמת יש צורך להגיע לארץ (טוענים שיש אפשרות להנפיק דרכון חד פעמי מיוחד לצורך הנושא הנ"ל) או שאפשר להסדיר את הנושא בשלט רחוק או שאני יכול איכשהו לתווך בין שני הצדדים , ויותר חשוב מזה , כיצד עושים זאת?

התקשרתי ללשכת הגיוס בנסיון כלשהו להשיג מענה אנושי אבל כל לחיצה בתפריט מביאה להודעה מוקלטת אחרת ואין אפשרות לקבל מענה אנושי.

אשמח לקבל מספר שבו יענה לי בנאדם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא הבנתי מה הסיפור?

כל עוד יש לו אזרחות הוא יגוייס כמו גדול, אם אין לא אזרחות הוא לא יגוייס.

זאת אומרת שהוא צריך לוותר על האזרחות שלו כאן,מאמין שזה לא בעיה לעשות בלי להגיע לארץ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לא הבנתי מה הסיפור?

כל עוד יש לו אזרחות הוא יגוייס כמו גדול, אם אין לא אזרחות הוא לא יגוייס.

זאת אומרת שהוא צריך לוותר על האזרחות שלו כאן,מאמין שזה לא בעיה לעשות בלי להגיע לארץ.

מה זאת אומרת יגוייס כמו גדול?

לבנאם כרגע יש אזרחות ישראלית אך הוא לא גר בארץ קרוב ל10 שנים , הוא בן של יורדים מהארץ , לא יגייסו אותו אם העניין יוסדר ובשביל זה פתחתי את השרשור.

הבנאם לא יכול לקבל דרכון ולא יכול להתחתן שם

פורסם

לגשת לשגרירות הישראלית במינסק:

http://www.mfa.gov.il/MFAHeb/Missions/IsraeliAbroad/Continents/Europe/Belarus/

בכל מיני מקרים בעייתיים/גבוליים, משרד החוץ יכול לספק איזה מסמך

שאפשר להציג ל-$%$))F#)# התורן שיחליט להיטפל בו בשדה התעופה (משרד הפנים או כל צרה שלא תבוא).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מעניין אף אחד כמה זמן הוא לא גר בארץ,כל עוד יש לו אזרחות הוא יגוייס.

יש לי כמה חברים שנקלעו למצב דומה ברוסייה למרות שלא שעו שם המון שנים.

שיוותר על האזרחות הישראלית.

למה אינו יכול לקבל אזרחות שם?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה טועה , אם הילד הוא בן ליורדים מהארץ אפשר להסדיר את מעמדו ולא יגויס.

פורסם
הבנאם לא יכול לקבל דרכון ולא יכול להתחתן שם

נו, מה רע?!

זה לא שהוא לא רוצה להתחייב, הוא פשוט לא יכול...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...