Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ניגשתי לבאדגט לקנות מאזדה 3. הציעו לי רכב שנת 2007 עם 105 אלף ק"מ במחיר 64 אלף. התוצאות של הבדיקה הן כאלו: סרן קדמי- תיקון/ כיוון; קפיצים- בולמים פגומים; תקנוי מרכב משמעות נמוכה- סימני פגיעה בדופן ימין, סימני פגיעה דופן שמאל, סימני פגיעה מלפנים, הוחלפו חלקי מרכב, קורות רוחב מוחלפת עם ברגים, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/ מעוך/ שירות וצבע+ פגמים, נזק לפגושים; צמיגים- גלגל אחרוי ימין פגום.

אני מבין מזה שחוץ מהחלפת בולמים וצמיגים אחוריים, האוטו במצב מכני טוב וצריך קצת פחחות. מישהו יכול לאשר?

יש עוד דברים שחשוב לשים אליהם לב בקניית מאזדה 3?

פורסם

קורות רוחב הוחלפו.

נשמע כמו תאונה כלשהי.

הרכב לא עבר חיים קלים

הבדיקה היא שלך או שלהם?

איפה הכסת"ח הרגיל של רעש שסתומים ושמן גיר כהה?

פורסם

נשמע רע!!

תיקון בסרן הקידמי??

יש לי אוטו עם כמעט 300 אלף ק"מ בלי תיקונים בסרן הקידמי...

סלח לי על השאלה, אבל למה שלא תקנה רכב מבעלות פרטית?

זה לא שמאזדה 3 זה רכב נדיר במיוחד...

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

א.נראה כמו בדיקה שנעשתע ע"י חברת ליסינג/מגרש

ב.רכב עבר תאונה כאשר במידע וקורת רוחב היתה מולחמת אז זה היה מוגדר כמו פגיעה בשלדה, כיוון שקורה מחוברת עם ברגים היא הוחלפה בשלמותה.

ג.סרן קידמי לא תקין יגרום לשחיקת צמיגים ובלאי מכלולים נעים מואץ.

ד.קפיצים ובולמי זעזוים פגומים כאילו שרכב ביקר לא מאט בשטח או שלא ריחמו אליו בנסיעות בכבישים משובשים.

פורסם

מצטרף לדעת קודמיי - אם הבדיקה הזו הוזמנה ע"י חברת הליסינג (וגם אם לא), הרכב הזה יימכר רק לסוחרי רכב.

נעשו תיקונים רציניים והרכב עבר חיים לא קלים.

תתרחק, וחסוך כספך מלבדוק את הרכב הזה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא לגעת באוטו!

ברגע שהוחלפו לו חלקי מרכב משמעות העניין הוא היתה לו בפגיעה בשילדה\ש"סי

האוטו הזה עבר חיים לא קלים בכלל,דיי קרעו אותו,אל תתקרב לאוטו גם אם יורידו לך למחיר ממש נמוך,בסופו של דבר לא תצליח למכור את האוטו עם תרצה בעתיד

פורסם
לא לגעת באוטו!!!!!!!!!!!!!!

ברגע שהוחלפו לו חלקי מרכב משמעות העניין הוא היתה לו בפגיעה בשילדה\ש"סי

האוטו הזה עבר חיים לא קלים בכלל,דיי קרעו אותו,אל תתקרב לאוטו גם אם יורידו לך למחיר ממש נמוך,בסופו של דבר לא תצליח למכור את האוטו עם תרצה בעתיד

לא מדוייק

מרכב ושלדה הם שני דברים שונים.

עם זאת אני מניח שזה דגם אקטיב והמחיר הזה לא כ"כ אטרקטיבי בהתחשב בבדיקה הלא מחניאה במיוחד.

מצטרף להצעות להניח לרכב המדובר.

פורסם

לכאורה נכון - אבל מכיוון שבימינו מהשנים האחרונות בערך 70 אחוז מהרכבים הם ליסינג (היתה כתבה שהעלו לפה לא ממזמן) ועוד דגם כזה ביד פרטית - דווקא לא כזה נפוץ כבר...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
נשמע רע!!

.

זה אולי בגלל שניתנת לו הנחה של 20,000 ממחיר המחירון וזה גם בגלל הק"מ הגבוה וגם כנראה בגלל התאונה שעבר.

- אם אתה עד כדי כך נעול על הרכב אפשר לומר להם כך- אני לוקח את הרכב לבדיקה עצמאית ולא תלוייה- אם מתגלית פגיעת שילדה אתם מחזירים לי את עלות הבדיקה.

מצד שני- נראה שהרכב לא ממש ננהג בעדינות ועבר חיים קשים -חשוב שנית על הרכישה.

עדיין תמוה מאוד שחברות ליסינג מלכלכות את הידיים שלהן ולא מעבירות רכב כזה לסוחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן,

אני במגעים עם חברת השכרה לגבי רכישת מזדה 3 2007. בעקבות המלצות מהפורום ויתרתי על רכב קודם שהציעו לי וברכב הנוכחי לקחתי לבדיקה עצמית בקומפיוטסט באור יהודה וטוב שכך כי עלו בעיות שלא עלו בבדיקה שלהם במכון אלישע. הרכב הוא 105 אלף קילומטר והמחיר שהם מבקשים הוא 62 אלף שח. הם הבטיחו לתקן את כל מה שרשום בבדיקה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים על הליקויים עוד כמה הם חשובים. הרכב עבר תאונה קלה במרכב בצד שמאל שתוקנה לגמרי. אם מישהו יודע להעריך מה הירידת ערך מתאונה כזאת זה יהיה מעולה. הכי חשוב לי לדעת על מה להתעקש ולבדוק טוב שתיקנו ואם המחיר משקף השכרה, קילומטרז ותאונה כזאת או שיש מקום להתמקח עוד.

תודה רבה!

http://www.fileflyer.com/view/ERNXGAM

פורסם

לרכב נסועה גבוהה (יותר מ-25,000 ק"מ בשנה) ועבר השכרה. מציאה הוא לא, והמחיר למעשה נראה די גבוה - לפחות לפי מחירון

אתר יד2, שבשקלול הנתונים שנתת מתמחר את הרכב ב-60,000 שקל. בצע שקלול באתר מחירון לוי יצחק או באמצעות חוברת המחירון,

ובדוק אם המחיר תואם לדרישה שלהם.

הליקויים שנמצאו בבדיקה לא משמעותיים. אבל בהתחשב בכך שזו מכונית מאוד נפוצה, לבחור דווקא ברכב השכרה עם ק"מ גבוה ובמחיר

כזה - לא נשמע לי כמו עסקה משתלמת במיוחד.

פורסם

תודה, אנסה להוריד את המחיר. מישהו יכול לפרש לי למה המנוע קיבל רק 85% ויש הערה על טיימינג? אם הבנתי נכון אין טיימינג במאזדה 3. מה זה אומר?

פורסם

חגורת התזמון קיימת, היא פשוט לא דורשת החלפה כי היא עשויה משרשרת ולא מתבלה כמו הרצועות הפלסטיות הנפוצות יותר, לכן ההערה הזאת דיי מוזרה.

אם הם מוכנים לתקן את הבלמים, לבצע את התיקונים הנדרשים וגם טיפול תקופתי שהרכב נדרש לעבור בדיוק ב-105 אלף קילומטר ולהתגמש עוד טיפה במחיר אז העיסקה נשמעת סבירה.

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...