Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שנורא מסקרנת אותי ,יש לי מאזדה 3 שנת 2007.

המגב השמאלי ארוך משמעותית מהימני ורציתי לדעת מה ההיגיון בזה? האם יש בזה יעילות מסויימת שעדיפה על 2 מגבים באותו הגודל?

ועוד שאלה קטנה ,האם המגבים המקוריים נראים ככה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם בטויוטה קורולה הקודמת זה היה ככה.

אני חושב שזה כדי שהם יוכלו לנקות שטח גדול עד כמה שאפשר.

שבת שלום.

פורסם

שטח גדול ככל האפשר - אל מול הנהג כן?

גם אני חשבתי על הפתרון הזה - כדי שיהיה לנהג את שטח הראיה הכי גדול בלי "פסי מים" באמצע השמשה.

Bimmer

פורסם

כן זה נשמע הדבר ההגיוני ביותר ,תוד על התשובה.

מישהו יודע אם אלה מגבים מקוריים של מאזדה? כי החליפו לי אותם ,אבל הבחור שהחליף לי אמר לי שאלה מקורים מהיצרן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במאזדה שלי יש את המגבים האלה של אמריקן איגל, הם עולים 100 ש"ח.

הרבה אנשים אמרו לי שהמגבים האלה לא מומלצים, כי הם מתייבשים מהר מהשמש הישראלית.

יש לי בבית חניה מוצלת, ככה שזה לא מהווה בעיה. חוץ מזה אני אוהב את הצורה שלהם, יושבים יפה.

פורסם

לא רק ברכבים חדשים גודל המגבים הוא שונה.

גם ברוב הרכבים ה"ישנים" זה ככה.

המגבים אכן איכותיים יותר ולכן הם עולים יותר.

רק לגלות לכם סוד, למי שקונה באוטודיפו, במגבים האלה BOSCH הרבה יותר זולים, פשוט אין אותם הרבה.

אז פעם הבא שאתם קונים, תבדקו קודם אם אין של BOSCH.

פורסם
גם בטויוטה קורולה הקודמת זה היה ככה.

אני חושב שזה כדי שהם יוכלו לנקות שטח גדול עד כמה שאפשר.

שבת שלום.

בינגו! השמשות של הרכבים היום בעלות זווית חדה ולכן גדולות יותר (יחס גובה רוחב קטן) אי לכך השמשה זקוקה למגב ארוך במיוחד שבא על חשבון המגב השני שמתקצר.

פורסם
בינגו! השמשות של הרכבים היום בעלות זווית חדה ולכן גדולות יותר (יחס גובה רוחב קטן) אי לכך השמשה זקוקה למגב ארוך במיוחד שבא על חשבון המגב השני שמתקצר.

אהההה! - התאוריה שלי הולכת לזבל.

תמיד ידעתי שהשמשות ברכבים החדשים בעלות זווית חדה יותר אבל אף פעם לא קישרתי את זה למגב. יפה מאוד!

Bimmer

פורסם

אז כנראה שיש מחשבה אחרי הדבר הזה.

אני חושב שמהסיבה הזאת הרבה יצרנים ניסו דברים חדשים בתחום הזה כמו בפיג'ו 307 וההונדה סיויק או לדוגמה בסיאט אלטאה שבה המגבים "נחים" בגומחות יעודיות בצידי השמשה משום שהם גם פוגמים באוירודימניות.

שבוע טוב.

• תוכן חדש...