Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא מידע שכזה? אני מעונין לדעת היכן מיוצרים המקררים של אלקטרה, לנקו, פריג'ידר, סמסונג ואמקור. אני מתענין במקרר קטן של 200-300 ליטר, חשובה לי ארץ הייצור וחשובה לי גם דעתכם.

תודה.

פורסם

לנקו ככל הידוע לי בטורקיה.

אלקטרה מן הסתם בסין (שם מיצר כמעט כל מה שכתוב עליו אלקטרה לשוק הביתי).

פריגי'ידר (לפחות זה שיש לי בבית) מיוצר במקסיקו או ארה"ב תלוי בדגם.

אמקור - בארץ (עפולה).

סמסונג ככל הידוע לי בקוריאה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני קניתי אלקטרה. הוא קצת יותר גדול ממה שאתה מדבר עליו (כ 400 ליטר)

מאחורה יש מדבקה של וורסטיל.

המקרר תוצרת טורקיה.

ראיתי מקררים כאלה, זהים לחלוטין עם תווית של לנקו, וורסטיל ובקו.

כשקניתי את המקרר לקחתי את הכי זול שהיה במחסני חשמל (הוא אפילו לא דפרוסט) והוא קניה סבירה כי במחיר שהוא עלה (2000 ש"ח) בקלקול הראשון הוא הולך לזבל ובנתיים הוא עושה את העבודה.

החיסרון העיקרי שלו הוא רעש. אם זה מפריע לך.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

שמעתי שאמקור כבר לא מיוצר בארץ.

אם תרצה מקרר טוב, תחפש מקרר תוצרת ארה"ב, המלצה חמה על אמנה תוצרת ארה"ב(ולא קוריאה, יש להם 2 מפעלים).

קובי

פורסם

אלקטרה ולנקו זה אותו מקרר, מיוצר בטורקיה. (וגם NORMANDE ,BEKO וכל שאר המוצרים האלה)

ההבדל ביניהם הוא האחריות ולכן על אלקטרה משלמים יותר מאשר על מקרר זהה אחר.

סמסונג מיוצר בדרום קוריאה וזה יתרון עצום. (האקלים שם דומה לארץ והגימור איכותי ,לא סיני או טורקי)

LG מיוצרים בכל מיני מקומות אקזוטיים אבל לא בקוריאה.

אמקור הזולים לא מיוצרים בארץ, הדגמים האיכותיים יותר שלהם (הצבעוניים) מורכבים בארץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נדמה לי שהתכוונת ל-VESTEL.

גם לי יש מקרר של אלקטרה שיוצר בטורקיה. עלה בערך 1200 ש"ח ובינתיים נותן תמורה מצויינת להשקעה.

מגוון רחב מאוד של משווקים\מותגים בארץ קונים מ VESTEL מקררים ומוכרים כאילו מדובר במכשיר שלהם.

כשגרנו בדירה שכורה רכשנו (לפני 6 שנים) מקרר של VESTEL (רשום עליו AMCOR כמובן) שנמכר דאז בכמויות היסטריות במחסני-חשמל. באותה תקופה זה היה אחד המקררים עם התמורה הטובה ביותר לשקל; המקפיא הוא מקפיא NO FROST ובמקרר לכל מדף יש פתח יציאת קירור משלו (מה שקרוי גם כ- MULTI AIR FLOW). האחרון, דאז, לא היה משהו שכיח בכלל במקררים קטנים יחסית. כמקובל דאז, למקרר גם 2 מגירות שקופות גדולות (מאוד שימושיות) ובתא ההקפאה מגשית כפולה לקוביות קרח ומגש ייעודי ש"קולט" את הקוביות קרח כשהן מוכנות. הנפח (ברוטו) של המקרר להערכתי הוא 475 ליטר (הדגם הוא AM475W) ודבר כזה נמכר, דאז, במחיר שנחשב לכמעט זנותי; כ 2890 שח. הדגם ללא NO FROST עלה משהו כמו 2000 שקל~ אם אני זוכר נכון. המקרר הזה כבר עבר איתנו לפני 3 שנים לדירה שלנו ואנחנו מאוד מרוצים ממנו.

מכר שלי, שהוא טכנאי קירור, סיפר לי פעם שהוא נתקל במקררים האלו ולמיטב ניסיונו, אם כבר מתקלקל משהו, זה בד"כ רק הטרמוסטט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכם על שטף המידע.

אם אסכם, אז ניראה לי שאלך לכיוון פריג'ידר או סמסונג.

מאד הצטערתי לשמוע שהקטנים של אמקור לא מיוצרים בארץ, אחרת הייתי קונה כזה.

• תוכן חדש...