Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בודקים את ה DSC במאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאזדה 6 יד שניה, יש לה את מערכת בקרת היציבות (שאמורה להיות משולבת עם TSC - בקרת משיכה)

ניסיתי לבדוק בזינוק אבל המערכת לא נכנסה לפעולה (כמובן בשטח ריק וסגור - מה שנקרא המציגים הינם מקצוענים אל תנסו בבית)

איך אני בודק שהמערכת עובדת והיא תקינה?

פורסם

אם בכוונתך DSC למה שמונע מרכב לאבד אחיזה.

תנסה במקום מבודד ומרוחק לבתע פניה כשצד אחד על משטח מחליק יותר מהשני [למשל שוליים]

שוב לא בכביש אלא במגרש שלא יכול לקרות נזק לרכבים אחרים או לאנשים אחרים.

אם בפניה שמאלה הצד הימני נמצא בשול ,הרכב אמור להחליק שמאלה [גלגל מחליק תמיד יעקוף גלגל בעל אחיזה],

אם יש DSC אתה אמור לשמוע נעילת הבלמים מכיוון הגלגל המחליק. 

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
איך אני בודק שהמערכת עובדת והיא תקינה?

אתה הולך למוסך מורשה של מאזדה ומתחבר לסקנר- שם אתה מוודא שאין הודעה על תקלות במערכת.

אם היית רוצה לבדוק את תקינות כריות האוויר הייתה מתנגש קלות בעמוד?

פורסם

המערכת לא אמורה להכנס לפעולה גם בפרפור הגלגלים בזינוק? היא לא אמורה להכניס לפעולה את ה TCS - בקרת המשיכה?

פורסם
אתה הולך למוסך מורשה של מאזדה ומתחבר לסקנר- שם אתה מוודא שאין הודעה על תקלות במערכת.

אם היית רוצה לבדוק את תקינות כריות האוויר הייתה מתנגש קלות בעמוד?

צודק BMW - זה הדבר הנכון לעשות כיום בכל רכב חדש .

לבדוק את תקינות כל מערכות הבקרה ההגנה והאחיזה האלקטרוניות במוסך עם חיבור למחשב .

רשמתי מספר פעמים - בדיקה לשלדה המרכב והמנוע , במכון בדיקה .

ואח"כ - לגשת למוסך יבואן ולהתחבר עם סורק , ולבדוק את שאר המכלולים מבוקרי המחשב .

ראה דיונים קודמים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274235&highlight=AVIS

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לא כל כך מאמין לסורקים האלו.

הסורקים האלו מתחברים לחיישנים במערכת ובודקים החזרות חשמל וסגירות מעגל בתוכנת המחשב (דומה לבדיקה שמתבצעת בכל התנעה). גם את תוכנת הסורק כתבו אנשים לעולם אופטימלי, תמיד יכול להיות שהמערכת לא נכנסת לפעולה בגלל סיבות אחרות.

אני אתן לכם דוגמא: שולחים חולה לבדיקת אולטראסאונד ולא מוצאים כלום, אז שולחים אותו ל CT ולא מוצאים כלום.... בסוף הוא מת. מה שנקרא: אין יותר טוב מבדיקה גופנית.

המערכת לא צריכה להכנס לפעולה בסחרור גלגלים בזינוק??

• תוכן חדש...