Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס ELX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

אני מחפש לקנות רכב שני למשפחה (בתקציב של 15K+-) והכיוון כרגע הוא פונטו ספייס עם עדיפות לדגם ELX. מהחיפושים שלי הבנתי שהדגם הוא די נדיר ומבוקש והשאלה שלי היא איך להתייחס לרכבים שהם מהשכרה לשעבר.

האם לקחת לבדיקה כמו כל רכב אחר במידה והמוכר נשמע אמין או עדיף לחכות לרכב שהיה רק בידיים פרטיות? מה ההמלצה שלכם?

תודה מראש על התשובות

פורסם

לא תמצא ELX מהשכרה לשעבר. בהשכרה יש רק דגמים ששמם S או SX. אח"כ שונה שמם ל-ACTUAL, ACTIVE.

אני נוסע על רכב שהיה בליסינג תפעולי, קניתי אותו אחרי שסיים שירות של 4 שנים בליסינג - ספייס 2006 גימור ACTUAL, הפשוט ביותר.

אני מציע לך לבדוק את הרכב היטב כי אתה קונה את הרכב בסיום דרכו, מה שנקרא - אני קניתי אמנם רכב בן 4 עם 113 אלף ק"מ (היום עם עוד 10 אלף על השעון), אבל קיבלתי ספר טיפולים מסודר ויישור קו.

אתה תקבל רכב בן 8, עם אותו ק"מ שאני קיבלתי + 50-60 אלף ק"מ.

אתה בהחלט יכול לצפות להוצאות בלאי על דברים שונים ומשונים.

הסיכוי שלך למצוא רכב עם ק"מ נמוך שהיה בעברו רכב השכרה - נמוך מאוד.

הייתי מנסה להתמקד במציאה של רכב עם ק"מ נמוך ככל האפשר ולחפש את הרכב הכי מטופל - מעטים מאוד מטפלים במוסך מורשה יבואן בשנתונים הנ"ל, אז לא הייתי מתעקש על זה.

פורסם

פונטו עם 200000 קילומטר הוא אוטו מת? לאחי יש אחת כזאת שעברה את המאתיים אלף והאוטו נוסע מעולה ולא עושה בעיות. יד ראשונה גם היה השכרה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא תמצא ELX מהשכרה לשעבר. בהשכרה יש רק דגמים ששמם S או SX. אח"כ שונה שמם ל-ACTUAL, ACTIVE.

אני נוסע על רכב שהיה בליסינג תפעולי, קניתי אותו אחרי שסיים שירות של 4 שנים בליסינג - ספייס 2006 גימור ACTUAL, הפשוט ביותר.

אני מציע לך לבדוק את הרכב היטב כי אתה קונה את הרכב בסיום דרכו, מה שנקרא - אני קניתי אמנם רכב בן 4 עם 113 אלף ק"מ (היום עם עוד 10 אלף על השעון), אבל קיבלתי ספר טיפולים מסודר ויישור קו.

אתה תקבל רכב בן 8, עם אותו ק"מ שאני קיבלתי + 50-60 אלף ק"מ.

אתה בהחלט יכול לצפות להוצאות בלאי על דברים שונים ומשונים.

הסיכוי שלך למצוא רכב עם ק"מ נמוך שהיה בעברו רכב השכרה - נמוך מאוד.

הייתי מנסה להתמקד במציאה של רכב עם ק"מ נמוך ככל האפשר ולחפש את הרכב הכי מטופל - מעטים מאוד מטפלים במוסך מורשה יבואן בשנתונים הנ"ל, אז לא הייתי מתעקש על זה.

אתה טועה, לי הייתה elx מהשכרה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש ELX מליסינג, מהשכרה וכד'.

אגב, לפני כשבוע הייתה אחת יד ראשונה פרטית, שהמוכר רצה 25,000 והמודעה ירדה אחרי יום (משהו כמו 10 מעל מחירון).

משכנתא זה קל

פורסם

אז איך להתייחס לרכב מהשכרה?

להתרחק? לקחת לבדיקה? להתפשר על דגם פשוט יותר שהיה בידיים פרטיות בלבד?

פורסם

דרך אגב הדגם SX אמין יותר, חסכוני יותר הן בדלק והן בהוצאות על חלקים, אך חלש יותר ופחות מאובזר.

כעיקרון רכב שהיה בהשכרה עברו עליו חיים קשים מצד השוכרים ובחלק מהמקומות גם לא טופל כמו שצריך במוסך מורשה כמו כל רכב חדש בהתחלה אלא במוסכי חברת ההשכרה.יש הטוענים שרכב שעבר כבר 10 שנים עיניין ההשכרה זניח וכבר לא יורגש לדעתי זה לא נכון.

• תוכן חדש...