Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מעוניין להתקין מערכת גז ברכב הנ"ל,אשמח לקבל המלצות על מתקין טוב,המלצות על מערכות גז מסוימות,האם שווה להתקין מערכת גז יד שניה? כמו זאת לדוגמה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=360000

כמה תעלה לי בערך רק ההתקנה+כל האישורים אצל מתקין מורשה?

תודה מראש לכל העוזרים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שלום!

אני מעוניין להתקין מערכת גז ברכב הנ"ל,אשמח לקבל המלצות על מתקין טוב,המלצות על מערכות גז מסוימות,האם שווה להתקין מערכת גז יד שניה? כמו זאת לדוגמה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=360000

כמה תעלה לי בערך רק ההתקנה+כל האישורים אצל מתקין מורשה?

תודה מראש לכל העוזרים!

אני ממליץ לך ליצור קשר עם חברת "גזפרו"שיושבת במתחם יפאנאטו בהרצליה יבואני מערכות LOVATO האיטלקית ומתקינים מורשים ע"י היבואן להסבת רכבים חדשים.

בקש מהם לבדוק תחילה שהרכב מתאים להסבה משום שחלק מהמנועים לא הגיעו מותאמים לעבודה בגפ"מ וזה ניתן לבירור ע"י מספר הרכב.

במידה והינך תושב הדרום אתה מוזמן ליצור עימי קשר.

יוגב

פורסם

בזמנו בדקתי על B4 עם 165 כ"ס

אחרי בדיקה מעמיקה מול סובארו הבנתי שבמנוע הזה אי אפשר להתקין גז.

רק בגרסאות של ה 150 כ"ס. או גרסאות שיצאו מהחברה עם הכנה..

כדאי שתבדוק את זה לעומק לפני שתתקין.

אני כבר כמעט סגרתי עם אחד שטען שהוא התקין בכמה לגאסים.

למזלי איש מקצוע הוגן אמר לי לבדוק מול היבואן כי מנסיון שלו לפעמים אי אפשר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אחלה תודה לכולם! אני אברר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עידכון:

התקשרתי בבוקר לחברת גזפרו על מנת לקבל הצעת מחיר, ענתה לי בחורה מאוד נחמדה ולקחה ממני את כל הפרטים לגבי הרכב ואמרה שיחזרו אלי בהמשך היום! אכן חזרה אלי מישהי אחרת שהתחילה להסביר לי לגבי מערכת הגז עצמה, כשהתחלתי לשאול אותה שאלות יותר טכניות לגבי המערכת אז הבחורה אמרה שהיא לא יודעת ויחזור אלי נציג אחר מאוחר יותר שמבין יותר ממנה. לבנתיים עד עכשיו אף אחד לא חזר אלי ואני מחכה לשיחה מיהם. לבנתיים עד שיחזרו אלי אשמח לקבל המלצות נוספות על מתקינים באזור הצפון שיודעים להתעסק עם מנועים של סובארו ויוכלו לבצע התקנה מקצועית.

תודה מראש!

פורסם

לא התקשרת לאדם הנכון.

תתקשר לסובארו בהרצליה , למוסך, ובקש לדבר עם מאליק , המכונאי הראשי של גזפרו שיושב שם.

הוא יודע בדיוק מה מתאים למי.

דבר אך ורק איתו ועשה שם את ההסבה.

אני מדבר מנסיון של 5 שנים ו כמעט 200000 ק"מ עם מערכת גז שהותקנה שם ב B4 מנוע 2000.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

סלבה, אני זוכר שאתה מאיזור הצפון.

ברר אצל אודי ממוסך "שקדיה" (מורשה סובארו) בכרמיאל.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אהלן חבר'ה!

חזרו אלי היום מגזפרו והפנו אותי למוסך שקדיה(מורשה סובארו) בכרמיאל,דיברתי בטלפון עם בחור בשם מאיר מתקין במוסך שקדיה(בחור מאוד נחמד ומאוד מנומס) וקבעתי איתו פגישה ביום חמישי לקבלת הצעת מחיר ולקבלת הסבר על המערכת.

כמו כן אשמח לקבל את הטלפון של מאליק,במידה וצריך אני אסע גם למרכז על מנת לבצע את ההתקנה.

תודה רבה מראש לכולם!

פורסם

ההתקנה כדאית אם אתה נוסע הרבה.

קרא באתר של משרד האוצר ותראה שהם מתכוונים לצמצם את הכדאיות של מערכת גז ( נדמה לי ע"י העלאת אגרת רשיון הרכב השנתית) כדי לא לפגוע בהכנסות המדינה מדלק.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...