Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי נשמע לי הזוי .

המקרה כמו שפרסמתי בעבר : רכב נכנס בי מאחורה בעוצמה הרכב עף קדימה,באותה שניה חששתי מטוטאלוסט מאחר שהרכב שווה 6000-7500 שח, צילמתי את הפגיעה והנהג מודה, ממבט חיצוני אין נזק אבל אי אפשר לדעת מה מסתתר מאחורי הפגוש(שעשוי מפלסטיק ואולי ספג הכל ללא נזק?) לכן התקשרתי לסוכנות ביטוח ושם טענו שאם יהיה נזק הביטוח של הפוגע ישלם+את השמאי ואם לא יהיה נזק השמאי לא יקח כסף- לא נראה לי הגיוני שהוא יפרק את הפגוש ירכיב אותו מחדש יעבוד איזה חצי שעה ולא יקח כסף. מה אתם אומרים?

ב.איזה שמאי כדאי לי לקחת ומאיפה אני משיגה אותו, אני רוצה מישהו שיהיה לטובתי ולא כמו בכתבה הלא מחמיאה שקראתי לפני כמה שנים על כל מיני חברות ביטוח ששמאים שלהם נוטים לטובת הביטוח-בכל מקרה אני תובעת את מי שפגע בי וממש לא איכפת לי שהוא ישלם עד השקל האחרון את הנזק שגרם לי ומחלפים איכותיים.

פורסם

אני לא מאמין ששמאי יטריח את עצמו ללא חיוב. ממליץ ליצור קשר עם מוסך ולתאם איתו שעה שהשמאי גם ככה מגיע לביקורת של רכב אחר ולבקש ממנוע "על הדרך" להעיף מבט על הרכב.

אופציה נוספת היא לקפוץ למוסך ולשלםם 100-200 ש"ח שיפרק וירכיב את הטמבון כדי לבדוק אם יש נזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שמאי לא יכול להעיף מבט על הרכב צריך לפרק את הפגוש.

מישהו יודע מה הזכויות שלי במצב כזה?

להבנתי, גם אם שמאי פסק שאין נזק, עדיין את יכולה לתבוע מהרכב הפוגע את עלות השמאי עצמו.

• תוכן חדש...