Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בערב נגנב לי אחד ההילקסים.

מדובר על רכב יפייפה לבן שנת 2004 4X4 עם נעילות.נגנב עם כל הכלים שבתוכו (ששווים משהו כמו 10 אש"ח )

שהתקשרתי לאיתורן היא בכלל לא יודעת שגנבו ואין לה אות מהרכב , ועדין היא משכנעת אותי שהם מונעים גניבה ב99 אחוז מהמקרים.מוזר, אבל לא כמו התשובה של השוטר בתחנת משטרת חדרה (או כמו שאני קורא לה - הסנדלרייה הכי גדולה בעיר) שהוא אומר שאני יבוא להגיש תלונה רק ב11 בלילה ושהסברתי לו שצריך לדווח על הרכב כגנוב שיהיה מעודכן במסוף שלא יעבור במחסומים התגובה שלו הייתה - גם ככה הוא כבר בטח מפורק.מעודד.

בכל אופן אני אנצל את הבמה הזאת לאחל לכל הגנבים מוות איטי וכואב להם ולמשפחתם.

שבוע טוב,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

עם כך השוטרים מעודדים אותי לגנוב גם למה שרק יגנבו מימני. אתה יודע ברגע שגונבים לי את הרכב אני יוצה לגנוב גם כן רכבים ואני יגנוב בלי שום פחד וכשהמישטרה תגיד מה גנבתי אני יגיד להם שהגונב מגנב פטור .

פורסם

זה ביזיון מה שקורה ואין מה לעשות, הכי מעצבן שעם כל המיגונים אתה לא מוגן אלא רק נותן כסף בחינם, אז מה בעצם הבולשיט הזה של הביטוחים וכל הטראררה מסביב.

אני משתתף בצערך זה אחד הדברים היותר כואבים ככה לקום לבוקר שיגרתי ולקבל פצצה כזאת.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
שהוא אומר שאני יבוא להגיש תלונה רק ב11 בלילה ושהסברתי לו שצריך לדווח על הרכב כגנוב שיהיה מעודכן במסוף שלא יעבור במחסומים

מצער לשמוע על הגנבה ואובדן הרכוש שלך.

אתה צריך להבין את בקשתו של השוטר שענה לך בטלפון על כך שאתה צריך להגיע ולהתלונן על הגנבה בתחנת המשטרה הקרובה אליך.

תאר לך לדוגמא מצב שכל אדם שיסתכסך עם חבר/עמית לעבודה או כל אדם אחר יחליט לנקום, להתקשר בטלפון ולדווח על הרכב שלו כגנוב, חייבים להגיע לתחנה עם תעודה מזהה ולהגיש את התלונה מול חוקר, עד כמה שהדבר נשמע לא בסדר ולא תקין.

מקווה שימצא בהקדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין צורך לצטט הודעה שנמצאת מעליך

כל זה קרה כשהגעתי להגיש תלונה ולא כשהתקשרתי אליהם בטלפון.

פורסם

כדאי לפרסם את הרכב על כך שנגנב עם תכולתו ברשת האינטרנט.

יכל להיות שהגנבים יצרו עימך קשר על מנת לקבל כופר עבור הרכב והכלים שלך.

כמובן לא להתפתות לעסקים ובמקרה שיוצרים קשר ליצור קשר ולדווח לכוחות הביטחון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך

מכיוון שאני חושש לעתידי , אני מעדיף שלא יצרו איתי קשר.זה יהפוך את היוצרות ויהפוך אותי לעבריין.מניסיון.

פורסם

משתתף בצערך.

פרסם כמה שיותר פרטים על הרכב + תמונה, למקרה שמישהו נתקל באיזה כפר בצפון (נניח כפר ורדים, שלא ייחסו לי השערות בעלות רמיזות גזעניות) או בנגב.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

משתתף בצערך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום לכולם,

אתמול בערב נגנב לי אחד ההילקסים.

שהתקשרתי לאיתורן היא בכלל לא יודעת שגנבו ואין לה אות מהרכב , ועדין היא משכנעת אותי שהם מונעים גניבה ב99 אחוז מהמקרים.מוזר, בכל אופן אני אנצל את הבמה הזאת לאחל לכל הגנבים מוות איטי וכואב להם ולמשפחתם.

שבוע טוב,

עדי.

לשם גילוי נאות אציין שאני עובד (כשכיר, אז אין לי שום רווח מהדברים)בתחנת התקנה של פוינטר, ואם הייתי מקבל מכל לקוח של איתוראן שאמר לי את אותם דברים שקל הייתי מליונר

יש מערכות נוספות שאפשר לחבר ברכב כמערכת רדומה (משדרים דור חדש) ואז אפילו שהגנבים ניתקו את מערכת האיתור אפשר לעקוב אחרי הרכב. משתתף בצערך על הרכב, ברכב הבא אם תרצה צור איתי קשר ותגיע להתקנה

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...