Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו 95

בטח אתם יודעים שמקדימה יש מקום רק לרמקולים 4 אניץ'.

וברצוני לשדרג את המערכת שלי (רמקולים מעפנים של MAGNET מקדימה)

יש לי מגבר של אלמני PA-800

וכנראה אני קונה יום שבת מונו בלוק לסאב, וישארו לי שני ערוצים פנוים.

ההתלבטות שלי היא בין 4 אינץ' קוקסאילם או קומפוננט

יש לי תקציב של 750 ש"ח עם אפשרות לחריגה ממש קטנה

אם תוכלו לעזור לי אשמח

(בניה\הרחבה\קיק פאנל וכו'... לא באים בחשבון )

פורסם

יש לך כמה אפשרויות

1. הפשוטה ביותר - לקנות רמקולים 4" של מורל שמשתמש בשם איתמר מוכר פה בפורום, נראה משהו טוב :wink:

אבל בלי רמקולים 6.5 יהיה חסר לך משהו... אולי אם תוסיף רמקולים 6.5 טובים על המגש זה יוסיף את החסר בערך אבל עדיין זה לא כמו שצריך.

2. לעשות בניות בדלת לרמקול 6.5, ולשים קומפוננט נורמלי. לפונטו שלי מצאתי בebay בניות מוכנות מותאמות לאוטו וזה יצא יחסית זול, פחות מ600 שקל. גם לפולו שלך אם יש כאלה זה יכול להיות שווה.

3. יש פה שרשור על לשים תיבות עם רמקולים מתחת לכסאות הקדמיים, עוד לא הבנתי עד כמה זה ישים אבל נשמע מעניין.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כתבתי שאני לא מעוניין בבניות ובדברים בסגנון.

חשבתי על לקנות את הרמקולים האלה אבל בסוף הגעתי להחלטה שרמקולים אני מעדיף חדשים ולא יד שניה.

אין לי מקום במגש מאחורה כי יש שם 6X9 ( =\ ) של רוקפורד.

אני ממש חושב על לקנות את הקומפוננט הזה של מוראל

אין עוד דברים שאפשר לבחון אותם?

פורסם

אוקי אז אני מניח שה6 על 9 שיש לך מוציאם נמוכים סבירים שישלימו את מה שה4" לא.

בקשר לקומפוננט היד שניה, זה ממנהל הפורום, :lol:, לא נראה לי שהוא יעבוד עליך וימכור לך משהו מקולקל או לא טוב. סתם חבל על הכסף כי חדש כמו שאתה רואה עולה יותר מפי 2.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ה 6X9 כמעט ולא מוצאים נמוכים כי יש לי סאב

מה שאיתמר מוכר זה לא קומפוננט הם קוקסיאלים

וגם זה לא משנה לי מי מוכר את זה , אפילו אם זה יהיה מנכל מורל, אני לא יקנה רמקולים יד שניה.

זה חוק ברזל אצלי.

וה K4 נראים חלשים 50 רמס

• תוכן חדש...