Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר הרבה התלבטויות אני כנראה קונה לאשתי I20 חדשה. ההתלבטויות הן בעיקר כספיות - יונדאי נותנת מסלול מימון שדומה לליסינג פרטי - סכום ראשוני, תשלום חודשי וטרייד אין לאחר 30 חודש. ההבדל מניו קופל ודומיו שהמימון של יונדאי הוא בריבית קבועה 3.78% לא צמוד, והרכב על שמי ולא על שם חברת הליסינג, מה שכמובן נותן יתרון עצום במכירה. בכל מקרה הם מתחייבים לטרייד אין בסוף התקופה.

בחרתי ביונדאי גם בגלל שהיא הכי מרווחת בקבוצה (יש לי שלושה ילדים).

עכשיו אני מתלבט האם לקחת דגם 1.4 מאובזר בדברים לא הכי חשובים (גג נפתח, הגה מעור, בקרת אקלים ועוד כמה שטויות), או 1.6 ללא האבזור הנ"ל. האמת לאחר שקראתי את המשפט שכתבתי, התשובה ברורה.

בכל מקרה, האם מישהו מכיר מימון דומה בחברות אחרות שכדאי לבדוק?

תודה

פורסם

במבחנים שקראתי היה כתוב שההבדל בין 1.4 ל1.6 לא כאלה מורגשים, ואם כבר הפער באבזור הוא כזה עדיף ללכת על ה1.4 שאני מאמין שיספק את הצרכים של כל נהג ממוצע.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
במבחנים שקראתי היה כתוב שההבדל בין 1.4 ל1.6 לא כאלה מורגשים, ואם כבר הפער באבזור הוא כזה עדיף ללכת על ה1.4 שאני מאמין שיספק את הצרכים של כל נהג ממוצע.

יש לי שתי סיבות ללכת על 1600 - האחת היא שאנחנו גרים בסביבה עם הרבה עליות (מחוץ לעיר), והשניה היא שדגם ה-1.6 לא נמכר לחברות ליסינג, מה שיכול להשפיע על הסחירות שלו לטובה.

פורסם

ציטוט מתוך אתר "אוטו":

יונדאי i20יונדאי i20 ממלאת אחר המצופה מסדרת i החדשה של יונדאי ועולה במספר דרגות על קודמתה - הגטס. הדגש פה הוא על החבילה: אבזור רב, כולל במישור הבטיחותי, יכולת פרקטית טובה לנוסעים ולמטענם ומחיר נוח, במיוחד בגרסת ה-1.4 ל' האוטומטית. זו איננה ממש נמרצת, אך לא תרגיש נחיתות ביחס למרבית הקבוצה. גרסת ה-1.6 ל' האוטומטית יקרה משמעותית אבל אינה מהירה בהרבה, אם כי שילוב הגיר-מנוע בה נעים ונינוח יותר.

העיצוב החיצוני והפנימי של יונדאי i20 נאה, ואיכות החומרים וההרכבה טובה למדי. נוחות הנסיעה בינונית בלבד, ובעיקר מאכזבת בתוך העיר. התנהגות הכביש לא רעה, אך גם לא מהנה וסובלת מהיגוי מלאכותי מדי. בסה"כ מדובר במכונית טובה, אך יש טובות ממנה בקבוצה.

עיצוב ונוכחות: העיצוב החיצוני והפנימי של יונדאי i20 נאה, אך שמרני מהמקובל בקטגוריה.

תא נוסעים ומטען: העיצוב פשוט ואיכות החומרים וההרכבה טובה למדי. תא המטען גדול ונוח.

מנוע וביצועים: גרסת ה-1.4 ל' איננה נמרצת, אך לא תרגיש נחיתות ביחס למרבית הקבוצה. גרסת ה-1.6 ל' האוטומטית אינה מהירה בהרבה, אך שילוב המנוע-גיר בה נעים ונינוח יותר.

נוחות והתנהגות: נוחות הנסיעה בינונית בלבד, ובעיקר מאכזבת בתוך העיר. התנהגות הכביש לא רעה, אך סובלת מהיגוי מלאכותי.

תמורה למחיר וגרסה מומלצת: החבילה הכוללת שמקבלים בגרסת ה-1.4 ל' טובה והיא הגרסה המומלצת.

סיכום: מקום טוב באמצע הקטגוריה – לא מצטיינת באף תחום אך מציעה חבילה טובה ומאוזנת.

יתרונותאבזור, פרקטיות, מחיר, בטיחות, "חבילה" חסרונותנוחות נסיעה עירונית, חסרת ניצוץ בנהיגה דינאמית, במנוע 1.6 לא חזקה כמצופה, הגה מלאכותימסקנה שלי: כחבילה היא מאוד משתלמת ואם כבר קונים אז גרסת ה1400 המאובזרת.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני רכשתי את הI20 הידנית 1400 והרכב מעולה, מכל הבחינות, לא לקחתי את האבזור המלא, אבל אני מאוד מרוצה מהרכב.

הרכב זריז מהיר ונוח, נהיגה טובה ונעימה, הדבר היחיד שהוא חיסרון מבחינתי זה גלגלים קטנים 14" ואין מגנזיום ואין סאנרוף,

כי ההבדל לא היה שווה את זה.

אז באבזור המלא אני ממליץ בחום

נהיגה במסגרת התקציב- כי אני עוד לא מליונר :evil:

פורסם

לאמא שלי קנינו את ה 1600 המאובזרת ביותר - עסקה מאוד משתלמת, ורכב חביב למדי. ה 1400 הרגיש קצת חלש לאמא שלי, והיא רחוקה מלהיות חובבת רכב.

אנחנו מאוד מרוצים מהרכב (וגם מהשירות, לפחות בינתיים), אבל הרכב לא חף מחסרונות: ההיגוי שלו מוזר מאוד, אני מאוד לא אהבתי, ונוחות הנסיעה בעייתית על כבישים שאינם חלקים, בין היתר כנראה בגלל חתך הצמיגים.

• תוכן חדש...