Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אשר צריכת הדלק שלו חסכונית יחסית, אמין מבחינה מכנית ושניראה נחמד. הסכום המוקצב לקנייה הוא בסביבות ה 10-11 אלף ש"ח. חשבתי על יונדאי אקסנט 1996 אך שמעתי שהן זוללות דלק והפלסטיקה בעייתית. איזה רכב הייתם ממליצים לי?

כריש על הכביש8)

פורסם

להפך, האקסנט נורא חסכונית בדלק, יש לך את דגמי ה1.5 וה1.3, אם אתה נוסע נסיעות מאומצות יותר (עליות ובינעירוני) לך על ה1.5, אם אתה נוסע נסיעות עירוניות קח את ה1.3

צריכת הדלק נמוכה, אני מדבר כמובן על גיר ידני, הרכב מאובזר למידי במחיר שלו (כ"א ח"ח נ"מ ה"כ ועוד), הרכב נותן תמורה מעולה למחיר, המזגן הוא נקודה די חזקה ברכב והוא מקרר מצויין ולא משפיעה על הסחיבה של הרכב, יש לך אופציה גם ל3 דלתות שנראה יותר ספורטיבי עם טמבון קידמי שונה שנותן מראה "רע" לרכב משל האקסנט 4 דלתות שנראית חמודה.

הרכב גם נחשב די אמין, לחבר שלי יש כזו שנה וחצי וחוץ מטיפולים שוטפים יצא לו להחליף רק חוטי הצתה.

לעומת זאת החסרונות ברכב זה שהרכב לא מתנהג בכלל, אתה לא מרגיש סיבובים, אתה לא מרגיש נהיגה, אבל אני מאמין שזה הפרמטר האחרון שמעניין את מי שמחפש רכב זול ואמין לתחזוקה, ולדעתי הוא תפור עלייך.

עוד חיסרון הוא הפלסטיקה ברכב, הדשבורד נוטה להיסדק מהשמש, או שתמצא אחת שהייתה מכוסה והוא לא נסדק או שפשוט תשים עליו את השטיחון הזה, זה הדבר האחרון שאמור לעניין אותך ברכב זול וחסכוני.

ממליץ לך לשאוף לדגם של 97', ממה שאני זוכר דובר פה פעם בפורום שב96 (כולל) ומטה יש איזה ריקול שהיה צריך להיעשות שהרכב היה חדש והרוב לא עשו אותו והוא גורם לבעיות כיום, וב97 כבר תיקנו אותו, אל תתפוס אותי במילה אבל אני מציע להריץ חיפוש באמצעות המערכת של הפורום בלחיצה על כפתור "רכב משומש" בסרגל למעלה, תמצא המן מידע על האקסנט.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...