Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה חבר,

אני מסיק מדבריך מסקנה שלרכב משנת 2005 שאחפש צריך להיות לא יותר מ 80 אלף.

לגבי המראה הפנימי אני מסכים איתך, לא צריך להגזים עד כדי כך,

אך אשתדל להתפשר ולגוון במידה ומתאפשר, ולא על חשבון רכב טוב שיצוץ לרכישה.

הבנתי בנוסף להכל שאין טויוטה קורולה שנת 2003-2004 שיוצרה באנגליה,

ושאלו שהגיעו בשנים האלה הם רק מטורקיה והם לא ממש מומלצים,

האם זו עובדה ? או שעדיין אפשר למצוא רכבים מהשנתון הנ"ל תוצרת אנגליה ?

המון המון תודה.

פורסם

בכיף :)

לא סגור לגבי ארצות ייצור לא אוכל לעזור לך בתחום הזה.

נ.ב.

לגבי ה-80K, תהיה גמיש, 90 גם לא כ"כ נורא - שוב הכל תלוי ברכב הספציפי שתמצא ובמצבו.

נ.ב.2

מציע לך לפתוח שרשור נוסף לגבי ארצות ייצור אל מול שנתונים, בכל מקרה חפש 2005 ומעלה כי לקודמים הייתה מחלת מנוע שממנה שווה להימנע.

בהצלחה!

Bimmer

פורסם

רציתי רק לציין ששמתי לב בטויוטה שמשהו קצת לא במקום שם, שימו לב לקווים האדומים שסימנתי:

attachment.php?attachmentid=218415&stc=1&d=1288178673

כל החלק העליון פונה ב 2 ס"מ יותר ימינה, והוא לא יושב במרכז כפי שהיה צריך להיות בצורה יפה ותואמת :?

איך יצא להם ככה ? כי החלק התחתון דווקה ממש סבבה, רק החלק הזה למעלה הורס הכל!

בכל אופן תודה רבה רבה על העזרה שלכם,

ושתזכו ב"ה להשיג את רכב החלומות שלכם בקרוב :wink:

אני חושב שאחפש בסוף פורד פוקוס כל שהיא שמורה ובמצב טוב, עם הצורה החדשה משנת 2006.

טויוטה קורולה.jpg

פורסם

לי היתה פוקוס 2006 ולאמא שלי יש קורולה 2007.

רק אם ממש חשוב לך סחיבה חזקה יותר קח את הקורולה.בכל שאר הפרמטרים הקורולה נופלת מהפוקוס ובעיקר בעיצוב

הפנימי וברמת החומרים.הפוקוס מרגישה כמו טנק בפנים לעומת הקורולה שמשום מה מזכירה לי מאוד בהתנהגות שלה את האפלאוז נוחה עדן.

חבר,אתה חופר

פורסם

האפלאוז נוחה עדן ?

אני לא נהג מרוצים,

אך מה ההבדל בתאוצה בין הפוקוס 2006 לקורולה 2005 ? שזה יהיה כל כך משמעותי ?

ובנוסף אם תיקח את הפוקוס לסיבוב בעליות בירושלים האם יהיה לה קשה או מה ?

פורסם
האפלאוז נוחה עדן ?

אני לא נהג מרוצים,

אך מה ההבדל בתאוצה בין הפוקוס 2006 לקורולה 2005 ? שזה יהיה כל כך משמעותי ?

ובנוסף אם תיקח את הפוקוס לסיבוב בעליות בירושלים האם יהיה לה קשה או מה ?

יהיה לה שם מאוד קשה - כמות הפעמים שתצטרך להקפיץ הילוך ולתאר לעצמך כל פעם מחדש כמה ליטר דלק אתה שורף באותו רגע...

באשר לאיכות החומרים, אולי בגרסת ה-SUN החומרים של טויוטה לא משהו אבל, עם כל הכבוד, בגרסת ה GLI החומרים פשוט מדהימים, אי אפשר להשוות אפילו.

אישתו של אחי פעם אמרה אחרי שהיא נהגה על הפוקוס:

לוחצים על הגז והרכב חושב, לאחר מכן הוא צווח ואומר לעצמו, אהה עכשיו אני צריך להאיץ, אח"כ מגיעה דחיפה קלה ואנחנו ממריאים.

Bimmer

• תוכן חדש...