Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא הווקס מה שיעשה את ההבדל.

זה קשור להכנה של הצבע לפני הווקס, להוריד את הswirls ולבצע caly ורק אז ווקס איכותי.

רק ווקס יותר טוב לא בהכרח יעשה את ההבדל.

Got To love It

פורסם

אתה מבקש ברווז שישמיע קול של ציפור שיר.

ווקס מגביר את ה"עומק", מדגיש את הצבע. סילנט (מה שאתה מכנה נאנו) מגביר את אפקט הברק וה"רטוב". אני משתמש בשניהם (ווקס על סילנט).

כמו שנאמר הסוד הוא בהכנה- אם הרכב לא טופל כראוי מיומו הראשון (כולל בנמל ובהעברות), וגם אז לא בטוח, חובה לבצע פוליש להורדת סווירלס (וחובה שמקצוען יעשה זאת בכלים המתאימים), אם הרכב לא היה אטום במקום סטרילי (סביר שלא) חובה לבצע קליי ("פלסטלינה") לפני הפוליש.

סוג וקס? יש אין ספור סוגים מעולים.. אני משתמש כל פעם במשהו אחר, כרגע בchemical guys 50/50 (http://www.detailedimage.com/Chemical-Guys-M31/5050-Limited-Series-Concourse-Paste-Wax-P185/8-oz-S1/?utm_source=Google-Product-Search&utm_medium=organic) ועבודת הכנה בכל מוצרי החברה הנלווים (שמפו קליי סילנט וכו).

פורסם

הרכב יחסית חדש,שנת 08 תמיד טופל בווקס,שמפו לרכב ועוד..

הרכב בצבע מטאלי ככה שאני לא יכול לעשות לו פוליש

פלסטלינה מורידה שכבה של צבע?

והאם מותר לעשות עליו פלסטלינה?

פורסם

ממליץ על Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0, ווקס ברמה אחת מעל מה שניתן למצוא בארץ.

עולה כ30 דולר.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330469394841&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_1369wt_911

הבדלים גדולים לעומת turtle wax או זה של carplan בהם השתמשתי עד כה, לא תתאכזב מהתוצאות. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חשבתי על הפלסטלינה של Meguiars

וגם ראיתי תגובות טובות על הווקס שלהם

השאלה העיקרית האם טוב לעשות פלסטלינה על צבע מטאלי?

ומזה גורם לצבע?

לציפוי לקה?

פורסם

לא ברור מהיכן הגיעה הסברה שלא ניתן לעשות פוליש על צבע מטאלי אבל אין הבדל זאת שכבת הלכה שמקבלת "גילוח". שוב, חשוב שיהיה מקצוען.

2008 זה שנות אור, צבע רכב מזדהם לאחר חודש-חודשיים וצריך "פלסטלינה" שלא מורידה שכבה אלא משקעים שונים הנעוצים בלכה כמו חלקיקים מקרוניים של עשן וזיהום חפש ביוטיוב clay bar ותראה.

פורסם
ממליץ על Meguiars NXT Generation Tech Wax 2.0, ווקס ברמה אחת מעל מה שניתן למצוא בארץ.

עולה כ30 דולר.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330469394841&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_1369wt_911

הבדלים גדולים לעומת turtle wax או זה של carplan בהם השתמשתי עד כה, לא תתאכזב מהתוצאות. :wink:

הסחורה של MEGUIARS היא בינונית,במיוחד בכל מה שקשור לטיפול בצבע-וקס,גלייז,פוליש,סילנט,וכו.

פורסם
הסחורה של MEGUIARS היא בינונית,במיוחד בכל מה שקשור לטיפול בצבע-וקס,גלייז,פוליש,סילנט,וכו.

בינונית יחסית למה?

יחסית למה שנמכר בארץ, השילוב של השמפו והווקס שלהם מהסדרה הנ"ל מראה הבדלים של שמים וארץ.

בשימוש על רכב חדש, הצבע נוצץ ובוהק כאילו אני מסתכל על עצמי במראה, אותי תוצאות כאלו מספקות. :-D

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אהלן רון,

לצערי יש לך עוד ללמוד ולקרוא על חברת MEGUIARS וכן להשתמש בחומרים שלהם בשביל להבין

שהיא ממש לא חברה "בינונית".

חוץ מזה שהיא מייצרת גם את סדרת Professional, חומרים שדייטלרים בעולם משתמשים בהם.

לפותח השרשור- ווקס טוב צריך להכיל "קראנובה" ככל שאחוז קראנובה גבוה יותר כך תקבל ברק ועומק

חזק יותר אך למשך זמן נמוך יותר.

לכן חברות איכותיות מעדיפות לשים בין 20-40% קראנובה ולהוסיף חומרי עזר אשר ייתנו את הפשרה הטובה ביותר

בין ברק לעמידות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
אהלן רון,

לצערי יש לך עוד ללמוד ולקרוא על חברת MEGUIARS וכן להשתמש בחומרים שלהם בשביל להבין

שהיא ממש לא חברה "בינונית".

חוץ מזה שהיא מייצרת גם את סדרת Professional, חומרים שדייטלרים בעולם משתמשים בהם.

לפותח השרשור- ווקס טוב צריך להכיל "קראנובה" ככל שאחוז קראנובה גבוה יותר כך תקבל ברק ועומק

חזק יותר אך למשך זמן נמוך יותר.

לכן חברות איכותיות מעדיפות לשים בין 20-40% קראנובה ולהוסיף חומרי עזר אשר ייתנו את הפשרה הטובה ביותר

בין ברק לעמידות.

אף דיטיילר מקצועי ונחשב לא משתמש ב99% מהחומרים של MEGUIARS,יש חומרים הרבה יותר טובים.

מה שאני עברתי בעבודה על רכבים יש לך עוד המון לקרוא!!

פורסם

אני משתמש בסונקס ננו-פרו החדש, וגם קיבלתי לאחרונה את ה- Zymol Japon עם 38% קראנובה.

לא לשכוח גם מטלית מיקרופייבר מאיכות מעולה שלא ניתן לקנות בארץ!

בקיצור למי שבאמת רוצה להשקיע ולשמור:

1.- Clay Bar מאיכות טובה, אני הזמנתי Mothers Clay Kit

2.- חומר מנקה לפני ווקס, לי יש Zymol HD Cleanser

3.- אוטם צבע / ווקס מאיכות טובה. הסונקס יחסית לא יקר, הזימול יקר מאד יחסית לאחרים.

4.- ספריי Quick Detailing בין ווקס לווקס(לא חובה)

5.- 3-4 מטליות מיקרופייבר גדולות איכותיות(חשוב מאד)

כל המוצרים הנ״ל רכשתי מאיביי.

לכל בעלי המכוניות השחורות / אדומות, לא לקנות את מטליות המיקרופייבר של סנו..... כן כן אני עשיתי טעות - ולי יש רכב שחור :)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
אתה מבקש ברווז שישמיע קול של ציפור שיר.

ווקס מגביר את ה"עומק", מדגיש את הצבע. סילנט (מה שאתה מכנה נאנו) מגביר את אפקט הברק וה"רטוב". אני משתמש בשניהם (ווקס על סילנט).

כמו שנאמר הסוד הוא בהכנה- אם הרכב לא טופל כראוי מיומו הראשון (כולל בנמל ובהעברות), וגם אז לא בטוח, חובה לבצע פוליש להורדת סווירלס (וחובה שמקצוען יעשה זאת בכלים המתאימים), אם הרכב לא היה אטום במקום סטרילי (סביר שלא) חובה לבצע קליי ("פלסטלינה") לפני הפוליש.

סוג וקס? יש אין ספור סוגים מעולים.. אני משתמש כל פעם במשהו אחר, כרגע בchemical guys 50/50 detailedimage.com/Chemical-Guys-M31/5050-Limited-Series-Concourse-Paste-Wax-P185/8-oz-S1/?utm_source=Google-Product-Search&utm_medium=organic[/url]) ועבודת הכנה בכל מוצרי החברה הנלווים (שמפו קליי סילנט וכו).

יצא לך להזמין מהאתר שפירסמתה אם כן במיקוד כמה ספרות רשמתה אני גם רוצה להזמין משם והמיקוד שלי הוא 7 ספרות והאתר מבקש 5?

• תוכן חדש...