Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיכנס למוסך לרדיאטורים הקרוב לביתך , המוסכניק אמור לזהות את הבעיה מייד , גם בתחום הרדיאטורים אין הרבה מקום לקומבינות ככה שהסר דאגה מלבך , כי צינור סדוק/חלוד מפרקים ושמים חדש .

פורסם
וזו הדרך הכי מהירה לגרימת סדק בראש\בלוק המנוע,לעולם לא שופכים או מתיזים מים על מנוע חם.

אורן

תודה על ההערה, אמרתי לאמא שלי שלא תעשה זאת שוב.

ולמי שאמר שנסיעה ברכב מתחמם עלולה לגרום נזק אני שוב מדגיש , הרכב לא מתחמם כי אני דואג למלא מים כל הזמן. רק עכשיו חזרתי מהצבא לראות את כל התגובות ואני מודה לכולכם מקרב לב.

עכשיו שאני חושב על זה, המים נוזלים באמת כאשר הרכב מגיע לטמפ' עבודה, ולא כשהוא עומד כבוי. מחר דוד שלי שהוא מוסכניק יבוא אלינו הבייתה ויבדוק את זה, אם יהיה זה אכן צינור נוזל אני מאמין שהוא ידאג לזה... אם זה משהו ברדיאטור אז נקח את הרכב למכון לרדיאטורים...

למה התכוונתם כאשר אמרתם שזה לא טוב למלא מים במיכל העודפים? מהו מיכל העודפים? ממה שראיתי יש מיכל מים שממנו צינורית שמובילה לרדיאטור אז מכאן אני מבין שלמלא במיכל הזה זהה למילוי ישיר לרדיאטור הלא כך ? ולמה זה גורם נזק?

תודה, מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

למה התכוונתם כאשר אמרתם שזה לא טוב למלא מים במיכל העודפים? מהו מיכל העודפים? ממה שראיתי יש מיכל מים שממנו צינורית שמובילה לרדיאטור אז מכאן אני מבין שלמלא במיכל הזה זהה למילוי ישיר לרדיאטור הלא כך ? ולמה זה גורם נזק?

תודה, מיכאל

מים בודקים קודם כל ברדיאטור עצמו כשהרכב קר, והם צריכים למלא את הרדיאטור עד הפקק, אם אין אז ממלאים כמה שצריך. בנוסף במיכל העודפים צריך לוודא שיש מים בין המינימום למקסימום, אבל החשיבות העליונה היא לוודא שברדיאטור עצמו יש מספיק מים.

כשהרכב נוסע המנוע מתחמם והלחץ במערכת המים גובר, עודפי מים מוזרמים למיכל העודפים, וכשהרכב מתקרר הם נשאבים חזרה לרדיאטור, זה כל התפקיד של מיכל העודפים

עדכן אותנו מה הייתה התקלה ...

• ספונסר פורום
פורסם

במבט שני,ישנה נזילה מצינור מים עליון\בית טרמוסטט,ראה סימני נזילת מים על האלטרנטור

פורסם
במבט שני,ישנה נזילה מצינור מים עליון\בית טרמוסטט,ראה סימני נזילת מים על האלטרנטור

היום דוד שלי (מוסכניק) בדק את הרכב, לא הייתי שם איתו וגם לא הספקתי לדבר איתו אבל הוא אמר לאמא שלי שהבעיה ברדיאטור, ביום ראשון אקח את הרכב למכון לרדיאטורים

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...