Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב

ליאור ארזה בוקר טוב לך מה שלומך ?

אמנם אנחנו לא מכירים באופן אישי אבל אני מרשה לעצמי להציע לך עזרה אישית כחבר פורום אחד למישנהוא :lol:

גש לקבל עזרה מקצועית יותר :wink:

אתה יודע בסוף אף פעם לא מאוחר ועזרה מקצועית תעזור לך לנווט את האורגזמות שלך למקום ולזמן הנכון :lol::-P

שבת שלום

דרור

פורסם

תאווה לעיניים ואין לי ספק שגם תאווה לאוזניים !

תתחדש, וכל הכבוד ליוסי !

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לכל הספקנים-אורגזמות הן לא רק תיאור של ההרגשה העילאית שבשחרור נוזל מסויים אחרי פעולת חיכוך נעימה במקום נעים עוד יותר...:wink:

אורגזמה יכולה להוות תיאור מטאפורי ממצה למשהו מסויים שמאד אוהבים ואכן עבודתו של יוסי היא בהחלט סוג של משגל המוני(ולא נסוג! :lol:)שביצעו ידיו האמונות להפליא עם רצונותיו של אדי וכלי וחומרי העבודה עד ללידה .לא מצאתי מילה מתאימה יותר שתקלע ,לאחר כל כך הרבה סופרלאטיבים שנשפכים כמים כאן -חדשות לבקרים-על עבודותיו של יוסי.

אני יודע שזה כבר חשוד,אבל כאדם שמעריך יותר ממאוד איכויות עבודה,לא נותר לי פשוט אלא לשתף אתכם בהרגשתי.אם מישהו לקח את התיאור +תמונותיו המתחלפות של אדי למחוזות דמיוניים של זימה ,עושה זאת על אחריותו הבלעדית בלבד. (8))

נ.ב.

ודרור-תודה על דאגתך.מעריך.ותתפלא-אנחנו כן מכירים ,אומנם לא אישית לוחצת-אבל אתה פשוט לא זוכר.

• תוכן חדש...