Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דדי נעלבתי

לגברת ל' הבטחת להביא מקצין הבטיחות למה לי לא מגיע?

ובאמת מעניין מה הסעיף שעליו מקבלים??

כולם יודעים שהטסטר לא מדביק !! אלא אתה מקבל את זה במשרד

עכשיו אתה גילוי גאות צריך להיות נאות

מה יהיה איתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כפי הנראה לפי הודעתך אני הבנתי כי אתה עוקץ ולכן אני מתנצל.

את ל' אני מכיר ולא מהפורום ולכן היא גם לא הגיבה בפורום כי היא מכירה אותי ויודעת כי היא תקבל את זה,

אין לי בעיה להשיג את הסעיף שאומר כי זה חובה וזאת כי בתור זה שמוסר רכבים חדשים אני חייב להגיד כי אחד הדברים הכי מבאסים זה להגיד ללקוח כי הוא חייב להדביק את הגועל נ... הזה על החלון וזאת כי כפי הנראה המתנדב הראשון ישמח לתת לו דו"ח .

לגבי הטסטר ,

קודם שידע לעשות את הטסט כמו שצריך ואף לזהות מספרים (מספר מנוע) ואז גם ידאג להדביק את המדבקה (למרות שלי ממש לא בא שאיזה ... יכנס לי לרכב וידביק לי את המדבקה כמו שנראה לו).

לגבי הגילוי גהות אז בחייאת ...

הכל מצחוק כי אחרת לאן נגיע אם נהיה רציניים כל הזמן :wink:.

נ.ב

ביום שלישי אני אהיה במשרדים ואז אוכל להביא את הסעיף אלא אם כן זה יעשה טלפונית ואז בכיף אביא.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

קיבלתי

ייש לי יחס חם לשם כי אחי הבכור נושא את אותו השם

אז תהיה רגועעעעעעעע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...