Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי רכב פיג'ו 106, שנת 93, גיר רגיל, שנקנה לפי כחודשיים.

עד עכשיו הקופסא התנהגה כמו שצריך, בלי בעיות וכדומה, למעט הנעה מעט ממושכת.

הרכב עבר ניקוי קרבורטור במוסך, סטרטר הוחלף, הרכב מטופל ושמור כמו שצריך, הכל מוחלף בזמן ויש ספר טיפולים והכל, אגב הרכב עבר טיפול לפני שבועיים.

לפי דעות של כמה אנשים שונים, יש אומרים שהקרבורטור סתום, ויש אומרים פילטר דלק/אוויר סתום, או בעיה בחוטים שמעבירים חשמל לפלאגים..

עכשיו תיאור הבעיה היא כזו :

לפעמים הרכב פשוט מפסיק להגיב לגז שאני נותן, ואז מגמגם ונכבה.. לפעמים הרכב נמצא בעצירה מוחלטת, על ניוטרל, ופתאום המנוע נחנק ונכבה..

יש פעמים בהם אני לא יכול להתחיל נסיעה מבלי לתת פול גז, כי בפחות מזה הרכב פשוט מגמגמם ונכבה.. בדרך כלל בהתחלת נסיעה הרכב קופץ ומגמגם בצורה מטורפת, כל האוטו קופץ.. יש תחושה מאוד חזקה של איבוד כוח מנוע, כאילו המנוע לא מקבל אוויר או משהו, אגב הבעיה התחילה לפני יומיים.. ממש קשה לתפעל את הרכב בצורה הזאת. אגב הבעיה לפעמים נעלמת ואז חוזרת.. זה קורה בכל הילוך, וצריך ממש להגזים עם הגז כדי להשאיר את המנוע הדלוק. לפעמים אחרי שהאוטו עומד מספר שעות, הבעיה נעלמת ולאחר זמן מסויים בו הרכב בשימוש היא חוזרת..

מה יכולה להיות הבעיה, והאם ניתן לטפל בה באופן עצמאי? תודה מראש

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

שלום רב !

חזור למוסך , שבו ביצעו את נקוי הקרבורטור, ועמוד על זכותך, לקבל ביצועים מושלמים לאחר נקוי קרבורטור, ולא לקבל עצות אחיתופל, של חברים , שמסתמכים על נחושים של צורך בהחלפת פילטר דלק ואוויר סתומים, שאת זאת ניתן לראות בקלות, אם הם אכן סתומים, או בחוטי הצתה , שניצוץ פורץ החוצה לגוף המנוע.

לפי תאורך בלבד, אני מסיק שבעייתך בקרבורטור, שנוקה קרוב לוודאי על ידי ספרי קרבורטור, בצורה חצונית, ללא פירוקו מהרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה, אגב בעל המוסך המטפל עשה סיבוב על הרכב, וכאשר הוא נהג הבעיה נעלמה, חוק מרפי.. בגלל זה הוא טען שאין שום בעיה ברכב, אבל בכל אופן לפי דבריך אני אגש למוסך ואדרוש ניקוי קרבורטור חוזר. ד"א כן הוא נוקה עם ספריי, אחרת צריך לעשות שיפוץ קרבורטור, אני צודק?

פורסם
שלום לכולם, ברשותי רכב פיג'ו 106, שנת 93, גיר רגיל, שנקנה לפי כחודשיים.

עד עכשיו הקופסא התנהגה כמו שצריך, בלי בעיות וכדומה, למעט הנעה מעט ממושכת.

הרכב עבר ניקוי קרבורטור במוסך, סטרטר הוחלף, הרכב מטופל ושמור כמו שצריך, הכל מוחלף בזמן ויש ספר טיפולים והכל, אגב הרכב עבר טיפול לפני שבועיים.

לפי דעות של כמה אנשים שונים, יש אומרים שהקרבורטור סתום, ויש אומרים פילטר דלק/אוויר סתום, או בעיה בחוטים שמעבירים חשמל לפלאגים..

עכשיו תיאור הבעיה היא כזו :

לפעמים הרכב פשוט מפסיק להגיב לגז שאני נותן, ואז מגמגם ונכבה.. לפעמים הרכב נמצא בעצירה מוחלטת, על ניוטרל, ופתאום המנוע נחנק ונכבה..

יש פעמים בהם אני לא יכול להתחיל נסיעה מבלי לתת פול גז, כי בפחות מזה הרכב פשוט מגמגמם ונכבה.. בדרך כלל בהתחלת נסיעה הרכב קופץ ומגמגם בצורה מטורפת, כל האוטו קופץ.. יש תחושה מאוד חזקה של איבוד כוח מנוע, כאילו המנוע לא מקבל אוויר או משהו, אגב הבעיה התחילה לפני יומיים.. ממש קשה לתפעל את הרכב בצורה הזאת. אגב הבעיה לפעמים נעלמת ואז חוזרת.. זה קורה בכל הילוך, וצריך ממש להגזים עם הגז כדי להשאיר את המנוע הדלוק. לפעמים אחרי שהאוטו עומד מספר שעות, הבעיה נעלמת ולאחר זמן מסויים בו הרכב בשימוש היא חוזרת..

מה יכולה להיות הבעיה, והאם ניתן לטפל בה באופן עצמאי? תודה מראש

אם אני לא טועה ברכב שלך צריכה להיות מערכת הזרקת דלק ולא קרבורטור, האם יכול להיות שאני צודק?

אם אני צודק כך בחשבון שזו יכול להיות תקלה של חיישנים.

אם אין לך מושג תן נפח מנוע ודגם מנוע ונבדוק את העניין.

פורסם
תודה רבה צביקה, אגב בעל המוסך המטפל עשה סיבוב על הרכב, וכאשר הוא נהג הבעיה נעלמה, חוק מרפי.. בגלל זה הוא טען שאין שום בעיה ברכב, אבל בכל אופן לפי דבריך אני אגש למוסך ואדרוש ניקוי קרבורטור חוזר. ד"א כן הוא נוקה עם ספריי, אחרת צריך לעשות שיפוץ קרבורטור, אני צודק?

בהחלט כן, יש לפרק קרבורטור לגורמים, לטבול ולהשרות בחומצה יעודית, ולהחליף קיט שיפוץ, ההשקעה חוזרת תוך זמן קצר, בחיסכון בדלק, ובתאוצה משופרת.

זכרייה, דגם זה ספציפית, מגיע עם קרבורטור, ולא עם מערכת הזרקה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זכריה, מדובר בדגם בעל קרבורטור ולא במערכת הזרקה.

תודה רבה על העזרה! רק שאלה אחרונה, כמה צריכה לעלות כל הפרוצדורה של שיפוץ הקרבורטור? אחרי הכל, אני רוצה לסדר את הבעיה מבלי לצאת עם חור בכיס.

• תוכן חדש...