Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני מיתוסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך בבקשה תשבוה לשני מיתוסים (או לא מיתוסים) אחת ולתמיד. אני בטוח שעוד רבים ישמחו לדעת :

1. כאשר רכב עומד תקופה ממושכת (חודש נניח) האם מספיק להניע אותו לכמה דקות אחת לכמה ימים על מנת לשמר את המצבר? או שצריך לבצע נסיעה?

2. האם זה פוגע ברכב בצורה כלשהי כאשר מכבים ומניעים אותו עם מזגן פועל?

פורסם

לגבי ה"מיתוס" הראשון - לדעתי רצוי "להוציא" את הרכב לנסיעה (באין ברירה - עדיף להסתפק רק בהנעה) שלה כאמור הוא (הרכב) נועד. בצורה כזו מפעילים יותר מכלולים.

רכב עדיף לכבות ולהדליק ללא עומסים (אורות, מזגן , למשל). הבעיה במיוחד בהנעה - צריכת זרם מהמצבר היא גבוהה במיוחד, ולא רצוי להעמיס עליו גם את המזגן. עניין כיבוי הוא פחות אקוטי, אם כי כיבוי בצורה לא מסודרת, יוכל לגרור אחריו התנעה לא מסודרת (עם צרכנים כמו מזגן).

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי - נראה לי ממש לא אקוטי גם בעניין ההתנעה.

כל המכוניות שאני מכיר עם בקרת אקלים (שים לב - בקרה ממוחשבת , לא מיזוג מכאני) מדליקות את המיזוג בהנעה לפי טמפ' ולא לפי א היה כבוי או לא.

בנוסף לזה בVAGים החדשות - אם לא תעביר לECON - המזגן תמיד מחובר (מדחס משתנה).

מה שכן - ברובם בגלל שהבקרה ממוחשבת - המדחס לא נכנס בזמן הזה בצורה אוטומטית.

ככה שבתיאוריה - זה אולי משנה , בפרקטיקה - איפה שזה משנה - כבר הכניסו ממזמן מחשב שיעשה את זה לבד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

משנת 95 ומעלה אני לא מכיר רכב שלא מנתק מזגן אוטומטית בהנעה יש רכבים שמנתקים אוטומטית גם אורות ורדיו.

רכבים ישנים יותר אם המזגן לא מתנתק ברור שעדיף לנתק אותו קודם.

ו.. מבחינת המצבר מספיק מכשיר טעינה או הנעה ל10 דקות זה לא משנה אם אתה נוסע. מה שכן מבחינת מכלולים כמו ציריות מסבים בלמים עדיפה נסיעה קצרה ככל שתהיה.

פורסם

יש לערוך חיפוש במנוע החיפוש של הפורום טרם שאלה שכבר נדונה בעבר.

בנוסף, יש לכתוב כותרת על פי הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני. קישור נמצא בחתימתי, בתחתית תגובתי זו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...