Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

קודם כל אני יגיד שהפורום הנ"ל ממש מעניין ועזר לי לא מעט עוד ליפני שהפכתי לחבר בו ,מקווה שיהיה מעניין יותר עכשיו :D

אז ככה,

כרגע באחזקתי מאזדה 6 פרמיום שנת 2005 (69000 ק"מ ) דגם 5 דלתות ...

אני רק רוצה להגיד שאני נורא מבסוט על הרכב הנ"ל ,אבל רציתי להחליפו לדגם רענן יותר , אני אישית אהבתי נורא את הצורה של הרכב הנ"ל וכמו כן את הרכב עצמו ,

שאלתי היא כזאת , האם ישנם איזשהם הבדלים משמעותיים בין דגם שנת 2005 לבין הדגם של שנת 2008 ?

בין אם זה למראית העין או המערכות שיש ברכב ...

כמו כן ( וזו שאלה שמופנית יותר למי שממש מבין ברכב הנ"ל ומכיר ) האם ישנו איזשהו הבדל בין ה"מערכת" של הרכבת הפלסטיקה ברכב בין השנים ? השאלה נובעת מהרעיון ליבא סט פלסטיקה לרכב (שהוא כולל כימעט הכל) ובאתר צויין שהסט מתאים לשנת 2006 ומטה , לפי מה שאני (לא מבין עד כדי כך ברכבים) זה ניראה לי בידיוק אותו הדבר ... אבל אולי יש שינוי בקליפסים או משהו אחר שאני לא מכיר ....

תודה על העזרה ושנה טובה לכולם

פורסם

היו כמה שינויים במתיחת הפנים כמו בורר הילוכים שונה וסידור כפתורים מעט שונה בשבורד, יכול להיות שזה מה ששינה את ההתאמה.

בנוגע לשידורג, דגמי 2008 (הדגם החדש, ב-2008 נמכר גם הדגם הקודם) יהיו נוחים ומרווחים יותר. מבחינת הנאה מנהיגה, אם זה חשוב לך, הדגם החדש מרוכך יותר ופחות מהנה לנהיגה, אבל עדיין טוב בפני עצמו.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

התשובה של Mike808 נכונה ומלאה

לאחי יש מאזדה 6 2008 דגם קודם - לי החדשה - יש הבדל בדש בורד ובסידור הפנימי .

צריך לבדוק טוב , אם התוספות שאתה רוצה מתאימות לדגם הנכון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה על העזרה ,

כמו שציינתי , איני מעוניין בדגם החדש חדש ( הצורנ החדשה) לפי דעתי פחות מרשימה , אבל יופי בעיני המיתבונן .

הסיבה לשנת 2008 כי זו השנה האחרונה שיצא הדגם עם הצורה הישנה , לכן אני מעדיף לקנות אותו כי הוא יחזיק לפחות כמה שנים טובות :D .

כמו כן בדקתי באתר שנית ( זה עם הפסטיקה) ולאחר מייל שלי לחברה הם הדגישו לי שהסט מתאים גם לשנים 2008 כל עוד זו הצורה הישנה ,וגם עידכנו את האתר , אז תודה רבה לכם על העזרה

יום טוב

במידה ויש עוד רעיונות והצעות אני אשמח לישמוע

• תוכן חדש...