Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הוא עם טסט עד ה-21 לספטמבר ,אבל אין לי מדבקה על השמשה הקידמית, אם יעצור אותי שוטר ובמקרה ישים לב, האם זה יכול לעשות בעיות?

פורסם

כל עוד הרישיון בתוקף, אין משמעות לזה שיש מדבקה או אין מדבקה.

מה שכן, יותר נוח לשוטרים לעצור מכוניות "חשודות", לבדוק רשיונות ולחפש על מה להתפס...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

כשעוצרים לביקורת בודקים את הרשיונות של הרכב (הטפסים הכחולים עם מדבקות מכון הרישוי).

אף אחד לא יתן לך דוח על כך שאין לך מדבקה על השמשה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אותי עצרו לבדיקה עם רכב בן שנה על הכביש ושאלו למה המדבקה לא מודבקת? אם יש לי אותה? וכו'...

מיותר לציין שהיה להם רישיון רכב תקף ביד :shock:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

274 מצא בוחן רכב כי נתקיימו ברכב נבדק כל התנאים שבתקנות 271, 272, 273, 273א, 273ב ו-273ג ידביק בצידו הימני העליון של החלון הקדמי של הרכב תווית שבה יצויין החודש לחידוש הרשיון, יחתים את רשיון הרכב בחותמת כשירות לתנועה וידביק עליו את ספח התווית שהודבקה על חלון הרכב, כאמור

לפי החוק הבוחן צריך להדביק.חחחח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צריך להדביק.

אבל אף אחד לא יעשה לו כלום, והוא לא יקבל דוח או הורדה מהכביש על כך שאין מדבקה שמודבקת.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברים,

אי הדבקת המדבקה על החלון תיתן לכם מתנה מצד ה"מ" (מפגרים) על סך 250 ש"ח וכמו שכולם מכירים אותם אז הם יעשו זאת בעונג רב ללא הפעלת שיקול דעת (אין להם ולכן גם לא מפעילים).

סעו ברכה ,

דדי

(בין השאר גם מוסר רכבים חדשים בחברת סיאט)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

איזה תקנה זו?

אתה יכל להפנות אותנו אליה בבקשה.

ל'

פורסם

dkny2, מכיון שאתה לא מאפשר לכתוב אליך הודעות פרטיות, אני כותב זאת כאן.

בחתימתך כתוב:

*** גילוי נהות- אחראי רכבי הדגמה של סיאט *****

אנא שנה זאת ל"נאות"

פורסם

הוא התכוון לכתוב נגוהות מהמשפט אור נגוהות

אל תתאמץ יש תקנה כזו הבאתי אותה כבר בתחילת השרשור היא מחייבת את הטסטר להדביק אותה תקרא שם.

אז שייתן את הדו"ח לטסטר.

דו"ח על 250 ש"ח תביא תביא אסמכתה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הוא התכוון לכתוב נגוהות מהמשפט אור נגוהות

אל תתאמץ יש תקנה כזו הבאתי אותה כבר בתחילת השרשור היא מחייבת את הטסטר להדביק אותה תקרא שם.

אז שייתן את הדו"ח לטסטר.

דו"ח על 250 ש"ח תביא תביא אסמכתה

יפה למי ששם לב לטעות :lol:

וישה ,

לא מביא ולא נעליים ,אל תשים ,הכי טוב תאמין לי .

:roll:

או בקיצור (רק בגלל ההטעיה שלך לאנשים ) ,

באם שוטר יתן לך דו"ח אז אלוהים לא יעזור לך -או כמו שעו"ד אמר לי :

"אתה צודק אבל לך תסביר את זה לשופט".

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...