Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן אהלן .

ברשותי מיצובישי כריזמה GLX1.6 אוטומט , אני רוצה להפוך אותה לגיר ידני ולא לא מטעמי ספורט או פוזה, אלא בגלל שגם אני אוהב לנהוג בגיר ידני כי אז אתה מרגיש שאתה נוהג ולא סתם טופס טרמפ, וגם זה יותר חסכוני בדלק ( לחבר יש אחת כזאת במצב על הפנים מכל הבחינות אבל עדיין עושה בערך 90 ק''מ יותר על מיכל מלא ) .

מישו יוכול להמליץ לי על מקום או אולי אפילו לתת לי טווח מחירים .

תודה מראש.

אבי

:-Pחייך הכל לטובה:-P

Mitsubishi Carisma 1.6 GLX

פורסם

אבי שלום,

ההמלצה הפרקטית תהיה מכירת הכריזמה ורכישת רכב ידני במקום.

החלפת הגיר בכריזמה שלך תעלה מאוד יקר - לא משתלם ביחס לשווי הרכב.

אלא אם כן, אתה מחפש בכוח להכנס להרפתקאה - זו גם אפשרות ;)

פורסם

א. לא בטוח שזה אפשרי לפעמים המנועים ברכב ידני ואוטומט שונים למרות שמדובר באותו דגם (האוזינג שונה, תושבות שונות וכו')

ב. הרפתקאה מאד יקרה מה גם שאם הגיר עובד זה נראה לי חסר טעם וגיר ידני לא יהפוך לך את הרכב לחיית ספורט במקרה הטוב ותלוי בסגנון הנהיגה תוכל לחסוך כ 15% מתצרוכת הדלק בחישוב ארוך טווח תגלה שיותר זול ויעיל להתקין מערכת הנעה בגז.

ג. זה יכול להיות מעניין בתור פרוייקט DIY בתנאי שיש לך את הידע היכולת להשיג כלים וזמן (כמובן שהנחה שזה אפשרי)

• תוכן חדש...