Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לפני כחודשיים הייתה לי בעייה במרים החלונות. החלונות האחוריים היו נפתחים לי אחרי 30 שניות מרגע הנעילה.

בנוסף התחילו לי בעיות חשמל נוספות ומסתבר שמקורן היה במצבר גמור - המצבר הוחלף והבעיות לא חזרו יותר.

לפני כשבועיים חזרה בעיית החלונות. בדקתי את המצבר החדש ומסתבר שהוא תקין.

מה יכולה להיות הבעייה???

האם מישהו יודע מה המחיר למרים חלונות סיטרואן C5 2003 אזעקה של חברת PITON.

פורסם

מי אמר לך שזה מרים חלונות?

זה קרה לי

וקרה למישהו אחר בפורום

וקרה לחבר טוב שלי

ניסיתי הכל...חודשיים סבלתי מזה

עד שזה הסתדר מעצמו - לא שואל שאלות

אבל C5 זה רכב שמרפא את עצמו :)

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה ידועה,שמקורה באזעקה,גש למתקין מורשה של PITON,יש להם נוהל מסודר לפתרון הבעיה.

אורן

פורסם

התקשרתי למקום שמטפלים באזעקה מסוג PITON ובטלפון נאמר לי (רק ע"פ תאור הבעייה ומבלי לראות אותה) שמדובר במרים חלונות דפוק וצריך להחליף אותו בעלות של 400 ש"ח.

האם זהו המחיר המתבקש לחלק כזה?

האם יש דרך לבטל לגמרי את מרים החלונות?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לגבי הבעייה.

אז ככה... נסיתי לשחק עם הצמה שהולכת למרים החלונות ומבלי לנתק שום כבל מרים החלונות הפסיק לעבוד, כלומר בזמן נעלית הרכב, החלונות לא עלו ונסגרו, אך גם לא ירדו בלי שום סיבה - מבחינתי זהו מצב מצויין. אין לי בעייה שהחלון לא ייסגר לבד אבל כן יש לי בעייה שהוא ייפתח לבד.

מיד לאחר מכן התחילו 2 בעיות חדשות, שכנראה קשורות למערכת האזעקה:

1. ברגע שהייתי נועל את הרכב עם האזעקה - אורות החנייה היו נדלקים לי ולא הייתה שום אפשרות לכבות אותם.

2. הרמקול של האזעקה היה נשמע כאילו הוא מקבל מתח נמוך ואחרי שנעלתי את הרכב הוא נתן צפצוף חלש כל 5 שניות (בזמן השרכב נעול).

הבנתי מהר מאד שבעיות אילו מרוקנות לי את המצבר.

בסופו של דבר החלטתי לנתק את האזעקה לגמרי ועכשיו הרכב ננעל בעזרת השלט - נעילה מרכזית עובדת אך אזעקה וקודן לא עובדים.

לפחות אני יכול עכשיו לנעול את הרכב מבלי לדאוג שהחלונות ייפתחו לבד או שהמצבר ייתרוקן לי.

וכמו שאורן כתב - מסתבר שבאמת כל הבעיות הנ"ל נבעו ככל הנראה ממערכת אזעקה לא תקינה.

אם יהיו התפתחויות נוספות, אני אעדכן.

פורסם

רק תבדוק שההגבלות של הביטוח לא מחייבות אותך לקודן פעיל ברכב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...