Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי מערכת מהדגם הנ''ל ולפני שבוע התקנתי גם דיבורית בלוטוט והליצן שהתקין לא חיבר לי ביניהם.

בקיצור הסתכלתי בסכימות של שתיהן ולפי הנדרש חיברתי את הכבל החום לחום של הדיבורית.

יש עוד איזה הגדרה או משהו במערכת או בדיבורית? עברתי על הספרים ולא מצאתי שם שום דבר בנושא חוץ מקבלת שיחות ושמיעה שלהן באחד מהרמקולים מקדימה (זה מצריך התקן בלוטוט למערכת שנרכש בנפרד ואין לי אותו).

יש סיכוי בכל זאת איכשהו לסדר את זה?

תודה רבה שבוע טוב

פורסם

יש לך אפשרות ברדיו דיסק שאתה מפעיל את ההתקן בלוטוס הנ"ל,תחפש את זה באפשרויות שיש על הרדיו(מצד שמאל למעלה) יש לך באיזה צד (R,L)כשאתה עונה לשיחה ולהפעיל את ההתקן של ONו OFF.

Scan Speak

פורסם

דיבורית של קלריון היא ממש לא חובה. כל דיבורית עם אופציה להשתקת הרדיו אמורה לעבוד.

איזו דיבורית מותקנת אצלך?

כיצד אתה שומע ממנה - האם דרך רמקול יעודי?

אני מצרף צילום של ההגדרות במדריך למשתמש (עמוד 31) - כדי להגיע להגדרות אלה יש ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור option.

במידה והדיבורית לא מחוברת לרדיו דיסק (לכניסות ה-AUX), יש לקבוע את ההגדרה ל-mute. בצורה זו המערכת תושתק לחלוטין.

אם לדיבורית יש יציאת RCA, אתה יכול לחבר אותה לכניסת ה-AUX ברדיו ואז עליך לקבוע את ההגדרה ל-on, כדי לשמוע את הדיבורית דרך הרמקולים.

cellphone.jpg

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

את הדיבורית אני שומע דרך רמקול יעודי שהגיע בערכה של הדיבורית.

והוא מחובר להתקן הבלוטוט של הדיבורית עצמה שממנה חיברתי כבל חום לחום של המערכת.

את הקובץ ששהעלית ראיתי גם בחוברת של המערכת בדיוק ולפי הבנתי בשביל להגיד את זה ככה צריך התקן בלוטוט למערכת עצמה שנרכש בנפרד.

פורסם

אם כך לא הבנת נכון.

בחוברת הם מדברים על הדיבורית מהתוצרת שלהם, מכיוון שזהו אינטרס עיסקי שלהם למכור אותה.

אבל - שים לב שההגדרה mute משתיקה את הרדיו כאשר מתקבל אות בחיבור הנכון (חום כפי שאמרת) - ולא משנה איזו דיבורית מחוברת.

האם ניסית להגדיר כך וההשתקה לא עובדת?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

רציתי לדעת האם יש אפשרות לשמוע דרך הרמקולים של הרכב גם בpioneer 600UB ?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

חפרתי עוד קצת במערכת ומצאתי את האפשרות

פשוט היה צריך להפעיל את ההגדרה של הפלאפון במערכת וזהו

תודה לכולם על העזרה

למי שיש אותו דגם כמו שלי ואותה בעיה פשוט ללחוץ על כפתור הOPTIONS לחיצה ארוכה וחפש הגדרה של טלפון ופשוט להפעיל אותה על ON

פורסם
יש לך אפשרות ברדיו דיסק שאתה מפעיל את ההתקן בלוטוס הנ"ל,תחפש את זה באפשרויות שיש על הרדיו(מצד שמאל למעלה) יש לך באיזה צד (R,L)כשאתה עונה לשיחה ולהפעיל את ההתקן של ONו OFF.

כתבתי לך את זה מהתחלה,שמח שהצלחת.

Scan Speak

• תוכן חדש...