Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי ש-WRX תהיה כיפית יש לבצע בה מספר שינויים קלים...

השירוקו היום היא אחת המכוניות הנעה קדמית היותר טובות שאני מכיר, לא נהגתי באחת מעולם, אבל הרעיון של לקחת GTI (שבה כן נהגתי) לזרוק עליה צמיגים יותר רחבים ובסיס גלגלים גדול יותר, רק יכול לעזור.

מי שהעלה את הרעיון לאיביזה וצודד בו צריך לעשות הרבה חושבים עם עצמו.

האיביזה לא מתנהגת בפניות, ומי שיגיד אחרת או השקיע המון כסף על האיביזה שלו, או לא מבין כלום.

בתקציב שאמרת אתה באמת יכול ללכת לקנות איזה GTI 2007/8 מזקן עם ק"מ נמוך, גם תקבל את המנוע ה"מועדף" וגם את אחד הרכבים היותר כיפים בהנעה קדמית.

אולי היא לא מוציאה עיניים, אבל אצל הרבה אנשים זה יתרון, מי שלא מבין שום דבר יחשוב ש-GTI זו סתם עוד גולף. בעיניי זו מתנה!

ליעד.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור בעלים של איביזה לשעבר זהו רכב מדהים שמגיב בצורה נפלאה אבל רק בישורת תסתובב חזק מדי ואתה עלול למצוא את עצמך בצד הכביש מנסיון :).

פורסם
כדי ש-WRX תהיה כיפית יש לבצע בה מספר שינויים קלים...

השירוקו היום היא אחת המכוניות הנעה קדמית היותר טובות שאני מכיר, לא נהגתי באחת מעולם, אבל הרעיון של לקחת GTI (שבה כן נהגתי) לזרוק עליה צמיגים יותר רחבים ובסיס גלגלים גדול יותר, רק יכול לעזור.

האיביזה לא מתנהגת בפניות, ומי שיגיד אחרת או השקיע המון כסף על האיביזה שלו, או לא מבין כלום.

בתקציב שאמרת אתה באמת יכול ללכת לקנות איזה GTI 2007/8 מזקן עם ק"מ נמוך, גם תקבל את המנוע ה"מועדף" וגם את אחד הרכבים היותר כיפים בהנעה קדמית.

אולי היא לא מוציאה עיניים, אבל אצל הרבה אנשים זה יתרון, מי שלא מבין שום דבר יחשוב ש-GTI זו סתם עוד גולף. בעיניי זו מתנה!

ממש לא מחפש להוציא עיניים , הייתי קונה איזה ג'יפ טוב יד שניה אם הייתי רוצה להוציא עיניים.. זה בכלל לא הכיוון. אני מחפש רכב שיהיה לי כיפי לנהיגה.

האמת שה GTI לא עלתה כאופציה גם כי בהתחלה חשבנו על חדש וגם כי ההורים אמרו שהם לא מוכנים לשים כסף על אוטו ידני (עד שאמא ראתה את השירוקו ואמרה שבשבילה היא מוכנה) גם האלפא מיטו הידנית לא אופציה מבחינתה.

פורסם

לא רכשת רכב ואתה כבר רץ 3 צעדים קדימה.

שירוקו זה רכב מדהים אם לא הכי יפה על הכביש היום לפחות לטעמי אני מבין שאמא שלך מוכנה להתפשר רק בגלל המראה :).

תקנה את הרכב תראה איך הוא נוסע תרגיש אותו והכי חשוב תסע לאט תן לנו לפשוטי העם להסתכל.

פורסם

אני מבין שהתעצלת לקרוא את כל הנושא.

אני בספק אם ה122 כ''ס יספקו אותי , לצערי הרכב גם לא קיים לנסיעת מבחן.. ככה שעד שאני לא קונה אני לא יודע מה באמת

אני עומד לקבל.

וכן רק בגלל המראה (והמותג, לאמא היה ניסיון מאד מוצלח עם שתי גולפים בעבר) אז היא מוכנה להתפשר על ידני , בתכלס היא לא הולכת

לנהוג על האוטו אף פעם, יש לה רכב אחר משלה. אבל עדיין היא משלמת את רב האוטו וזה אחד התנאים שלה.

פורסם

הבנתי, אם אכן אתה מאמין ויודע שלא תסתפק בכוח של הרכב הנ"ל אין שום סיבה לרכוש אותו.

אתה יכול לנסוע על גולף אם אותו המנוע אני מאמין שהביצועים יהיו ממש קרובים.

בכל אופן אני הייתי רוכש אותו רק בגלל המראה!

פורסם

זה לא אותו דבר, מעבר לזה יש פחות או יותר אותם ביצועים למאזדה 3 ספיריט שאני נוהג עליה היום (9.9 שניות מ0-100)

ואני כן רציתי רכב יותר מהיר, אז מה עשיתי בזה?

פורסם

יש לי כזאת ואני מחפש התקדמות :)

אני מקבל שיפור ביופי זה נכון , אבל אני מצפה ליותר מזה, גם לשיפור בביצועים

פורסם

הבנתי, מה לגבי סיאט איביזה 1.4 טורבו 160?

יפה לא? מהירה יותר גם כן קלילה אם כי האחיזה בכביש קצת פחות בכל אופן השירשור גולש לייעוץ בקניית רכב תפתח שירשור שם אני בטוח שיישמחו לעזור.

לסיכום אם המראה של השירוקו לא עושה לך את זה ואתה מחפש ביצועים או שתתאמץ לקנות את ה - 160 סוסים או שתתפשר על המראה תמורת ביצועים.

פורסם

פותח השרשור,

שאלת מה אתה מקבל רק יותר מיופי.

התנהגות יותר טובה מהמאזדה, הנדסת אנוש בכמה רמות מעל, איכות חומרים מדהימה, כנ"ל לגבי איכות הרכבה.

קיבלת "טיפה" יותר מרק יופי.

גיר DSG מדהים! (או שהדגם הזה מגיע בגרסא ידנית בלבד?).

שאישית אני יכול להגיד לך שהגיר הידני מעולה(מניסיון).

Got To love It

פורסם

האיביזה החדשה שעליה דובר מתנהגת טוב בהרבה מהקודמת ולכן שווה בדיקה מעמיקה ונסיעת מבחן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז ככה - גם בגרסת ה-122 כ"ס השירוקו בהחלט לא איטית - 9.5 שניות למאה זה לא הכי מהיר בעיר (חרוז...) אבל בהחלט לא רע, במיוחד שהמומנט עוזר ומגיב טוב יותר מכל "משפחתומטית" 1600-1800 רגילה.

עם עדכון תוכנה של אפסולוט למשל ההספק עולה ל-155 כ"ס והמומנט עולה בכ-35% מ-20 NM ל-27 NM, בלי עליה בצריכת הדלק. אני משער שהתאוצה למאה תקזז כשניה עד שניה וחצי לפחות (סביבות 8 שניות למאה) וה"סחיבה" תהיה טובה משמעותית.

אני הייתי הולך על זה בלי תהיות - תוספת של כ-2K ש"ח תהפוך אותה למכונה הרבה יותר מתגמלת.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...