Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לבסוף מה עדיף? להישאר עם גודל 155 בגנט 4 אינצ ואלשים צמיג 175 על 4 אינצ' או להחליף גנט ל5 אינצ + צמיג 175?

פורסם

אני לא יודע מה זה המידה של הגנט שרשמת אבל תלך על 13\70\175 , זה המקס' של הרכב שלך,

(13 זה המידה של הג'נט באינץ')

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה עניין של בטיחות ותקציב:

155 על החישוקים הקיימים = הכי זול וסטנדרטי, נהגת ככה עד עכשיו, לא תהיה לך בעיה להמשיך ככה.

175 על החישוקים הקיימים = לא בטיחותי במידה והם 4.5" (למה אתה רושם כל הזמן 4?!) תבדוק בפנצ'ריה כשאתה לפני החלפה.

175 על חישוקים 5" = שיפור ביציבות ואחיזה, יקר יותר, ניתן לקנות חישוקים מקוריים של סובארו או לקנות מפירוקיה.

ESTK, איך אתה ממליץ לו לעבור ל175 מבלי שאתה יודע את רוחב החישוק? גם Loyale ואני ציינו שלהתקין 175 על חישוק 4.5" זה לא בטיחותי, דופן הצמיג בולטת החוצה ומתעוותת עוד יותר בסיבובים, מופעל עליה לחץ גבוה יותר מאם הייתה מותקנת על חישוק מתאים. אתה יכול להכנס לאתרים של יצרני צמיגים ולראות בעצמך את המידות המומלצות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני המלצתי לו שיעבור למידה המקס' שמותרת לו מבחינת רישוי לרכב הזה , אם יצטרך להחליף חישוקים או לא , זה כבר עניין נוסף, אבל ככל שהצמיג רחב יותר יש לו אחיזה יותר טובה בכביש ואתה לא מרגיש שעוד רגע הרכב עף לך מהכביש, אז זה כבר שיקול שלו ללכת עד הסוף או להישאר עם הצמיגי אופניים שכרגע יש לו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...