Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי פולו 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיפה החישובים האלה?

הרכב עולה 114 אלף ש"ח על הכביש, עכשיו תוסיף את מה שאתה רוצה.

גם 114 זה קצת מוגזם מידי לרכב הזה בגרסתו הנוכחית, הוא פשוט ערום מתוספות.

הכול מתוך הצעת המחיר שקיבלתי בסוכנות.

vik014 - אני מודע לזה :-)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנת כבר פולו ? ראיתי שגם אתה מתעניין בה.

בכל מקרה אני מתלבט אם לחסוך עוד כסף ולהשתדרג למשהו טוב יותר , בקטגוריה הזאת אין הרבה אופציות לרכב מאובזר היטב.

פורסם

יש לי עצה בשבילך

תברר באיזה חנות ג'אנטים טובה כמה יעלה לך ואז תציע להם לעשות טרייד אין - אתה תביא להם מה שיהיה לך על הפולו והם ימכרו לך גאנטיים במכיר באמת לא גדול

זה פתרון.

לגבי דאבל דין - יקר מאוד, תברר האם זה כולל תוכנית אחר זה לא שווה בכלל!

נכון שפולו ערומה יותר ונכון שפביה על פני השטח משתלמת יותר..

אבל אין להתעלם מהעובדה שפולו הרבה, הרבה יותר יפה ועם נוכחות חסרת תקדים, פביה הייתה כאן לפני כמה? 4 שנים בגרסה החיצונית הזו..ופולו זה באמת משהו חדש

זו דעתי

פורסם

אני כן הזמנתי ותאמין לי חרשתי את השוק כולו, מסופי מיני ועד ג'יפים יד שניה.

בינתיים עד שיש לנו ילדים עדיף רכב מגניב, קטן, זריז ואיכותי.

איבזור זה חשוב ודאבל דין הקנוי מחוץ לחברה יכול לשדר לך בהרבה את התחושה.

ג'אנטים לא בהכרח משום שגם ככה הפולו מגיעה עם גלגלים משופרים.

האוטו שלי מגיע באוקטובר :)

פורסם

מה זה גלגלים משופרים?

מדובר על חישוקי ברזל רגיל. אם אתם קונים רכב לפי עיצוב, לכו על הפולו (לא ברור לי למה לקנות רק לפי עיצוב אבל שיהיה).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אביזה SC 1.6 עם פול תוספות ב94800!!!

הפרש של 20K בן הפולו לאביזה לא מצדיק לדעתי את הקנייה,מה גם שיש סיכון מסויים עם המנוע החדש

כמו כן עלות טיפולים בפולו גבוהה יותר.

המלצה שלי לך על האביזה החדשה,לפני שייגמר המבצע!!!!

אישית לקחתי אחת יפיופה אששש בצבע לבן:)

בהצלחה.

פורסם
אביזה SC 1.6 עם פול תוספות ב94800!!!

הפרש של 20K בן הפולו לאביזה לא מצדיק לדעתי את הקנייה,מה גם שיש סיכון מסויים עם המנוע החדש

כמו כן עלות טיפולים בפולו גבוהה יותר.

המלצה שלי לך על האביזה החדשה,לפני שייגמר המבצע!!!!

אישית לקחתי אחת יפיופה אששש בצבע לבן:)

בהצלחה.

הכל טוב ויפה במה שרשמת יש רק 2 בעיות.

"1.6"

"ידנית"

מבצע טוב מאוד אבל מנוע שהולך לחלוף מהעולם וגם איביזה תחליף אותו ל 1.2

וגיר ידני שהוא כנראה מעוניין באוט'\DSG

ראוי לציין שאפשר לקבל את הפאביה ספורט ידנית גם בסדר גודל של 98K (שבאה כמו האיביזה המאובזרת רק בלי גג פנורמי אבל עם המנוע החדיש של 1.2TSI)

ככה שהאיביזה לא באמת מציאה כמו שמסתכלים עליה למרות שהיא המכונית היפה מבין השלוש (פאביה\איביזה\פולו)

פורסם

גלגלים משופרים - אכן כן, תבדוק שבפולו 1.4 הם פחות יפים.. זה אמנם לא ג'אנטים אבל מגזל וגלגל עצמו משופר.

איביזה חמודה, אך לטעמי צעירה מדי וגם בפנים היא לא נותנת את התחושה של יוקרה כמו פולו..

פביה, מסכים - נראית פחות סולידית וכלל לא יפה, פרווה כזו, שוב דעתי אישית..

לא קונים לפי עיצוב ולא לפי צבע, אבל לוק הכללי בעל חשיבות רבה ובנוסף למנוע חדיש ותיבה מדויקת זה אמור להיות להיט.

התכוונתי לתוכנית ניווט

IGO זה תוספת של עוד איזה 1500 ש"ח במידה והיא איננה כלולה. חשוב לברר

פורסם

סליחה על בורותי, מה זה דבל דין. למה הוא עולה כל כך הרבה.

אני בקשתי תוספת בקרת שיוט, בשבילי זה מכשיר חשוב לשמור על מהירות בלתי מצטלמת, להפתעתי נמסר לי שלא מתקינים יותר. עוד מישהוא שמע על זה. מה האופציות אם אני בכל זאת רוצה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
גלגלים משופרים - אכן כן, תבדוק שבפולו 1.4 הם פחות יפים.. זה אמנם לא ג'אנטים אבל מגזל וגלגל עצמו משופר.

איביזה חמודה, אך לטעמי צעירה מדי וגם בפנים היא לא נותנת את התחושה של יוקרה כמו פולו..

פביה, מסכים - נראית פחות סולידית וכלל לא יפה, פרווה כזו, שוב דעתי אישית..

לא קונים לפי עיצוב ולא לפי צבע, אבל לוק הכללי בעל חשיבות רבה ובנוסף למנוע חדיש ותיבה מדויקת זה אמור להיות להיט.

התכוונתי לתוכנית ניווט

IGO זה תוספת של עוד איזה 1500 ש"ח במידה והיא איננה כלולה. חשוב לברר

מה שמכריע אצלכם זה העיצוב, אחרת היתם הולכים על הפביה מזמן.

עדיין לא מבין מה משופר בפולו, המידה יותר טובה מהפולו היוצאת? העיצוב של ה"טאסות" יותר יפה משל הפולו היוצאת?

מנהיגה גם בפביה וגם בפולו, הפביה מרגישה הרבה יותר מוצקה, בגרסת הספורט שלה יש מושבים אחוזים יותר ממה שיש בפולו, הרדיו בפביה טוב יותר מבפולו, המזגן בפביה טוב יותר ממה שבפולו ואפשר להמשיך את הרשימה.

אז אם הפביה טובה יותר מהפולו, ואתם בכל זאת אומרים פולו, אז כנראה שאתם הולכים רק על העיצוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...