Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=332401&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%94+%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA

אני מחפש להדפיס את התקנה המתירה להשחיר שמשה אחורית, סעיף ד' (אין להוריד או לפסול לשימוש רכב שבו השמשה האחורית צופתה בחומר ציפוי כגון מדבקה).

תודה!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני רוצה לשמוע את החוק ממישהו שכבר עבר טסט עם שמשה אחורית מושחמת.

שים לב שהמסמך המצורף הוא של משטרת ישראל ולא של משרד התחבורה.

אפשר להשחים,לא תקבל דו"ח,אבל טסט לא תעבור.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מאיזה סיבה יש לי לא לעבור טסט? הדגם לימיטד מגיע עם חלונות שחורים מהחברה, גם אצלי זה מהחברה :-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

דני אני עברתי טסט כבר עם כמה רכבים, כאשר כל החלונות כהים, פשוט צריך לדעת לאן ללכת :)

(לכל המלעיזים, לא, לא שיחדתי לא שימנתי לא שילמתי לא ליקקתי, הכל חוקי הכל כשר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כן אני מכיר את הסיפורים האלה,גם אצלי כל החלונות מושחרים ואין דגם לוקצ"ורי לרכב שלי:wink:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם אני עברתי טסט שכל החלונות בסונומה שלי כהים האחורחיים ממש שחורים שלא רואים מהם כלום, עברתי בלי בעיה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

ההשחרה שלי היא עדינה ומבפנים רואים הכל כמו שצריך (בגוון כחול קצת בהיר).

אני מניח שהאוטו יעבור טסט לא? :-)

פורסם

מדבקה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מניסיון שלי, יש לי מדבקות שחורות על החלונות של הנוסעים מאחורה, ועל החלונות של הבגאז' ( לא החלון האחורי) כי המרכב סטיישן,

ולא עושים לי שום בעיות עם זה,

בהתחלה נאלצתי להוריד את המדבקה מהשמשה האחורית של הבגאז' ופס הדבקה מהשמשה הקדמית.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...